Sto se Markovica tice on je u svadji sa ljudima iz uprave, trazio im papire jos dok je Cenan bio, ovaj mu reko da prvo plati ugovor dobice papire na sto sto ostali clanovi uprave podrzali Cenana. Zato Markovic ne igra al hajd... Predosta je gresaka u sportskom segmentu .. Predosta fula bez broj igraca dovedeno stosu mogli dat pare za par igraca gurnut ovu djecu iz pogana..Bice **** ako se Borac ne uzme bice svega x nam nepase nikako samo pobjedaNeandertalac je napisao/la:Pa normalno da nema jer nije istina. Slobodno ako te neko pita zašto citiraj ono gore što sam napisao.LjoZee je napisao/la:@Nea, nema te izjave nigdje, ali da se zakljuciti da ce i on kao Bobic uskoro. Bas kao i Stevo.
Zavalio Lendric dva gola za Lens u Kupu.
Nego, da se malo podsjetimo osim igrača koga je sve Misimović doveo i postavio na odgovorno mjesto. Intervju u kojem na 4,30 ako se ne varam pitarsko granapce kaže; nisam bio 10 godina u fudbalu! Možeš u Želju paša, dođi da nam pravis klub .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Na kraju balade kada Misimović bude napuštao kormilo kluba, servirat će se priča da su za neuspjehe krivi neprijatelji i navijači koji nisu dali vrhunskom fudbalskom znalcu da napravi klub respektabilan i u evropskim okvirima. Nesto slično propagandi koja nam se servira u zadnje dvije godine.
Neymar@ Tako nešto.
Nezvanično, naredne dvije su odlučujuće za Adzema.
Neymar@ Tako nešto.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 10 nov 2017, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- svrakino1921
- Kontakt:
Momci hoce li bit prenos juniora na arenisport 22.11.
Jasam nacuo da mu je ova sa Borcem bit il nebiti spremala mu se noga ranije.. cak sad sa vitezom pruzena mu je jos jedna sansa.. Stose svega drugog tice nemozes vise bit pametan... BIo sam na strani uprave sve je ovo oko stadiona meni dobro, al poceli su da gube podrsku bar moju ... Nisam zadovljan sekunde mozemo i moramo boljeNeandertalac je napisao/la:Na kraju balade kada Misimović bude napuštao kormilo kluba, servirat će se priča da su za neuspjehe krivi neprijatelji i navijači koji nisu dali vrhunskom fudbalskom znalcu da napravi klub respektabilan i u evropskim okvirima. Nesto slično propagandi koja nam se servira u zadnje dvije godine.
Neymar@ Tako nešto.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Adi nažalost ili na radost kako kome, opada podrška i to od najvatrenijih željovaca. Danas sam na kafi bio svjedok i čak veoma iznenađen nakuoljenoj ljtnji momaka koji bukvalno žive Željezničar. Generalno nije slučajno da na utakmicama imamo mizernu posjetu i na to malo navijača imamo velike frustracije i izljeve bjesa na tribinama. Podrška definitivno nije ni izbliza kao recimo prije 7-8 mjeseci.
Promjenom trenera se ništa neće postići. Kratkoročno možda da, dugoročno nema šanse. Mislim, svakako nije bila ni vizija da Adžem bude trener ove ekipe za ovu sezonu, a ako nemaš viziju o čemu onda da pričamo?
- Neandertalac
- Kontakt:
To je to. Sve sama posljedica a uzroci se prikrivaju.braco je napisao/la:Promjenom trenera se ništa neće postići. Kratkoročno možda da, dugoročno nema šanse. Mislim, svakako nije bila ni vizija da Adžem bude trener ove ekipe za ovu sezonu, a ako nemaš viziju o čemu onda da pričamo?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ovoj ekipi bi dobrodosao dobar, iskusan trener. Neko ko nece i ovako slabu ekipu oslabiti dodatno rotiranjem haman citavog tima. I tako ucinio veliku stetu Zelji. Sto zbog gubitka bodova sto zbog bruke jer nismo pobijedili Vitez koji je jednom nogom vec u nizem rangu. Jednostavno on nije za prvi tim i to sam napisao ono jutro kad su ga imenovali. Poslije sam mu , ipak, pruzio podrsku jer je trener naseg kluba, a jos i voli Zelju. Medjutim, u Vitezu je pokazao da on nije za nas. Mirniji bi bio da je ostao u Op. Ovako dosta navijaca je protiv njega i vrijedja ga u skoro svakoj objavi na zvanicnoj, ali i na tribinama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Vrag
uto feb 21, 2017 9:30 pm
Dzelo, Zujo, Amar, Gredic oni su vodili glavnu rijec.storm_raider
uto feb 21, 2017 9:35 pm
Svi ce na tapetu. Neka ne spavaju miro sljedecih mjeseci.
