FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odmori za danas
https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-tre ... rju/29307/
Kako se nasi puleni vrijedno pripremaju. Ima sve protivnike da "raznesu" nakon pauze.
Kako se nasi puleni vrijedno pripremaju. Ima sve protivnike da "raznesu" nakon pauze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Razrađuje li se kakva nova taktika na vikendici?
Sjedili se u loži Svinjskog?
Platismo li komunalije?
Gdje je 400 milja?
Ima li kakvih tekstova podrške za Klub koji će biti lansirani odmah nakon lošeg rezultata, smišljenih od strane Urednika i Urednika Velikog?
Bilo ko odgovor, Urednik, Slijepi ljubitelj AO, drugi Urednik Veliki, bilo ko?
Sjedili se u loži Svinjskog?
Platismo li komunalije?
Gdje je 400 milja?
Ima li kakvih tekstova podrške za Klub koji će biti lansirani odmah nakon lošeg rezultata, smišljenih od strane Urednika i Urednika Velikog?
Bilo ko odgovor, Urednik, Slijepi ljubitelj AO, drugi Urednik Veliki, bilo ko?
-
- Kontakt:
Tačno da su pametni mogu iz ovog intervjua naučiti više od brke nego što svi kad se saberu znaju o fudbalu i sportskoj filozofiji. Nevjerovatno da ovaj čovjek nije na čelu Želje a uporedo poprimamo mentalitet luzera i nismo u stanju napraviti ništa na sportskom planu.Neandertalac je napisao/la:
Gledajte neznalice i učite. Evo savjeta besplatnih da ne ulazite u talove sa Sašom i dajete mu procente![]()
Največa od svih grešaka ove uprave je AMAR OSIM, da imalo pameti imaju na koljenima bi ga molili da se vrati i dali mu neograničene ovlasti. Ovako čekaj i nadaj se a istovremeno neki drugi pokupiše trofeje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je @heroj. Ima par ovih videa i ko god želi može učiti od majstora a ne od ovih "prijatelja" kluba koji su tu samo jer su namirisali neznalice pa im mogu maglu i šuplju prodavati. Za to vrijeme njihovi kerovi kao egzircir@ pljuju po covjeku koji je Zelji dao više nego svi oni zajedno da jos dva zivota žive.
Pa Saša Cuk ih uzeo lopatom, potrcko obicni. Pajac. Sta ćeš dalje.
Najtuznije je što Željo ispašta i umjesto da energiju troše gdje treba oni se bore da uguše svaki glas koji im se ne sviđa. Paranoja.
Pa Saša Cuk ih uzeo lopatom, potrcko obicni. Pajac. Sta ćeš dalje.
Najtuznije je što Željo ispašta i umjesto da energiju troše gdje treba oni se bore da uguše svaki glas koji im se ne sviđa. Paranoja.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Bio je na izvoru još jedan intervju nekada u vrijeme Kostćevog dolaska na klupu i njegovog načina rada. Amar sa skepsom ali veoma kulturno i odmjereno pričao u fazonu "dabogda kćeri za bega da se udaš al oko kuće cigani hodaju". Meni na prvi mah bilo čudno, to je bilo vrijeme kad se dizala neka euforija oko kluba ono fazon "izlazimo iz okvira plbih", ali vrlo brzo se ispostavilo da je skijaš vjerovatno najveći trenrski promašaj u Željinoj istoriji. Ustvari nekad u to vrijeme sam i ja "progledo" i svatio da imamo problem. Na moju veliku žalost pored svih dobrih stvari koje smo uspjeli uraditi u zadnje 3-4 godine, zakazali smo na najbitnijem polju, rezltatu.
Pa najbolji dokaz kako smo jaki bili je činjenica da nas navijači drugih klubova ne podnose nikako, a zašto ? Pa ne bi ni ja podnosio klub zbog kojeg svi drugi učestvuju onako, titula ili dupla u dolinu a ostali mrvice pa se koljite
Željezničar je i nakon svega najtrofejniji bh klub, to valjda govori dovoljno o ovom majstoru fudbala, a evo petu godinu vjerovatno ostajemo kratkih rukava.
Pa najbolji dokaz kako smo jaki bili je činjenica da nas navijači drugih klubova ne podnose nikako, a zašto ? Pa ne bi ni ja podnosio klub zbog kojeg svi drugi učestvuju onako, titula ili dupla u dolinu a ostali mrvice pa se koljite

Željezničar je i nakon svega najtrofejniji bh klub, to valjda govori dovoljno o ovom majstoru fudbala, a evo petu godinu vjerovatno ostajemo kratkih rukava.
