FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 10 nov 2017, 13:52

Još bi dodao tu da su ljudi koji su Dadu doveli neznalice a Amar, Dzurbizovic, Adžem, Oda zadnji levatil jer je kod njih skupio 80 nastupa u Zeljinom dresu. Misimović zna bolje od njih pa ga je otjerao, navodno rezuci neke veze a to što je klub tim potezom oštetio za ko zna koliko stotina hiljada maraka, njegovim pudlicama ni malo ne smeta.

Posudiće nam i garantovati ako zafali.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 nov 2017, 14:08

Nije meni Sadikovic neki super igrac da vas ne lazem. Ali, nije ni parmak kakvim ga se po zadatku predstavljalo ili predstavlja. Dobro ne valja Dado, procijenio Misimovic, ali nemojte ga pljuvati sa pudlicama i dovedite boljeg. Dado ne valja, otjeramo ga i popljujemo, a onda u nekoliko rokova dovodimo gore.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 10 nov 2017, 15:16

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Hajmo dati Bekricevu platu ovoj djeci tako da ih ne moras prodavati? Hajmo prestati dovoditi imbecila u Zelju, tacnije pun kamion imbecila?
To je ono što mi veoma smeta. Bacile su se silne pare na imbecile, a djeci se ukida smještaj i hranarina, pa nas ti klinci napuštaju a ovi što ostaju isto tako prolaze šikaniranje kao što smo vidjeli iz primjera Velića i Šabanadžovića.

Tužno je kad vidimo ovo,

https://www.transfermarkt.de/armin-sari ... ler/498060

Da nama neko djecu uzima, pa jbt, ako sam u nešto bio siguran bio sam siguran da se to nikad neće desiti.
Semir Djip je za sve te sto odlaze u komsikuk ili gdje vec bio fudbalercina a znas sta je sad samo napuhana bildercina. Karijera zavrsena onog trena kad je presao prag razuma i otisao u sarajevo iz nekog hira ili inata, ili samo kompleks kojo zna proraditi kod roditelja pa uniste vlastito dijete.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 nov 2017, 15:37

plavousrcu je napisao/la:Nije meni Sadikovic neki super igrac da vas ne lazem. Ali, nije ni parmak kakvim ga se po zadatku predstavljalo ili predstavlja. Dobro ne valja Dado, procijenio Misimovic, ali nemojte ga pljuvati sa pudlicama i dovedite boljeg. Dado ne valja, otjeramo ga i popljujemo, a onda u nekoliko rokova dovodimo gore.
Nakon Dade, jedini bolji igrac, tacnije dvojica su se pojavila 2017 godine i zovu se Saban i Hajdarevic i dosli su kao produkt nase skole. :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 10 nov 2017, 15:46

Kakve su šanse da se dovede Krpić iz Slobode? Naši su pregovarali s njim pred početak sezone. Vidim da mu sada ističe ugovor, a mislim da bi nas dobro pojačao u narednoj polusezoni.
"Truth begins in lies."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 nov 2017, 15:49

fibonacci je napisao/la:Kakve su šanse da se dovede Krpić iz Slobode? Naši su pregovarali s njim pred početak sezone. Vidim da mu sada ističe ugovor, a mislim da bi nas dobro pojačao u narednoj polusezoni.
A sta ce nam, Vojo, Kajkut, Mujagic, Dzenis, Nikolic 5 komada, a trebaju ti realno 3.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 10 nov 2017, 15:50

bhsport je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Kakve su šanse da se dovede Krpić iz Slobode? Naši su pregovarali s njim pred početak sezone. Vidim da mu sada ističe ugovor, a mislim da bi nas dobro pojačao u narednoj polusezoni.
A sta ce nam, Vojo, Kajkut, Mujagic, Dzenis, Nikolic 5 komada, a trebaju ti realno 3.
Pa od ovih 5, 4 će igrati za B tim.
"Truth begins in lies."

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 nov 2017, 16:01

Na zimu kako znaju i umiju da se oslobode plate Siniše,Markovića,S.Nikolića,Bekrića i Zajmovića a ne bi bilo loše nogirat i Kajkuta i Elsnera...msm ne bi nam bio prvi put da nam igrač ode nakon pola godine. Klaun iz Srbije ne bi trebao biti toliki problem jer ima ugovor do zime i samo budala bi potpisala novi s njim :D
Na zimu probat uzet Ordagića i Vukotića ako se Bogi oprosti I NE DOVODITI ISTROŠENE IGRAČE, bolje dvojica da valjaju nego 7 prosječnih.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 nov 2017, 16:40

je napisao/la:Sušić podržao nekadašnjeg trenera Željezničara.

