FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 08 nov 2017, 22:26

Srali su kad se Amar za sve pitao jer kao eto NE MOZE. Amare izvini :salut:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 nov 2017, 22:28

Hitne sjednice :lol:

A lobotomija. Sjede njih troje, četvero i svi u dogovoru idemo hajc. Sa dva`est acc. Mi imamo svoj forum ejjjj, živio Miske :rol: :rol: :rol:

I boom, Željo na usta 50.000 na nekakvom debilu. Pa ti isti idioti onda hajcaju da ga se treba otjerati. I kazu, ja neprijatelj. Mene neko placa, nagovara. **** li vam mame one futave. Glupe.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2017, 22:33

narodniheroj je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Grob te ebo šta sve neću saznati, dobri smo mi kako se radi :crazy:
I onda se čudimo što opada podrška i što je raji preko glave ubleha.
Zato sam neki dan i napisao uzivajmo u pogledu na tabelu. Nismo dobri, odlicni smo kakvim neznalicama klub sluzi kao igracka.
Nemam pojma nisam blizak ni sa kim oko kluba, klub gledam isključivo kroz prizmu navijača. Sve što želim je da se vratimo na tron bh fudbala, znam da imamo kapacitete za to. Imamo uz sebe najboljeg trenera kojeg je ova liga imala, imamo najbrojniju armiju navijača, mali milion privrednika koji vole Želju i koji mogu pogurati, svoj stadion. Jednostavno imamo sve uslove da haramo ovom šabanijom a nas ni na mapi evo 5 godina. To je jedini razlog mog nezadovoljstva a sad kad pročitam šta sve rade i kako se ponašaju ebo bi im sve po spisku. Nek sebi uzmu Pofalički pa nek se igraju menagera.
Mene to pojede. Mi od pet sezona cetiri moramo biti prvi. Dovoljni su ovi razlozi koje si nabrojao, a vidi nas gdje smo. Borimo se ko lavovi za bod u Vitezu.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 nov 2017, 22:36

Amare hvala ti sto si nas ucinio najtrofejnijim klubom!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 nov 2017, 22:40

Vanredna skupstina. Ovo nije lijepo i ne treba biti ovako ali Željo je bio i bit će.

Došli ste u najveći klub u BiH i popljuvali sve prije vas. Nikada niste rekli taj i taj, imenom i prezimenom nego samo "kako se prije radilo" nema više. A došli u najtrofejniji klub. Pa navijačima stadion daj pare, evo pare, istok daj pare evo pare, malo ćemo vam sada mi sredit kkub, ništa vam ovo nije valjalo. Malo smo spiskali, osam miliona za dvije godine ali ok, normala je to.

A mi bili najveći i najtrofejniji. Vi da napravite, neznalice.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2017, 22:42

Skupstina ce biti kad pobjedimo komsije ili dovedemo Papca. Jos da nam je znati koga ce savjetovati? Misimovica? UO? Adzema?

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 08 nov 2017, 22:43

U novi pokušaj pronalaska generalnog sponzora, Željezničar je krenuo ovih dana.

Jedna od najvećih svjetskih avio kompanija Qatar Airways otvorila je nedavno direktnu liniju Doha – Sarajevo.

To je bio povod da se krene u akciju i pokuša napraviti dogovor, po uzoru na onaj komšija sa Koševa čiji dres krasi natpis avio komompanije Turkish Airways.

Prema saznanjima portala ****, Željezničar je uputio pismo u kojem je predstavio klub, poslovne planove, strategiji razvoja. Iz Qatar Airwaysa su odgovorili pozivom na sastanak koji bi uskoro trebao biti održan.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2017, 22:44

Sinan i njegove bombe o GS 160 epizoda
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 nov 2017, 22:50

Dobro, ove stvari ne treba ismijavati, fakat se pokušava i radi na dobrim stvarima. Recimo ugovor sa Sk koji je Vukotic pokusao izganjati a pao zbog saveza bi nam bio beton.