storm_raider
pet nov 10, 2017 11:50 pm
Ne bi.
Naravno puna podrska Upravi, ovo sto su uradili nije nijedna prije toga. Uprava servira novac za trenere, igrace i ostale uposlenike kluba, radi transparentno i gradi stadion, dok treneri i igraci donose titule. Nije ni Zujo donosio titule, bas naprotiv, nego ih je Amar sa svojom genijalnoscu donosio. Ova Uprava je razne uhljupe, mesetare i one koji su se godinama koristili na racun Zelje nabila nogom i sada mogu slikati stadion iz nekog grma jedino. Njima odgovara taj haos jer se u njemu najbolje snalaze, a oni su i servirali laznu pricu da je Uprava protiv Amara. Naravno, da bi se sakrili iza Osima. Primice se skupstina pa takvi uhljebi i dalje pokusavaju nesto, ali dzaba - jadni su ti pokusaji, a u rangu su onih sto su Grbavicu zapalili 90tih. A ni oni nisu nista bolji od onih koji su na grad tada gledali sa brda.
Grbavica ljepsa nikada nije bila i zaista se nadam da je Adzem pravi izbor. Sto se mene tice, njega moramo istrpiti. Ako bi ga kojim slucajem otpustili, razocarali bi me debelo.
Volim te Zeljo!
Sreća pa nas ima koji nismo kratkog pamćenja i dobro znamo ko je hajcao, šta je pisao i šta je puštao da se piše. Te priče gdje navijače Želje koji se ne slažu sa politikom tvog gazde poredis sa "onima što su Grbavicu zapalili 90_ih" je nešto najodvratnije što sam pročitao na bilo kojem forumu. Dovoljno govori o tebi, tvojim namjerama i šta si sve sposoban uraditi da bi zadržao poziciju koju sada imaš. Svako ko bar malo razmišlja svojom glavom ove tvoje riječi treba oštro osuditi a kao dokaz da petljas i lazes prilazem postove iznad ovog veceras napisanog gdje si prijetio istom onom Amaru kojeg večeras licemjerno i dvolicno glorificiras. Naravno kao potvrdu hinjaluka tvoje politike mozemo izvuci na stotine postova u kojima se blate legende po nalogu znas već koga kako bi se njihovi uspjesi minimizirali a djela dovela u ravan kriminala i destruktivnosti po klub što u konačnici ima za cilj predstavljanje sadasnje garniture ljudi kao jedinu opciju sposobnu da upravlja klubom.
Neka te je stid i sram "admine"! Posle ovoga ako imaš bar malo obraza, trebao bi se javno izvinuti a svoj acc ugasiti i nikada više da ne napišeš ni riječ. Stidi se svih onih navijača koji su rat proveli u Sarajevu, izgubili svoje voljene, prijatelje, bili na prvim derbijima, u kopu, čitav život Želju bodrili a sada zbog razlike u mišljenjima od strane čovjeka koji misli da je bitan budu izjednačavani sa četnicima. Aferim, dotakao si dno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Vase prepucavanje samo steti Zelji jer se preko Zelje prepucavate, moze se slobodno reci da navijaci (pojedini) sami svoj klub blate i pljuju.
Ovaj ovo, onaj ono
ko neke tetkice se svi raspisali zemberek te yebo ko da ulici nisu primirisali.