SUBOTA 11.11.2017,u periodu od 11:00-17:00h skupljanje novcanih sredstava-FAN SHOP! Dragi Zeljovci, pokrenuta je humanitarna akcija za pomoc nasem prijatelju Alenu Veji. Za one koji ne znaju, njegova supruga je preminula u 32. godini zivota. Ukratko, poslije porodjaja je imala komplikacije i nazalost bitku za zivot je izgubila. Velika tuga i zalost, jer njihov mali sin Jusuf (rodjen 12.10.2017.) je ostao bez majke, a tek je dosao na ovaj svijet. Zato vas molim da pomognemo Alenu i njegovom sinu Jusufu koji nema ni mjesec dana starosti. Alen ne radi nigdje, i da tuga bude jos veca djetetu je hitno potrebna operacija ociju. Pa vas molim dragi ljudi, koliko mozete da uplatite na ziro racun na slici,ili licno da se skupi i odnese Alenu. Svaka pomoc je dobrodosla!!!
Covjek je ostavljao srce,isao skoro na svaku utakmicu.Njegova supruga je isto tako bila Fan naseg Zeljeznicara i molimo vas da se covjeku pomogne.
Sa fb stranice grupe. Ako je neko u mogucnosti lijepo bi bilo da pomogne nasem bratu sa juga. Velika tuga.
Covjek je ostavljao srce,isao skoro na svaku utakmicu.Njegova supruga je isto tako bila Fan naseg Zeljeznicara i molimo vas da se covjeku pomogne.
Sa fb stranice grupe. Ako je neko u mogucnosti lijepo bi bilo da pomogne nasem bratu sa juga. Velika tuga.
Dado je za Elsnera na kojeg svrsavate Redondo. Naše dijete koje je dalo golova kao svi kerovi koji su došli preko procedura.Zenzo je napisao/la:Hajde malo o ultra igracu Dadi niste dugo.
Fuj bagro, kako blatite naše dijete.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Sandokan87
- Kontakt:
Nije vala neka fora niti spada u red nekih "vrsnih" trenera ali ovaj novi selektor Hrvatske rece jednu dobru recenicu koja mi je dobro zastrugala usima a ona glasi " Treba samo igrace staviti na prave pozicije " !!! Procitaj to i ti Adzeme pa da napokon zaigramo u Banjaluci kako treba.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Komentar zrinjevca, tuzno tacno me dusa boli kad vidim da drugi bolje vide nego fk lobotomci.
Uzimaju igrace koji imaju problema sa ozljedama kao Crnov,kila i profesionalizma kao Zakaric,posudjuju treceg stopera Zrinjskog Graovca iz protekle sezone i hvale se da uzimaju igrace konkurenciji![]()
Dok god im ovo prilazi sa istrosenim igracima kao Stojanovic i Nikolic iz Zrinjskog pa Zeba i sl.nema zime za Zrinjski,Siroki i Sarajevo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne bih svrstao Graovca i Zakarica u tu skupinu propalih fudbalera. Daniel je solidno pojacanje u odbrani, a Zakaric najbolji strijelac ove sezone. Ovi ostali 0.
Udure oni, tu se slazem promaklo mi je za njih 2LjoZee je napisao/la:Ne bih svrstao Graovca i Zakarica u tu skupinu propalih fudbalera. Daniel je solidno pojacanje u odbrani, a Zakaric najbolji strijelac ove sezone. Ovi ostali 0.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Koja je to uprava bila sila prije Amarovog (2) povratka, bas me interesuje
Sto nam ono Amar u sred sezone ode na godisnji
Sve dok budemo pljuvali sami sebe tako ce nam biti..

Sto nam ono Amar u sred sezone ode na godisnji

Sve dok budemo pljuvali sami sebe tako ce nam biti..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Daleko je dogurao u odnosu na neku drugu djecu iz nasih redova, nije on dobar u glavi.bhsport je napisao/la:Dado je za Elsnera na kojeg svrsavate Redondo. Naše dijete koje je dalo golova kao svi kerovi koji su došli preko procedura.Zenzo je napisao/la:Hajde malo o ultra igracu Dadi niste dugo.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Elsner je Aristotel, mislim u glavi. Sta je sa Adzemom, jesu mu pudlice namazale skije ili ce imati punu podrsku kao Mulalic.
Dao je on nama puno vise nego Elsner, Markovic, Stojanovic, Pozder, Mirza svedjanin i drugi parmaci koji su dovedeni, daleko su i oni dogurali poslije Zelje, pa ih ne pljujete, lako je Dadu nase dijete pljunuti.Zenzo je napisao/la:Daleko je dogurao u odnosu na neku drugu djecu iz nasih redova, nije on dobar u glavi.bhsport je napisao/la:Dado je za Elsnera na kojeg svrsavate Redondo. Naše dijete koje je dalo golova kao svi kerovi koji su došli preko procedura.Zenzo je napisao/la:Hajde malo o ultra igracu Dadi niste dugo.
Momka koji nam je donio opstanak kluba 2014 godine.
Bruko jedna, i vi ste navijaci Zelje. Sramota!
Najgora mi je ova prica sta je ko kome dao, nije niko nista dao nego je primao platu i radio svoj posao, neko bolje neko losije.