Nije da nisu pojedini padobranci bacali ublehe ali fakat se radi na ovim stvarima i posto jesu za dobrobit kkuba treba ih postovati.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2017, 22:52

Virtu4l je napisao/la:
obagol je napisao/la:Ovo su lična prepucavanja i tome nije mjesto na sportskom forumu. Poznajete se lično ili preko drugih ljudi i ganjate svoje neke interese. Pritom se laže, petlja, podmeće, priželjkuju porazi, priželjkuje propast projekata da se može reći: e eto vidite da je sve bila šuplja. Svaka čast! To su navijači.
Pazi, ja kad nešto kažem 100% stojim iza toga i uvijek pet puta potvrdim sve što napišem. Evo, pogledaj ovo, predsjednik kluba stavi veto na transfere, dakle zabrani dodatno opterećenje kluba, zato jer je stručnjak za finansije i veoma dobro zna koliko nam je dug jorgan,
slika
slika
Ipak, nije bitno šta kaže predsjednik, jer imamo jednog koji na svoju ruku dovodi igrače a realno nije mu mjesto ni blizu prvog tima, trenera i ekipe. I pored toga što mu tri osobe kažu da to nije u redu, a od te tri osobe jedan je advokat, drugi stručnjak za finansije, a treći je direktor kluba - on opet bahato radi po svom. Još kao garantuje svojim novcem iako mu advokat govori da to nije moguće u obliku u kojem je on to zamislio. Da li je vratio 50.000 € koje smo bacili na Križmana? Garantovao je, a taj igrač se pokazao kao propala investicija, iako je možda i trebao ostati u klubu.

Ti i ja se dobro poznajemo još iz vremena Safeta Sušića, tako da otprilike znaš kako ja razmišljam. Jednostavno sam izvagao neke stvari i napravljeno je toliko grešaka, grešaka koje su mnogo koštale Želju, da ovi ljudi moraju napustiti klub ili se neke stvari moraju promijeniti iz temelja.
Tek sam otvorio ove spojlere. Ocekivano i zato mi nije zao sto Vukotic ide. Pudlica bez stava i nikada takve ne bih vise volio blizu kluba. Kurcu je on bio predsjednik. Svaki bitan press je bio bez njega i jos ovo pisanje od Misimovica. Neka pudlice sve idu, vise stete su nanijeli nego dobrog.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2017, 22:55

Neandertalac je napisao/la:Dobro, ove stvari ne treba ismijavati, fakat se pokušava i radi na dobrim stvarima. Recimo ugovor sa Sk koji je Vukotic pokusao izganjati a pao zbog saveza bi nam bio beton.

Nije da nisu pojedini padobranci bacali ublehe ali fakat se radi na ovim stvarima i posto jesu za dobrobit kkuba treba ih postovati.
Uradjeno je dobrih stvari, ne treba biti bezobrazan i govoriti da nije tako. Sta je sa ovim Sportklubom. Ocekivao se, na forumima se pisalo i odjednom nista.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2017, 22:57

Ma ne ismijavam ove pokusaje vec Sinanov portalu. Sto puta do sad je najavio GS.

Treba pokusati naci GS jer bi nam to dosta pomoglo i podrzavam ovaj "pokusaj" ako je istina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2017, 22:59

plavousrcu je napisao/la:Mene to pojede. Mi od pet sezona cetiri moramo biti prvi. Dovoljni su ovi razlozi koje si nabrojao, a vidi nas gdje smo. Borimo se ko lavovi za bod u Vitezu.
Da se razumijemo, sve ovo se još uvijek može spasiti, čak i sa ovom Upravom.

Prvo nam trebaju pare, ako ih nemamo, onda gospodin poduzetnik treba zavući ruku u slamaricu i izvaliti minimalno milion KM, što je ništa u poređenju koliko su spiskali. Nakon toga treba ponovo aktivirati pregovore sa Krupom oko Vukotića i Jašarevića, iako smo se prošli put veoma loše ponijeli prema njima. Treba pristati na uslove koje su nam ponudili vezano za procente i minutažu. Sad će možda biti malo lakše jer su i ti igrači nezadovoljni, a i vlasnici Krupe su vidjeli da nije tako lako prodati igrača iz Krupe iako je mlad i u vrhunskoj formi. Treba ponovo uraditi apsolutno sve da se dovede Ordagić i ne treba popustiti sve dok ima i najmanja šansa, ugovor mu ističe u januaru i problem je 'samo' plata. Svi manje više znamo koji još igrači vrijede u ligi i treba ih svim silama pokušati dovesti. Sve ovo treba biti završeno do sredine januara, da se tačno zna sa kakvim rosterom idemo na proljeće.