“Iskreno, volio bih zbog mog Švabe, Ivice Osima, da Amar bude novi selektor”, rekao je Sušić
:rol: :njanjanja: Treba poslati plavi sal za Safeta.

Koliko ide nama para ako Amar preuzme repku :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 10 nov 2017, 17:06

Pozdrav drustvo. Malo sam dosao da se pridruzim forumskoj zajednici. Posto pratim sta se pise zanimaju me neke stvari.

Za sta nam sluzi B-tim? Da li je moguce da Markovic, Bekric ne mogu igrati a da je doveden Elsner? Odnosno da moze biti na klupi a ova dvojica ne mogu ? Cisto ko je malo upuceniji ako moze objasnjenje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2017, 17:08

Ma Markovic je bivsi. Odavno se on oporavio od povrede, ali Adzem ne racuna na njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 10 nov 2017, 17:27

Ma samo nemogu da vjerujem da neko dovede Elsnera a Bekrica kojeg ima u rosteru prebaci u B tim,pa samo me zanima kakav je to strucnjak uradio?Jel ovaj nesto brzi,spremniji, bolji, eksplozivniji od Bekrica ili sta taj strucnjak vidio u onom igracu?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 nov 2017, 17:46

LjoZee je napisao/la:Ma Markovic je bivsi. Odavno se on oporavio od povrede, ali Adzem ne racuna na njega.
Gdje Adžem izjavio da ne računa na njega?

Niti smo obavješteni da je tražio raskid, niti da odbija da igra. Povreda je samo paravan da se navijačima baci prasina u oči jer je Marković kao i Krizman doveden preko Misimovica. Ne smije se na gazdine igrace a na skupstini je u onom cirkuskom izlaganju Nikolica receno da su Krizman i Markovic "poslovne odluke kluba". Kluba a ne Misimovica koji sebi daje pravo da tjera djecu od koje možemo zaraditi a dovodi kloceve kojima daje velike plate i satro garantuje da ce on plaćati ako se ne pokažu. U oba primjera poltroni rade svoj dio posla kako im gazda naredi, pljuju djecu ili hvale polovnjake.

UPRAVA NAPOLJE!

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 10 nov 2017, 18:23

bhsport je napisao/la:
edin139 je napisao/la:Najgora mi je ova prica sta je ko kome dao, nije niko nista dao nego je primao platu i radio svoj posao, neko bolje neko losije.
Sta nam je to zeba dao pa mora igrat itd...
Imas igarce i bolji treba da igra i to je to, mozes dovesti pojacanje dovedes a ko je sta dao je mozda prica za vrbanjusu il pofalicki. Hajmo malo ozbiljno pricat.

I ko je dao go 2014 zaboli me u 2017-toj, ako nema kvalitet cao
Da slazem se, donio nam je 250.000 eura svojim golom, dao je koliko 10, 20 golova za najdrazi dres i primao platu koliko 600 ili 800 KM ako i toliko.
Otjeran ko ker da bi se doveo Markovic i Elsner na koje se svrsavalo i koliko su platu oni primali.
Novu sansu u Zelji nikad nije dobio, nisu ga ni planirali za pripreme, onaj papak sampras.
Meni ce Dado uvijek biti drazi od Elsnera, Markovica i slicnih panjeva koji su prodefilovali kroz klub i uzeli pare, tu racunaj i Ugljesu, Secerovica i ostale balvane na Dadinoj poziciji kolika su njihova primanja bila?
Evo sve i da danas nema kvalitet a to je velika zelja da taj decko propadne, opet ima vise kvaliteta od baletana Elsnera.
Boli mene sto je Elsner 2014 bio kvalitet, nije to razlog da 2017 igra i dobije ugovor u Zelji.
Enis Sadikovic je za Elsnera igrac, ali je janeza bruka ismijavati a Dadu je moderno pljunuti, danas vjerovatno pored Sabana i Hajdarevica nema mjesta niti jedan niti drugi.
Hajmo dati Bekricevu platu ovoj djeci tako da ih ne moras prodavati? Hajmo prestati dovoditi imbecila u Zelju, tacnije pun kamion imbecila?
Hajmo pricati ozbiljno.
Dado je zaradio u Zelji koliko max 50.000 KM a donio nam 10 puta vise svojim golom, da je bilo srece i ona stativa protiv Standarda usla, koliko bi nam onda donio? Dao je doprinos u rusenju Ferenca, ali opet moderno ga je pljunuti jer se zavadio sa nekim u upravi, jer ga strucnjaci ne mirisu, a mirisu Secera radilicu, Husica brzanca, sampiona Mirzu sveda i ratnog veterana Elsnera, sami suhi nekvalitet.
Uopte nisam ciljao direktno na dadu i ove ostale nego na filozofiju.
Kakva je to filozofija zeljino dijete?
Boli me briga jel dijete podgrmeca ako zna i hoce, ako ga dovedemo za male pare i s njim u ekipi osvojimo trofej i jos ako ga na kraju prodamo i uzmemo lovu kud ces ljepse.
Sta su kone tom logikom trebale otkantat il nikad dovest susica jer nije dijete sarajeva?

