07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la harishp » 05 sep 2010, 00:40

AYAN je napisao/la:
delija je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Realno...

Po onome što je do sada pokazala Sušićeva taktika, ja mislim da ćemo zijanit na Koševu.

Ako pogriješim sa prognozom, bit ću sretan i zadovoljan.
8-)
A koja to taktika.Bilo ih je milion
To je Taktika, bez takta i bez ideje.
Eh ja i kad onda pogledas sastav najbolje postave naprimjer u odbrani i vidis imena klubova.
BB -spor
Freiburg Montpelier Eskishehirspor Yang Boys
Svakom pametnom dodje da vrisne.Sad bi djecak tatkitu udarao sa tim iz prilozenog
Vrlo duhovito nema sta.
Da ne govorim da ni lampom lijevog beka nema.Barem ne,odredjenog kvaliteta.
A ti opet de o taktici.
Mani se bolan svakakvog pisanja,zna zabolit glava.
Idi taktikaj negdje drugo,nemoj ovdje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 05 sep 2010, 02:12

bistrikboy je napisao/la:
addebisi je napisao/la:Iftara mi, mene najvise strah Platinija...
Odi nekom da ti stravu salije
jednom jesam i dosta :D, samo sad traume imam od pucanja olova!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 05 sep 2010, 03:11

King Kenny je napisao/la:
BH_Patriot je napisao/la:Suspenzija nam slijedi u oktobru, to znam 100% ako pobjedimo Francuze.
slazem se :(
uh opet teorije zavjere :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 05 sep 2010, 11:10

MJENJAM 3 istoka za 3 sjevera zainteresovani nek se jave na pp.nek se jave samo ozbiljni
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2010, 11:51

Slazem se sa Amerosm. Mnogo faktora pred ovu utakmicu se slaze, i mnogo toga nama valja, ali treba loptu spustiti na zemlju. Imperativ pobjede imaju Francuzi, neka tako i ostane. Francuzi neka budu favoriti. Nasi momci nemoraju nista osim se dobro pripremiti i boriti se do zadnje sekunde sa svom snagom, moraju dati sve od sebe. To je taj imperativ, to sto se od njih treba traziti i ocekivati. A ja mislim da to nece izostati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 sep 2010, 11:56

ova grupa je vrlo izjednacena i jedan poraz kod kuce od npr francuske ili cak bjelorusije nece biti tragican jer ce se sve moci nadoknaditi. bice ovdje iznenadjenja jos mnogo :D

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 05 sep 2010, 11:58

Sigurno će to opet biti jedan **** sudija kao prošli put.

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 05 sep 2010, 12:03

AdisManiacZ je napisao/la:Sigurno će to opet biti jedan **** sudija kao prošli put.
Felix Brych (Njemac) je sudija.
NE DAJ SE BOSNO !!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 05 sep 2010, 12:05

ek0 je napisao/la:Previse smo se prepali francuza. I to samo zato sto mislimo oni su francuzi pa moraju igrati dobro, ali ako cemo realno oni su sada duplo gori neko kada ih je Domenech "vodio". Ako nas pobjede to ce biti dokaz da nismo ni zasluzili da idemo na EP. Ova djeca sto igraju sada za njih sigurno jesu talentovana, ali ne mogu se oni uigrati za 7 dana bolje nego mi koji igramo ovako ( +- 2 igraca ) vec 2 godine. Treba krenuti agresivno, uvaliti im go' u prvih 15 minuta i onda sam siguran da ih cak mozemo "napuniti". Ne treba ih gledati kao Francusku jer su oni trenutno u rangu Belgije.
Moram sam sebe da citiram. Ovo sam napisao jucer, ali nakon sto sam sinoc odgledao utakmicu Francuska - Bjelorusija moram reci da su francuzi igrali odlicno, i da je realan rezultat trebao glasiti 4 - 1 za Francusku. Ocito je doslo do "naplate" Henry-eve ruke tako da su barem 5-6 stopostotnih prilika propustili realizovati. I nazalost moram ustanoviti da su uigrani bolje od nas iako su se tek sastavili. Jedini plus je taj sto im je odbrana djelovala konfuzno kod primljenog gola lik ih je bas "izvrtio". Bjelorusi nisu pokazali nista do te 85-e minute, osim jedne dobre prilike gdje su se spetljali.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 05 sep 2010, 12:10

Arsene Wenger rekao na televiziju da je Bjelorusija bolje igrala od francuze (rekao na eurosport DK)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 sep 2010, 12:14

harishp je napisao/la: Eh ja i kad onda pogledas sastav najbolje postave naprimjer u odbrani i vidis imena klubova.
BB -spor
Freiburg Montpelier Eskishehirspor Yang Boys
Svakom pametnom dodje da vrisne.Sad bi djecak tatkitu udarao sa tim iz prilozenog
Vrlo duhovito nema sta.
Da ne govorim da ni lampom lijevog beka nema.Barem ne,odredjenog kvaliteta.
A ti opet de o taktici.
Mani se bolan svakakvog pisanja,zna zabolit glava.
Idi taktikaj negdje drugo,nemoj ovdje.
Ja apsolutno puno ne pričam, niti se guram da sam najpametniji ovdje na forumu.
A znam, ukoliko zijanimo, svi ćete na Sušića drvljem i kamenjem.

