FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Recite mi koliko vas se sjeća prvog foruma FK Sloboda tj Fukare ? I ako se sjećate jeste li čitali pisali. Mislim da je to negdje 2003/2004
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
2003ce nisam ni piso po forumima nisam znao ni dsa postoje 

nisi bio ni rodjen 2003, to objasnjava zasto si tako zelen i neiskusan, da ne kazem budalica malaSariel1987 je napisao/la:2003ce nisam ni piso po forumima nisam znao ni dsa postoje :lol:
- Probisvjet
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:2003ce nisam ni piso po forumima nisam znao ni dsa postoje

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
E svaka cast sto neko pohvali ga na ovoj temi.Rimes87 je napisao/la:Todorovic opet asistent. Vidi se da ima slifa za provuc loptu kad krene naprijed, ali da je los u odbrani, brate los je. Steta, kada bi poradio na tom aspektu bio bi materijal za A repku koja svakako kuburi s desnim bekom.
Sent from my D6603 using Tapatalk

I protiv Krupe je bio nas najbolji igrac u ofanzivnim zadacima, dvije asistencije. On je tip modernog beka, treba mu malo slobode da igra fudbal i onda pokaze sta zna.
Steta samo sto mi za tu talentovanu djecu nikad nista ne dobijemo. On je vrlo lako mogao zbog uprave i slabe struke sada igrati u Bijeljini. A i kada dobijemo dobijemo neku sicu.
-
- Kontakt:
slobodno u pp.Chinaglia je napisao/la:nisi bio ni rodjen 2003, to objasnjava zasto si tako zelen i neiskusan, da ne kazem budalica malaSariel1987 je napisao/la:2003ce nisam ni piso po forumima nisam znao ni dsa postoje

kaje semala budala ili budalica a ne pleonazam...
kad se vec pravis pametan...
seljo beljo i reko sam ti.. ne obracaj mi se odrobijacu te.ok?
Učio prva slova 2003 g.Chinaglia je napisao/la:nisi bio ni rodjen 2003, to objasnjava zasto si tako zelen i neiskusan, da ne kazem budalica malaSariel1987 je napisao/la:2003ce nisam ni piso po forumima nisam znao ni dsa postoje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
da je pravi Saric Elvis, mozda bih se i uplasio :kafa:Sariel1987 je napisao/la:slobodno u pp.
;)
kaje semala budala ili budalica a ne pleonazam...
kad se vec pravis pametan...
seljo beljo i reko sam ti.. ne obracaj mi se odrobijacu te.ok?
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
U pravu si za ovaj zadnji dio. On bi mogao zasigurno igrati cak i RWB, ja mislim da je to ideja Vladina svakako bila, ali zaista, samo malo kada bi se potrudio da defnazivu poboljsa ne bi mu bilo ravnog u PL. Meni se cini da je Čini govorio ('Činjalja' ispravi me ako lazem, jer ne sjecam se dobro) da je on isti kao Efendic, medjutim, on je 10 puta bolji od Efendica u napadu, a u odbrani su tu negdje. Bas momak ima osjecaja kad ulazi sa krila proturiti loptu. Vidi se i zelja njegova da krene naprijed. Ja mislim da je zasluzeno standardni U21 reprezentativac. Nadam se samo da nece ici putem sve nase djece, tipa Mostar ili Sarajevo.tuzlak1987 je napisao/la:E svaka cast sto neko pohvali ga na ovoj temi.Rimes87 je napisao/la:Todorovic opet asistent. Vidi se da ima slifa za provuc loptu kad krene naprijed, ali da je los u odbrani, brate los je. Steta, kada bi poradio na tom aspektu bio bi materijal za A repku koja svakako kuburi s desnim bekom.
I protiv Krupe je bio nas najbolji igrac u ofanzivnim zadacima, dvije asistencije. On je tip modernog beka, treba mu malo slobode da igra fudbal i onda pokaze sta zna.
Steta samo sto mi za tu talentovanu djecu nikad nista ne dobijemo. On je vrlo lako mogao zbog uprave i slabe struke sada igrati u Bijeljini. A i kada dobijemo dobijemo neku sicu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
De nam neki screenshot toga napraviHitman22 je napisao/la:Recite mi koliko vas se sjeća prvog foruma FK Sloboda tj Fukare ? I ako se sjećate jeste li čitali pisali. Mislim da je to negdje 2003/2004
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
imal iko da mi kaje ko je chinaglja moze i na pp...
volio bi mal os njim u 4 oka popricat...
nema potrebe, izvinjavam ti se, necu ti se vise obracatSariel1987 je napisao/la:imal iko da mi kaje ko je chinaglja moze i na pp...
-
- Kontakt:
nema potrebe imal iko***
:urnebes: :urnebes: :urnebes:Sariel1987 je napisao/la:nema potrebe imal iko***
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 nov 2017, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nista to. Perverzno je to za tebe u kasne satewobly92 je napisao/la:De nam neki screenshot toga napraviHitman22 je napisao/la:Recite mi koliko vas se sjeća prvog foruma FK Sloboda tj Fukare ? I ako se sjećate jeste li čitali pisali. Mislim da je to negdje 2003/2004
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
beco kad tad...Chinaglia je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:nema potrebe imal iko***![]()
![]()

provociras preko mjere . iskreno se nadam da ces to uzivo opravdat...a ne samo kmecat..
- Probisvjet
- Kontakt:
Danas ko plitak potok! Svi na sipove!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Fakat danasProbisvjet je napisao/la:Danas ko plitak potok! Svi na sipove!

Tandara dva gola najmanje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa postavljo je jedan lik ovdje iz zivibica cini mi se njegovu sliku i profil da FB ima 2 godineSariel1987 je napisao/la:nema potrebe imal iko***

Nako visok lik nezgodan naoko, nekad bivao na Sjeveru sad protv Krupe sam ga uocio na Zapadu. Naoro je pravo pa sad mijenja tribinu, da zavara neprijatelje

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Hadzic, Djordjilovic, Skahic, Ignjatovic, Salihovic, Jahic, Grahovac, Husic Adnan, Osmanagic, Ziljkic, Krpic
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.