Ovaj ovo, onaj ono

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
i toliki ti strah utjero da to nisi mogao napisati na forumu gdje je on napisao? vidim citas redovno? pa odgovori i tamo [emoji106]
i sta sad jest pretjero, ali si i ti pretjerao u suprtonu stranu, isto sra.nje si i ti uradio, mlijeko jedan ubjedjuje da je crno, drugi da je providno, a obojca grijese
i nabijem na ku.rac i zuju i ostale uprave koje su dugove nabijali, koje eto nisu trosile pare, nego jos gore nabijale dugove redovno
nemoj pocinjat sa njihovim glorifikovanjem, nemoj amarove zasluge pripisivati njima nije ti to uredu, nije uredu kad se zna koliku nam je dug prema poreznoj bio, kad se zna da se ostalo duzno igracima, agentima, uposlenicima, nije uredu preko amarovih ledja zuju i ostale amnestirati
i sta sad jest pretjero, ali si i ti pretjerao u suprtonu stranu, isto sra.nje si i ti uradio, mlijeko jedan ubjedjuje da je crno, drugi da je providno, a obojca grijese
i nabijem na ku.rac i zuju i ostale uprave koje su dugove nabijali, koje eto nisu trosile pare, nego jos gore nabijale dugove redovno
nemoj pocinjat sa njihovim glorifikovanjem, nemoj amarove zasluge pripisivati njima nije ti to uredu, nije uredu kad se zna koliku nam je dug prema poreznoj bio, kad se zna da se ostalo duzno igracima, agentima, uposlenicima, nije uredu preko amarovih ledja zuju i ostale amnestirati
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 11 nov 2017, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Isto je ne slagati se sa načinom na koji uprava radi određene stvari i osobe koje se ne slažu nazivati četnicima. Naravno nisam ni sumnjao da ti i slični ovo necete pokusati opravdati. Ok je to, neka ljudi malo čitaju kakav je ko, kao čovjek.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Yebe mi se za taj dio Reko sam da je pretjerao, ali vješto si odgovor izbjegao za velicanje zuje i kompanije koji nas u dugove zavalise, ko im yebe mater, štete tolike nanijeli, da im yebe sve od do ne pada mi na pamet pokušati ih odbraniti niti lijepo slovo za njih napisati, to zaslužili nisuNeandertalac je napisao/la:Isto je ne slagati se sa načinom na koji uprava radi određene stvari i osobe koje se ne slažu nazivati četnicima. Naravno nisam ni sumnjao da ti i slični ovo necete pokusati opravdati. Ok je to, neka ljudi malo čitaju kakav je ko, kao čovjek.
Pročitati repliku gdje braniš blaćenja legendi, a u tim Legendama je zujo je nešto što nisam. Mislio da ću ikada doziviti, aferim. Majstore

Ne znam. Ni što udjoh ma temu taman sam malo bio odmorio, opet ću je izbjegavati pa samo nastavite ionako je ovo tema postala uprava želje i šta pišu na forumu odakle su nas otjerali

- Neandertalac
- Kontakt:
Samo ti spinuj, zato i jesi registrovan ovdje.
Evo sta sam pisao za Žuju još 2011. Neka vide ljudi pošto pokušavaš da mi privalis kako ga branim.
Evo sta sam pisao za Žuju još 2011. Neka vide ljudi pošto pokušavaš da mi privalis kako ga branim.
Post04 okt 2011, 13:05
za_zivot_cijeli WroteColonburaz, mislim da nije korektno u kontekstu Zujinog rada spominjati njegovog sina. To mi je ono bas kretenski, nisko da nize ne moze.Neandertalac WroteColon
Nisam kompetentan dovoljno, da vazim o tome sta treba da radi taj covjek , ali je i laiku jasno, da je strucnjak za prodaju ubleha . Jos kad onog derpa, sina mu, cujem kako se krevelji na zapadu , najezim se .
sta je poenta toga, da nam das doznanja da sjedis na Zapadu sa biznismenima ili da imas viska testosterona!?
Pa poenta je da , taj isti Zujo , sjedi iznad sina i pusti ga da urla na igrace , sa onim svojim iritantno piskutavim glasom.Eh sada, kad skontas da su malo iznad nase klupe ,zamisli kakve ti sve ideje prodju kroz glavu , sta misle igraci, trener , i reflektuje li se to na ekipu ? Meni licno smeta takav odnos , pogotovo od osobe koja bi medju prvima trebala iskazivati bezrezervnu podrsku igracima , a samim time i klubu !