Meni se lično ne sviđa Sušićevo vođenje reprezentativnog tima, a ako pobijedimo Francuze, kao što to može učiniti i "jedna Bjelorusija" u sred Pariza, onda ću reći: bravo Sušiću ipak su sve dosadašnje blijede predstave Zmajeva od kad ih ti vodiš bile kvalitetan experiment.
Znam ja da do Sušića ne dopiru moji komentari, ali valjda dovoljno pratim fudbal da bih mogao formirati svoje mišljenje o nečijem vođenju tima, koje imam pravo iznjeti na nekom forumu.

Harishp i molio bih te da budeš jasniji, jer fakat mi tvoj post djeluje nepovezano i nejasno. Uglavnom sam shvatio da imaš nešto protiv toga što se meni ne sviđa kako Sušić voti BH tim.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 05 sep 2010, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 sep 2010, 12:15

AdisManiacZ je napisao/la:Arsene Wenger rekao na televiziju da je Bjelorusija bolje igrala od francuze (rekao na eurosport DK)
Pa sta?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 05 sep 2010, 12:15

U utorak za iftar: Francuski hljeb i galski pijetlovi :mrgreen:
NE DAJ SE BOSNO !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 sep 2010, 12:20

BH_Patriot je napisao/la:U utorak za iftar: Francuski hljeb i galski pijetlovi :mrgreen:
i zablji bataci :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 05 sep 2010, 12:51

zna li se kako tece prodaja karata, koliko se ocekuje raje na Kosevu??
FC Manchester United

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 sep 2010, 12:56

Jest da su ove furke sa klipovima profurane, al et nije lose malo za raspolozenje :mrgreen:.
[youtube][/youtube]
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2010, 13:24

Kad covjek sad konta ove sve moguce postavke, koliko ce nam faliti Salihovic. Ali ne kao ljevi bek, nego kao defenzivni vezni. Po meni treba Salihovic "naslijediti" od Rahimica, pored njega mozda Jahic. Salihaga je protiv Njemacke pokazao koliko je nenormalno vrijedan na toj poziciji za nas. Jak je u defenzivi, a zna brzo premjestiti u napad. On moze biti nas Schweinsteiger. :D

Nadam se da je naucio svoju lekciju i da ce u buducnosti prestati da se zali sudijama, kako u BL tako u reprezentaciji. Nema jednostavno nista od toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2010, 13:42

Principatus je napisao/la:Kad covjek sad konta ove sve moguce postavke, koliko ce nam faliti Salihovic. Ali ne kao ljevi bek, nego kao defenzivni vezni. Po meni treba Salihovic "naslijediti" od Rahimica, pored njega mozda Jahic. Salihaga je protiv Njemacke pokazao koliko je nenormalno vrijedan na toj poziciji za nas. Jak je u defenzivi, a zna brzo premjestiti u napad. On moze biti nas Schweinsteiger. :D

Nadam se da je naucio svoju lekciju i da ce u buducnosti prestati da se zali sudijama, kako u BL tako u reprezentaciji. Nema jednostavno nista od toga.
Upravo, i ja vidim njegovu buducnost na defanzivnom veznom, on je pravi "zalagac" na terenu. Dobar je on i na lijevoj strani, pogotovo radi svojih centarsuta, no nije tako prodoran, te bi se tu mogao forsirati neko sa vise brzine... A Sejo ce aBd biti nas Schweinsteiger kao sto ti rece...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 sep 2010, 13:48

MA kakav Benzema njemu Spahu na dusu i on je mala maca...
Mene vise brinu krilni napadi Francuza,ako Malouda jednom zujne po strani eto nam i belaja...Nadam se da Mujdza i Lulic nece kiksat :S
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 05 sep 2010, 13:49

_dreamer_ je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Kad covjek sad konta ove sve moguce postavke, koliko ce nam faliti Salihovic. Ali ne kao ljevi bek, nego kao defenzivni vezni. Po meni treba Salihovic "naslijediti" od Rahimica, pored njega mozda Jahic. Salihaga je protiv Njemacke pokazao koliko je nenormalno vrijedan na toj poziciji za nas. Jak je u defenzivi, a zna brzo premjestiti u napad. On moze biti nas Schweinsteiger. :D

Upravo, i ja vidim njegovu buducnost na defanzivnom veznom, on je pravi "zalagac" na terenu. Dobar je on i na lijevoj strani, pogotovo radi svojih centarsuta, no nije tako prodoran, te bi se tu mogao forsirati neko sa vise brzine... A Sejo ce aBd biti nas Schweinsteiger kao sto ti rece...
Slažem se sa obojicom,da nam Sejad u budućnosti na toj poziciji puno može pomoći,uostalom dok su bili u drugoj ligi često je igrao tu poziciju u Hoffenheimu.Samo se ne slažem da je Rahimićev nasljednik,jer i u Njemačkoj pored Schweinsteigera igra klasični razbijač(Khedira),po meni bi bili Rahimić i Salihović idealan par da obojica igraju na poziciji zadnjeg veznog s tim da Salihović u defanzivi pomaže i lijevoj strani na kojoj smo tanki.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.