Do kraja godine moramo skupiti što više bodova, ovim balerinama treba obećati dodatne premije jer će svaki bod biti zlata vrijedan.

Ovo je najvažnija sezona u istoriji lige i samo će prvak profitirati, učesnici Evropa lige će ispadati u prvom pretkolu, a šampion vrlo lako može do plejofa.

Loše je to što trenutno u klubu nemamo stručnog čovjeka koji će raditi na sportskom segmentu, pa će opet advokati i ekonomisti pregovarati i pitati se za pojačanja i prinove.

Stanje je alarmantno, ali pogled na tabelu još uvijek govori da se možemo provući. Cilj Željezničara mora biti titula i apsolutno svake sezone se mora uraditi sve da se ona vrati na Grbavicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2017, 22:59

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2017, 23:03

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Mene to pojede. Mi od pet sezona cetiri moramo biti prvi. Dovoljni su ovi razlozi koje si nabrojao, a vidi nas gdje smo. Borimo se ko lavovi za bod u Vitezu.
Da se razumijemo, sve ovo se još uvijek može spasiti, čak i sa ovom Upravom.

Prvo nam trebaju pare, ako ih nemamo, onda gospodin poduzetnik treba zavući ruku u slamaricu i izvaliti minimalno milion KM, što je ništa u poređenju koliko su spiskali. Nakon toga treba ponovo aktivirati pregovore sa Krupom oko Vukotića i Jašarevića, iako smo se prošli put veoma loše ponijeli prema njima. Treba pristati na uslove koje su nam ponudili vezano za procente i minutažu. Sad će možda biti malo lakše jer su i ti igrači nezadovoljni, a i vlasnici Krupe su vidjeli da nije tako lako prodati igrača iz Krupe iako je mlad i u vrhunskoj formi. Treba ponovo uraditi apsolutno sve da se dovede Ordagić i ne treba popustiti sve dok ima i najmanja šansa, ugovor mu ističe u januaru i problem je 'samo' plata. Svi manje više znamo koji još igrači vrijede u ligi i treba ih svim silama pokušati dovesti. Sve ovo treba biti završeno do sredine januara, da se tačno zna sa kakvim rosterom idemo na proljeće.

Do kraja godine moramo skupiti što više bodova, ovim balerinama treba obećati dodatne premije jer će svaki bod biti zlata vrijedan.

Ovo je najvažnija sezona u istoriji lige i samo će prvak profitirati, učesnici Evropa lige će ispadati u prvom pretkolu, a šampion vrlo lako može do plejofa.

Loše je to što trenutno u klubu nemamo stručnog čovjeka koji će raditi na sportskom segmentu, pa će opet advokati i ekonomisti pregovarati i pitati se za pojačanja i prinove.

Stanje je alarmantno, ali pogled na tabelu još uvijek govori da se možemo provući. Cilj Željezničara mora biti titula i apsolutno svake sezone se mora uraditi sve da se ona vrati na Grbavicu.
Nisam siguran da moze sa ovom Upravom. Tesko, ali nije izgubljeno nista, treba sad stisnuti u BL i uzeti tri boda. Bice tesko, ali nije nemoguce.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 nov 2017, 23:19

Može se sve. Samo da nisu naivni i da ne traže "savjete" od pogrešnih ljudi a prave pljuju. Neka nađu načina, izvinu se, gesta, djelo. Sve se može samo bez ultimatuma i ega, ima ljudi i sa karakterom.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 nov 2017, 23:23

Koje ste Vi fute...ali nema prolaza smetljari, ne moze manageri....sto ste poklapali djece to je nema vise...idu tuzbe brzo...bice Vas i u muriji aBd...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 nov 2017, 23:27

Monci je napisao/la:Koje ste Vi fute...ali nema prolaza smetljari, ne moze manageri....sto ste poklapali djece to je nema vise...idu tuzbe brzo...bice Vas i u muriji aBd...
:rol:

Smetljar ostaje smetljar. Ti bi malo pljuvao, hajcao, lagao. