Bravo za ZVIJEZDU a sada je prilika da kvazi trener i narcis polako se spakuje i ode iz Borca da bi ovaj klub poceo normalno igrati i da ponovo zavlada drugarstvo među nogometasima.ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:nerijesen ishod danas protiv borca,ali uspjeli smo prikazati igru,kakva dolikuje zvijezdi ,,zvijezda borac nerijeseno1-1Dule 078 je napisao/la:Povrijedili se Dzo i Stevo Nikolic. Dzo se vec vratio u Banjaluku,a Stevo je na postedi i ne trenira.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ali preduslov je da Borac preuzme g CurguzBravo za ZVIJEZDU a sada je prilika da kvazi trener i narcis polako se spakuje i ode iz Borca da bi ovaj klub poceo normalno igrati i da ponovo zavlada drugarstvo među nogometasima.

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
- Kontakt:
Dovedite Vi Gospodina Ratka Ninkovica pa ce te vidjeti sta ce uraditi za 1 godinu... Jedan od najboljih stratega u Bosni i Hercegovini igra super ofanzivni fudbal gledao sam ga prije 2 sedmice sa drugoligasem je pobjedio Varteks u Hrvatskoj..
POZZ iz Gradačca
POZZ iz Gradačca
Da hoce bogdom.Dule 078 je napisao/la:Ali preduslov je da Borac preuzme g CurguzBravo za ZVIJEZDU a sada je prilika da kvazi trener i narcis polako se spakuje i ode iz Borca da bi ovaj klub poceo normalno igrati i da ponovo zavlada drugarstvo među nogometasima..
- Drugi način
- Kontakt:
Ma zbunila ga masa postova ovoga sto se navalio na kičmu aktuelnog trenera, pa konta čovjek da vam je kriza....Dule 078 je napisao/la:O cemu pises ti?Omar500 je napisao/la:Samo da kažem, ako opet budete mijenjali trenera, neće biti dobro. Većinom tako bude, poremeti se sve...
Nas trener u 4 utakmice ima tri pobjede i remi,kakvu smjenu pominjes?

ti si stvarnopabizo je napisao/la: Halo bolan pa ti stvarno mislis da nema krize u Borcu,ima i to velike krize jer losu atmosferu stvara narcis jagodic svojim neznanjem.NARCISU pa nemozes biti i direktor Borca ,pa trener ,pa covijek iz senke koij muti vodu ,pa nemozes biti u svakom talu kod transfera itd.Pokupi se i kao pravi gospodin napusti klub i pusti da radi neko ko zna taj posao.Sve tekme ti se zatvaraju a ti se sepuris BL kao da si Murinjo.E,nisi i pusti BILO KOGA da trenira ovaj klub a ja nacuo u carsiji da te zele u Mrkonjic gradu za trenera i zasto ne pokusas ,,,,I na kraju i VINKO MARINOVIC ce ti pokazati ZNANJE u prijateljskoj tekmi.......
LUD,ZBUNJEN NENORMALAN

SMJESNO,,,,,,,,samo vi cekajte da narcis jagodic pravi od vas i lude i zbunjene a nikako normalne,spas je da novi sp.direktor povuce HRABAR POTEZ i otera pauna i malog umisljenog murinja iz kluba i dovede BILO KOGA DRUGOG TRENERA za dobro Borca a i sami nogometasi to ocekuju od VELIKOG DARKA.Budi HRABAR DIREKTORE kao sto si i bio kao nogometas i bices VELIKI,,,,,,,,,,,gogo1 je napisao/la:ti si stvarnopabizo je napisao/la: Halo bolan pa ti stvarno mislis da nema krize u Borcu,ima i to velike krize jer losu atmosferu stvara narcis jagodic svojim neznanjem.NARCISU pa nemozes biti i direktor Borca ,pa trener ,pa covijek iz senke koij muti vodu ,pa nemozes biti u svakom talu kod transfera itd.Pokupi se i kao pravi gospodin napusti klub i pusti da radi neko ko zna taj posao.Sve tekme ti se zatvaraju a ti se sepuris BL kao da si Murinjo.E,nisi i pusti BILO KOGA da trenira ovaj klub a ja nacuo u carsiji da te zele u Mrkonjic gradu za trenera i zasto ne pokusas ,,,,I na kraju i VINKO MARINOVIC ce ti pokazati ZNANJE u prijateljskoj tekmi.......
LUD,ZBUNJEN NENORMALAN
A sta je vama sad odjednom problem taj trener, ne pratim situaciju pa moze malo objasnjenje
Samo kratko-----narcis jagodic je obican foler i tesko podnosi trenera sa strane u Borcu.Strucnjak je NULA,pravi klanove,los takticar,voli svoj novcanik prije svega i zato je umjesan u svaki transfer ONAKO ili OVAKO,PA DOKLE VISE A Borac nema igru i mali maleni murinjo trazi da mu se skoro sve tekme zatvaraju.Poruka sp.direktoru da dovede BILO KOGA za trenera ,,,,,,junuz23 je napisao/la:A sta je vama sad odjednom problem taj trener, ne pratim situaciju pa moze malo objasnjenje
Pa imali ste BILO KOGA = Zorana Marića Đimija s kojim su "kola krenula nizbrdo" i dođe Jagodić i desi se "čudo"!?pabizo je napisao/la:Samo kratko-----narcis jagodic je obican foler i tesko podnosi trenera sa strane u Borcu.Strucnjak je NULA,pravi klanove,los takticar,voli svoj novcanik prije svega i zato je umjesan u svaki transfer ONAKO ili OVAKO,PA DOKLE VISE A Borac nema igru i mali maleni murinjo trazi da mu se skoro sve tekme zatvaraju.Poruka sp.direktoru da dovede BILO KOGA za trenera ,,,,,,junuz23 je napisao/la:A sta je vama sad odjednom problem taj trener, ne pratim situaciju pa moze malo objasnjenje
Bez obzira na sve, ljudino previše si ličan s max. negativnim nabojem spram g.Jagodića, a lične probleme i animozitete ostavi na privatnom nivou izvan ovog Foruma.