A to kreten i, gdje ja sjedim i kakvi su mi testesteroni nije bitno , samo pokazuje tvoj nivo razmisljnja . Plitko , ali sa godinama ako nista , bar ces biti iskusniji !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da li su ovo usporedbe sa cetnicima, ili se jos uvijek nisam probudio pa ovo u snovima citamNeandertalac je napisao/la:storm_raider
pet nov 10, 2017 11:50 pm
Ne bi.
Naravno puna podrska Upravi, ovo sto su uradili nije nijedna prije toga. Uprava servira novac za trenere, igrace i ostale uposlenike kluba, radi transparentno i gradi stadion, dok treneri i igraci donose titule. Nije ni Zujo donosio titule, bas naprotiv, nego ih je Amar sa svojom genijalnoscu donosio. Ova Uprava je razne uhljupe, mesetare i one koji su se godinama koristili na racun Zelje nabila nogom i sada mogu slikati stadion iz nekog grma jedino. Njima odgovara taj haos jer se u njemu najbolje snalaze, a oni su i servirali laznu pricu da je Uprava protiv Amara. Naravno, da bi se sakrili iza Osima. Primice se skupstina pa takvi uhljebi i dalje pokusavaju nesto, ali dzaba - jadni su ti pokusaji, a u rangu su onih sto su Grbavicu zapalili 90tih. A ni oni nisu nista bolji od onih koji su na grad tada gledali sa brda.
Grbavica ljepsa nikada nije bila i zaista se nadam da je Adzem pravi izbor. Sto se mene tice, njega moramo istrpiti. Ako bi ga kojim slucajem otpustili, razocarali bi me debelo.
Volim te Zeljo!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nisam bio zadnjih dana na forumu pa moram da prokomentarisem ovu ponudu za Menala.
Cigancili za 20 hiljada kod transfera Ordahica onda poslali sramnu ponudu za Vukotica i sad kofa poslali ponudu ozbiljnu za Menala, najboljeg mladog igraca lige?
Pa koga vise prave budalama, kakvo mazanje ociju

Cigancili za 20 hiljada kod transfera Ordahica onda poslali sramnu ponudu za Vukotica i sad kofa poslali ponudu ozbiljnu za Menala, najboljeg mladog igraca lige?
Pa koga vise prave budalama, kakvo mazanje ociju

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Taj mi je baš simpatičan, ono kao diskutovao bi, a veze nema o životu, pročitaš mu post i ne znaš je li poš'o ili je doš'o. Svako malo napušta temu i kao eto slučajno uđe, a nikad da nam kaže šta mu djeca iz mahale rekoše za stanje u OPNeandertalac je napisao/la:Samo ti spinuj, zato i jesi registrovan ovdje.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam zašto više čitate tog lika, ispreskakan na sve moguće načine, još se sjećam kad se onaj gavran sprdao sa njim, frajer lupi neku vijest a ovaj je potvrdiirfo je napisao/la:Da li su ovo usporedbe sa cetnicima, ili se jos uvijek nisam probudio pa ovo u snovima citam![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
U moru laži i spinova koje plasiraju na forumu ovo se izdvaja kao najveca gadost ikad napisana. Uspoređivati navijače Želje sa četnicima je sposobna samo dobro bolesna osoba koja naslucuje da bi ubrzo mogao ostati bez svog dijela kolača. Naslusao sam se svega i pisalo se svašta, ali ovo.Virtu4l je napisao/la:Ne znam zašto više čitate tog lika, ispreskakan na sve moguće načine, još se sjećam kad se onaj gavran sprdao sa njim, frajer lupi neku vijest a ovaj je potvrdiirfo je napisao/la:Da li su ovo usporedbe sa cetnicima, ili se jos uvijek nisam probudio pa ovo u snovima citam![]()
![]()
jer su svi skontali da nikad nema neki info, nego čeka da neko nešto napiše pa onda on kao potvrdi.
Valjda je to taj dnk_a, al` idiota.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ko je ovdje pisao da Miske sređuje kod Begica da Amar bude selektor samo da bi ga otjerao od Zelje jer mu kao smeta ili obrnuto da mu sređuje da ne bude selektor iz nekog inata ?!
Ne mogu da nađem post.
E to su nebuloze samo takve ko god da je to pisao.
Ne mogu da nađem post.
E to su nebuloze samo takve ko god da je to pisao.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.