Priključite se na vodovod u Prištini, oni će vam 100% halalit.svrakino1921 je napisao/la:Kako drugi klubovi iz drugih gradova traze od gradskih uprava otpis dugovanja javnih preduzeca a nama ViK fakturisao svaki fening i kad pukne cijev.GOLEM SI ZELJO.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Moj sine kad je wobly ovdje ppiskio a i oni sto su pisani se smijali, tebe nije biloelamalakia je napisao/la:Moj wobly sve ove druge mogu skontati, ali da vi 'mecete' necu nikad![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Gradonacelnik je napisao/la:Priključite se na vodovod u Prištini, oni će vam 100% halalit.svrakino1921 je napisao/la:Kako drugi klubovi iz drugih gradova traze od gradskih uprava otpis dugovanja javnih preduzeca a nama ViK fakturisao svaki fening i kad pukne cijev.GOLEM SI ZELJO.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Kontaš ti, kontaš ta qifsha nonen!svrakino1921 je napisao/la:Gradonacelnik je napisao/la:Priključite se na vodovod u Prištini, oni će vam 100% halalit.svrakino1921 je napisao/la:Kako drugi klubovi iz drugih gradova traze od gradskih uprava otpis dugovanja javnih preduzeca a nama ViK fakturisao svaki fening i kad pukne cijev.GOLEM SI ZELJO.![]()
al opet ne kontam
- svrakino1921
- Kontakt:
a izvini skim pricam mislim za koga navijas jer ja sam novi a inace sam iz Svrakina to je naselje u Sarajevu
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Navijam za Vellaznimi Gjakove, a zivim u Rajevosa!
- TobeYarabi
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Svaka čast Ivici Osimu ali ja bih bio najsretniji kad bi se stadion zvao Senad Misimović, ili bar da se njih dvojica mijenjaju, godinu jedan, godinu drugi.Medikament je napisao/la:očekujem ovih dana pucanje čireva malobrojnim navijačima torpeda
- svrakino1921
- Kontakt:
jesil to sKobilje glaveGradonacelnik je napisao/la:Navijam za Vellaznimi Gjakove, a zivim u Rajevosa!
- Probisvjet
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Virtu4l je napisao/la: Svaka čast Ivici Osimu ali ja bih bio najsretniji kad bi se stadion zvao Senad Misimović, ili bar da se njih dvojica mijenjaju, godinu jedan, godinu drugi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebo majku ko smisli to "kobilja glava".svrakino1921 je napisao/la:jesil to sKobilje glaveGradonacelnik je napisao/la:Navijam za Vellaznimi Gjakove, a zivim u Rajevosa!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovog Woblyja treba zaposlit da radi s onim karikaturistom Omarom Momanijem, momak je fakat kreativan. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Pa piše ti Gjakove, zar ne znaš maternji jezik?svrakino1921 je napisao/la:jesil to sKobilje glaveGradonacelnik je napisao/la:Navijam za Vellaznimi Gjakove, a zivim u Rajevosa!
-
Sariel1987
- Kontakt:
podrzavamo svrakino.svrakino1921 je napisao/la:a izvini skim pricam mislim za koga navijas jer ja sam novi a inace sam iz Svrakina to je naselje u Sarajevu
druze najaci si
Fino je Švrakino, ima lijepih cura tamo. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno si to rekao! Podrska za svrakino.Sariel1987 je napisao/la:podrzavamo svrakino.svrakino1921 je napisao/la:a izvini skim pricam mislim za koga navijas jer ja sam novi a inace sam iz Svrakina to je naselje u Sarajevu
![]()
druze najaci si
-
Sariel1987
- Kontakt:
al nije agresivan lik..pristaje..na zajebanciju.
nije ko ovi bahati bahati...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije bahat. Sreca nisu mu mozak jos izaprali. Dobar djecko, da ga bi kako skloniti odavdje.Sariel1987 je napisao/la:al nije agresivan lik..pristaje..na zajebanciju.
Dok je vakat, vidis ti ovdje djikana svakakvih
Probisvjet je napisao/la:komijuter
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaSariel1987 je napisao/la:podrzavamo svrakino.svrakino1921 je napisao/la:a izvini skim pricam mislim za koga navijas jer ja sam novi a inace sam iz Svrakina to je naselje u Sarajevu
![]()
druze najaci si
- Probisvjet
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:komijuter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.