Bosno moja poharana....
OK.Cuvajte tog narcisa koji čini ČUDA i bice svastaTrigger je napisao/la:Pa imali ste BILO KOGA = Zorana Marića Đimija s kojim su "kola krenula nizbrdo" i dođe Jagodić i desi se "čudo"!?pabizo je napisao/la:Samo kratko-----narcis jagodic je obican foler i tesko podnosi trenera sa strane u Borcu.Strucnjak je NULA,pravi klanove,los takticar,voli svoj novcanik prije svega i zato je umjesan u svaki transfer ONAKO ili OVAKO,PA DOKLE VISE A Borac nema igru i mali maleni murinjo trazi da mu se skoro sve tekme zatvaraju.Poruka sp.direktoru da dovede BILO KOGA za trenera ,,,,,,junuz23 je napisao/la:A sta je vama sad odjednom problem taj trener, ne pratim situaciju pa moze malo objasnjenje
Bez obzira na sve, ljudino previše si ličan s max. negativnim nabojem spram g.Jagodića, a lične probleme i animozitete ostavi na privatnom nivou izvan ovog Foruma.
@pabizo
Ok i tebi.
"Čudo" (akcenat na navodnike) je u tom sto je Jagodic za vrlo kratko vrijeme 'popravio' (vidi rezultate i bodove) sve ono sto je ex-Marić razvalio s istim igračima, zar ne?
A nije problem smijeniti Jagodića - to je vec jednom uradjeno kad je takodjer bio prilično rezultatski uspješan i kad je postavio, zajedno sa Špicom, 'temelj' današnjeg Borca i umjesto njega je doveden Stojnić (takodjer imao igru i rezultat) kojeg, takodjer, otjeraše (!?) da bi doveli onog levatinu iz N.Sada!!!!
Ne branim Jagodića niti ga poznajem, ali je činjenica da je dugo vremena u i oko Borca, ali 'domaći' (makar nije baš iz BL) malo kad valja...
Edit:
U Borcu je uvijek vrlo teško bilo biti trener po 'ukusu' većine.
Izuzetak je, možda, Josip Kuže, ali ni jedan Stanko Poklepović, ni Hune Fazlić, ni Mirko Bazić.... nisu bili dobri za Borac (tj.one koji su ga vodili, pa i mnoge navijače)!?
Ok i tebi.
"Čudo" (akcenat na navodnike) je u tom sto je Jagodic za vrlo kratko vrijeme 'popravio' (vidi rezultate i bodove) sve ono sto je ex-Marić razvalio s istim igračima, zar ne?
A nije problem smijeniti Jagodića - to je vec jednom uradjeno kad je takodjer bio prilično rezultatski uspješan i kad je postavio, zajedno sa Špicom, 'temelj' današnjeg Borca i umjesto njega je doveden Stojnić (takodjer imao igru i rezultat) kojeg, takodjer, otjeraše (!?) da bi doveli onog levatinu iz N.Sada!!!!
Ne branim Jagodića niti ga poznajem, ali je činjenica da je dugo vremena u i oko Borca, ali 'domaći' (makar nije baš iz BL) malo kad valja...