Imas igrace koji su igraci i koji su sarlatani, koji daju vise nego sto ih placas i koji ne vrijede 10% para koje dobiju.(cije je dijete je nebitno).

Ja znam da moje dijete sljedece godine krece u skolu a ne zna kako izgleda kad zeljo osvoji titulu, a kakva je trenutna situacija ko nas i kako vodi ne bi me iznenadilo da i u srednju krene a da ne zna kako titula izgleda :(

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2017, 18:58

@Nea, nema te izjave nigdje, ali da se zakljuciti da ce i on kao Bobic uskoro. Bas kao i Stevo.

Zavalio Lendric dva gola za Lens u Kupu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 nov 2017, 19:12

LjoZee je napisao/la:@Nea, nema te izjave nigdje, ali da se zakljuciti da ce i on kao Bobic uskoro. Bas kao i Stevo.

Zavalio Lendric dva gola za Lens u Kupu.
Pa normalno da nema jer nije istina. Slobodno ako te neko pita zašto citiraj ono gore što sam napisao.

Nego, da se malo podsjetimo osim igrača koga je sve Misimović doveo i postavio na odgovorno mjesto. Intervju u kojem na 4,30 ako se ne varam pitarsko granapce kaže; nisam bio 10 godina u fudbalu! Možeš u Želju paša, dođi da nam pravis klub .
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 10 nov 2017, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2017, 19:17

Treci gol Lendrica. Prekucao igricu veceras.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 nov 2017, 20:10

edin139 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
edin139 je napisao/la:Najgora mi je ova prica sta je ko kome dao, nije niko nista dao nego je primao platu i radio svoj posao, neko bolje neko losije.
Sta nam je to zeba dao pa mora igrat itd...
Imas igarce i bolji treba da igra i to je to, mozes dovesti pojacanje dovedes a ko je sta dao je mozda prica za vrbanjusu il pofalicki. Hajmo malo ozbiljno pricat.

I ko je dao go 2014 zaboli me u 2017-toj, ako nema kvalitet cao
Da slazem se, donio nam je 250.000 eura svojim golom, dao je koliko 10, 20 golova za najdrazi dres i primao platu koliko 600 ili 800 KM ako i toliko.
Otjeran ko ker da bi se doveo Markovic i Elsner na koje se svrsavalo i koliko su platu oni primali.
Novu sansu u Zelji nikad nije dobio, nisu ga ni planirali za pripreme, onaj papak sampras.
Meni ce Dado uvijek biti drazi od Elsnera, Markovica i slicnih panjeva koji su prodefilovali kroz klub i uzeli pare, tu racunaj i Ugljesu, Secerovica i ostale balvane na Dadinoj poziciji kolika su njihova primanja bila?
Evo sve i da danas nema kvalitet a to je velika zelja da taj decko propadne, opet ima vise kvaliteta od baletana Elsnera.
Boli mene sto je Elsner 2014 bio kvalitet, nije to razlog da 2017 igra i dobije ugovor u Zelji.
Enis Sadikovic je za Elsnera igrac, ali je janeza bruka ismijavati a Dadu je moderno pljunuti, danas vjerovatno pored Sabana i Hajdarevica nema mjesta niti jedan niti drugi.
Hajmo dati Bekricevu platu ovoj djeci tako da ih ne moras prodavati? Hajmo prestati dovoditi imbecila u Zelju, tacnije pun kamion imbecila?
Hajmo pricati ozbiljno.
Dado je zaradio u Zelji koliko max 50.000 KM a donio nam 10 puta vise svojim golom, da je bilo srece i ona stativa protiv Standarda usla, koliko bi nam onda donio? Dao je doprinos u rusenju Ferenca, ali opet moderno ga je pljunuti jer se zavadio sa nekim u upravi, jer ga strucnjaci ne mirisu, a mirisu Secera radilicu, Husica brzanca, sampiona Mirzu sveda i ratnog veterana Elsnera, sami suhi nekvalitet.
Uopte nisam ciljao direktno na dadu i ove ostale nego na filozofiju.
Kakva je to filozofija zeljino dijete?
Boli me briga jel dijete podgrmeca ako zna i hoce, ako ga dovedemo za male pare i s njim u ekipi osvojimo trofej i jos ako ga na kraju prodamo i uzmemo lovu kud ces ljepse.
Sta su kone tom logikom trebale otkantat il nikad dovest susica jer nije dijete sarajeva?