Sta nam je to zeba dao pa mora igrat itd...
Imas igarce i bolji treba da igra i to je to, mozes dovesti pojacanje dovedes a ko je sta dao je mozda prica za vrbanjusu il pofalicki. Hajmo malo ozbiljno pricat.
I ko je dao go 2014 zaboli me u 2017-toj, ako nema kvalitet cao
Imas igarce i bolji treba da igra i to je to, mozes dovesti pojacanje dovedes a ko je sta dao je mozda prica za vrbanjusu il pofalicki. Hajmo malo ozbiljno pricat.
Da slazem se, donio nam je 250.000 eura svojim golom, dao je koliko 10, 20 golova za najdrazi dres i primao platu koliko 600 ili 800 KM ako i toliko.edin139 je napisao/la:Najgora mi je ova prica sta je ko kome dao, nije niko nista dao nego je primao platu i radio svoj posao, neko bolje neko losije.
Otjeran ko ker da bi se doveo Markovic i Elsner na koje se svrsavalo i koliko su platu oni primali.
Novu sansu u Zelji nikad nije dobio, nisu ga ni planirali za pripreme, onaj papak sampras.
Meni ce Dado uvijek biti drazi od Elsnera, Markovica i slicnih panjeva koji su prodefilovali kroz klub i uzeli pare, tu racunaj i Ugljesu, Secerovica i ostale balvane na Dadinoj poziciji kolika su njihova primanja bila?
Evo sve i da danas nema kvalitet a to je velika zelja da taj decko propadne, opet ima vise kvaliteta od baletana Elsnera.
Boli mene sto je Elsner 2014 bio kvalitet, nije to razlog da 2017 igra i dobije ugovor u Zelji.
Enis Sadikovic je za Elsnera igrac, ali je janeza bruka ismijavati a Dadu je moderno pljunuti, danas vjerovatno pored Sabana i Hajdarevica nema mjesta niti jedan niti drugi.
Hajmo dati Bekricevu platu ovoj djeci tako da ih ne moras prodavati? Hajmo prestati dovoditi imbecila u Zelju, tacnije pun kamion imbecila?
Hajmo pricati ozbiljno.
Dado je zaradio u Zelji koliko max 50.000 KM a donio nam 10 puta vise svojim golom, da je bilo srece i ona stativa protiv Standarda usla, koliko bi nam onda donio? Dao je doprinos u rusenju Ferenca, ali opet moderno ga je pljunuti jer se zavadio sa nekim u upravi, jer ga strucnjaci ne mirisu, a mirisu Secera radilicu, Husica brzanca, sampiona Mirzu sveda i ratnog veterana Elsnera, sami suhi nekvalitet.
To je ono što mi veoma smeta. Bacile su se silne pare na imbecile, a djeci se ukida smještaj i hranarina, pa nas ti klinci napuštaju a ovi što ostaju isto tako prolaze šikaniranje kao što smo vidjeli iz primjera Velića i Šabanadžovića.bhsport je napisao/la: Hajmo dati Bekricevu platu ovoj djeci tako da ih ne moras prodavati? Hajmo prestati dovoditi imbecila u Zelju, tacnije pun kamion imbecila?
Tužno je kad vidimo ovo,
https://www.transfermarkt.de/armin-sari ... ler/498060
Da nama neko djecu uzima, pa jbt, ako sam u nešto bio siguran bio sam siguran da se to nikad neće desiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma hajde da kazes radi se i grijesi se OK, ali pljunuti nekoga ko je donio svojim golom opstanak klubu, a kuditi ismijavanje najgoreg igraca koji je krocio na PL livade nema veze sa mozgom. Elsner je ko sveta krava jer je odigrao 150 minuta za Zelju a djeca sa 100 utakmica se mogu pljuvati i to djeca koja su nam donosila pare, e pa nece da moze.Virtu4l je napisao/la:To je ono što mi veoma smeta. Bacile su se silne pare na imbecile, a djeci se ukida smještaj i hranarina, pa nas ti klinci napuštaju a ovi što ostaju isto tako prolaze šikaniranje kao što smo vidjeli iz primjera Velića i Šabanadžovića.bhsport je napisao/la: Hajmo dati Bekricevu platu ovoj djeci tako da ih ne moras prodavati? Hajmo prestati dovoditi imbecila u Zelju, tacnije pun kamion imbecila?
Tužno je kad vidimo ovo,
https://www.transfermarkt.de/armin-sari ... ler/498060
Da nama neko djecu uzima, pa jbt, ako sam u nešto bio siguran bio sam siguran da se to nikad neće desiti.
Sutra ce ti isti pljuvati i Sabana i Hajdarevica i Zerica i bilo koje od nase djece (znamo koja se hajka vodila na klosara Vedrana), a opet ce se uzizdati Markovici, Sinise i ostali polovnjaci.
To je ono sto boli.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 9 gostiju.