Edit:
U Borcu je uvijek vrlo teško bilo biti trener po 'ukusu' većine.
Izuzetak je, možda, Josip Kuže, ali ni jedan Stanko Poklepović, ni Hune Fazlić, ni Mirko Bazić.... nisu bili dobri za Borac (tj.one koji su ga vodili, pa i mnoge navijače)!?

Bosno moja poharana....
ovaj pabico zna samo premierligaske trenere mrziti sigurno se iza njega krije neko trenerko ime sa B licencom pa da mu je da se progura u bilo koji klub
Ja nikoga ne mrzim bolan i nemoj vako pisat.Pratim jako dobro PL BiH i rad svih trenera i moj je zakljucak da je mali bas maleni murinjo promasaj u Borcu.Neka ostane u klubu i onako je otrovao svojim pricama ljude koji mu zatvaraju tekme ali uskoro ću ja biti u pravu da je ipak lose resenje za Borac maleni umisljeni murinjo.Čuvajte ga i plačajte zatvaranje utakmica,,,,,,,,,,,,,,,,faba je napisao/la:ovaj pabico zna samo premierligaske trenere mrziti sigurno se iza njega krije neko trenerko ime sa B licencom pa da mu je da se progura u bilo koji klub
Nema drugog objasnjenja nego da je ovog pabiza zena prevarila sa Jagodicem
Ne znam koje drugo racionalno objasnjenje moze postojati za ovako blacenje covjeka koji ima u cetiri utakmice tri pobjede i remi.
A najpametnija mu je ova da cemo jednom vidjeti da Jagodic nije za Borac,kad ga smijene!!! Pa normalno,i taj dan ce doci,nijedan trener ni u Borcu ni i nekom drugom klubu nije ostao vjecno,dodje kad tad do zasicenja,do losih razultata,i onda ces ti napisati "Sta sam rekao?"....E jesi pametan u PM

I o kakvom zatvaranju utakmica pises jado jadni? Koju je utakmicu Borac kupio?

Ne znam koje drugo racionalno objasnjenje moze postojati za ovako blacenje covjeka koji ima u cetiri utakmice tri pobjede i remi.
A najpametnija mu je ova da cemo jednom vidjeti da Jagodic nije za Borac,kad ga smijene!!! Pa normalno,i taj dan ce doci,nijedan trener ni u Borcu ni i nekom drugom klubu nije ostao vjecno,dodje kad tad do zasicenja,do losih razultata,i onda ces ti napisati "Sta sam rekao?"....E jesi pametan u PM

I o kakvom zatvaranju utakmica pises jado jadni? Koju je utakmicu Borac kupio?
-
- Kontakt:
NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA, SARAJEVO-BORAC ZAJEDNICA BRATSKA!
Pa onda ovako:
NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA, DA JE NASA BOSNA ZAJEDNICA BRATSKA!
malo predratnog duha,ovo se nekad pjevalo na Koševu i u Banjaluci kada se zajedno navijalo
Pa onda ovako:
NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA, DA JE NASA BOSNA ZAJEDNICA BRATSKA!
malo predratnog duha,ovo se nekad pjevalo na Koševu i u Banjaluci kada se zajedno navijalo
Vrijeme je pokazalo koliko je to pjevanje bilo iskreno,zato je bolje ne prisjecati se toga. Mada,u principu,ni danas mi nemamo problem sa navijacima Sarajeva,tako da ocekujem sportsku atmosferu i u nedjelju.
Bilo je iskreno dok nisu dosli divlji i istjerali pitome
)))

- Elektrika
- Kontakt:
Možemo mi polemizirati danima zbog čega je prestalo to pjevanje, to je jedna delikatna tema koja realno nema kraja.Dule 078 je napisao/la:Vrijeme je pokazalo koliko je to pjevanje bilo iskreno,zato je bolje ne prisjecati se toga. Mada,u principu,ni danas mi nemamo problem sa navijacima Sarajeva,tako da ocekujem sportsku atmosferu i u nedjelju.
Sportske atmosfere će biti 100 posto. Dolazili su i jedni u drugi u Sarajevo i BL pa nije bilo ništa. Meni je kod vas jedno od sigurnijih gostovanja, bude dobra organizacija i od strane banjalučkog mupa. Vjerujem da dolaze i vaši u velikom broju, nadam se na vrijeme pa da napravimo i jedni i drugi spektakl

Dule 078 je napisao/la:Vrijeme je pokazalo koliko je to pjevanje bilo iskreno,zato je bolje ne prisjecati se toga. Mada,u principu,ni danas mi nemamo problem sa navijacima Sarajeva,tako da ocekujem sportsku atmosferu i u nedjelju.
neka vas dodze 5 hiljada navijate za svoj klub i cao i lagano kuci nadam se dobroj tekmi u nedelju i nek pobjedi bolji...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.