Imas igrace koji su igraci i koji su sarlatani, koji daju vise nego sto ih placas i koji ne vrijede 10% para koje dobiju.(cije je dijete je nebitno).

Ja znam da moje dijete sljedece godine krece u skolu a ne zna kako izgleda kad zeljo osvoji titulu, a kakva je trenutna situacija ko nas i kako vodi ne bi me iznenadilo da i u srednju krene a da ne zna kako titula izgleda :(
Tebi bas treba crtati. Pitaj Dzeke kakva je to filozofija koji ti svakim transferom donese pare, pitaj Zukana, pitaj Stilica, pitaj Bajica, Amira, Memiju.
Ti si decko fulio poentu i zalutao ovdje. Fulio si raspravu i poentu rasprave.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 10 nov 2017, 20:51

bhsport je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
Daleko je dogurao u odnosu na neku drugu djecu iz nasih redova, nije on dobar u glavi.
Dao je on nama puno vise nego Elsner, Markovic, Stojanovic, Pozder, Mirza svedjanin i drugi parmaci koji su dovedeni, daleko su i oni dogurali poslije Zelje, pa ih ne pljujete, lako je Dadu nase dijete pljunuti.
Momka koji nam je donio opstanak kluba 2014 godine.
Bruko jedna, i vi ste navijaci Zelje. Sramota!
bhsport je napisao/la: Da slazem se, donio nam je 250.000 eura svojim golom, dao je koliko 10, 20 golova za najdrazi dres i primao platu koliko 600 ili 800 KM ako i toliko.
Hajmo pricati ozbiljno.
bhsport je napisao/la:
Ma hajde da kazes radi se i grijesi se OK, ali pljunuti nekoga ko je donio svojim golom opstanak klubu, a kuditi ismijavanje najgoreg igraca koji je krocio na PL livade nema veze sa mozgom. Elsner je ko sveta krava jer je odigrao 150 minuta za Zelju a djeca sa 100 utakmica se mogu pljuvati i to djeca koja su nam donosila pare, e pa nece da moze.
Sutra ce ti isti pljuvati i Sabana i Hajdarevica i Zerica i bilo koje od nase djece (znamo koja se hajka vodila na klosara Vedrana), a opet ce se uzizdati Markovici, Sinise i ostali polovnjaci.
To je ono sto boli.
Imamo dvije "krajnosti". @Zenzu, poltrona, navijača Uprave i čovjeka koji ispravno rezonuje stvari, @bhsport ( barem sa moje tačke gledišta ).

Nisu nam bili dobri Stanići, Sadikovići, Bogdanovići, Dženis je antitalenat, Mujagić puši nargilu, Hiroš je budala, od Midžića nikad igrača, Memija ne zna da centrira i nikad igrača od njega, al zato se ne treba Elsneru smijati, Marković je naš drugi najbolji igrač, Siniša je duplo bolji igrač od Memije i ostale nebuloze.

Željezničar se uvijek oslanjao na vlastite snage, a razlikovali smo se od pitara, jer smo uglavnom imali svlačionicu kako treba, bez previše polovnjaka, sa igračima koji znaju za koga igraju i koji grb nose na srcu.

To se izgubilo u zadnjih nekoliko godina, ponašamo se isto kao što su se ponašali pitari, a bogme imamo i rezultat skoro isti. Gubitnički tim, pun polovnjaka, dovedi kamaru igrača, otjeraj kamaru igrača, svlačionica kar.ina gdje se ne zna ko pije, a ko plaća. Treneri dolaze i odlaze kao na traci, naše ljude trošimo ko **** ( Odović, Mulalić, Čapljić, Đurbuzović, Memić, Gredić i tako dalje ).

Ne znam šta neko očekuje da se desi ako nastavimo ovim putem, a ne vidim namjeru da se nešto, bitno, promijeni. Željezničar nije firma, niti bi trebao tako da funkcioniše, a ako već to furamo, onda nam daj najbolje od najboljih da se pitaju od administrativnog do čuvenog sportskog segmenta. Nama Petrović trener, Papac savjetnik, a Amar slobodan i kada sve sublimiramo zaista ne znam što se čudimo zbog niza fejlova i blamova koji nam se dešavaju u zadnje vrijeme ( ne referišem se na sadašnji plasman, on je odličan u odnosu šta pružamo na terenu i kako vrlo lako možemo da završimo - osvajanje kupa je uspjeh, bez šanse za titulu što je realni scenario- je DEBAKL za Željezničar ), pričam generalno za period od cca zadnje dvije godine.

Neće na dobro

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2017, 20:53

Nijedan nas trenutni igrac nije igrao za U-21 danas. Samo Osmankovic pozvan, ali nije ni on neka sreca. [emoji57]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 10 gostiju.