Romariooo je napisao/la:Solidan je gorecka, fekir cak sta vise odlican, al problem je taj sto nama veznjaci do kraja sezone ne trebaju, cak sta vise imamo ih viska i sto se tice veznog reda za januar je uspjeh da se proda arda,rafinja, mozda i gomes, a naljeto se poselamit sa raketom, iniesta kao zamjena i roberto i paulinjo opet ostaju, dodas im coutinna to je opet cetiri covjeka za dvije pozicije, peti igrac je tu odmah teski visak, al eto ako bi se nasla neka superklasa a la sta ja znam saul ili koke mozda bi se to moglo i nagurati, tako sa ja ne vidim ni u januaru ni u dogkedno vrijeme sa se bilo ko osim superklasnih igraca treba dovoditi u vezni red
Veci je prioritet napad, gdje imamo dembu koji je tesko povrijedjen a uz to jos i ne dokazan, tako da ce njemu mozda sad trebati duze vremena da bi se dokazao kao klasa, a imamo i suareza koji je los izuzetno i pitanje je hocel se ikada vise dozvati, zato je alexis puno prioritetnija opcija od veznjaka
Vezni red je prioritet opet, Couthino ce vjerovatno na krilo kad dodje. Jer kako sam kazes kad odu Gomes, Rafinha, Arda i Rakitic a Iniesta ostari skroz opet osim Roberta nemas nista u vezi. Denisa opet racunam ko krilo.
Da se uzme u obzir ni da Busquets nije tako mlad vise...da se mene pita, vec bi se radilo na Weiglu polako, ali eto.
Paulinho nije dosao da se zadrzi dugo u klubu, covjek vec ulazi u tridesetu, tako da njega za buducnost isto ne racunam.
Znaci opet dolazimo do toga da nemas nikog u veznom redu ( a sada imas skoro 10 veznjaka jel) ja garantiram da se svi ti nabrojani nece zadrzati u klubu do 2019/20 godine jer nema logike zbog njihovih godina.
Napad je isto tako prioritet jer se Suarez opao skroz a Neymar prodan i zbog toga je logicno da dodje neka klasa ( hoce li to biti Lewa, Griezmann ili neko treci, vidjet cemo)
Alexisa otpisi, nema smisla o tome ni govoriti... mislim lijepo bi nam dosao kao besplatan igrac bar privremeno, ali mislim da je on Pepov igrac vec i da to svi znaju...to je trebalo biti odradjeno jos u julu.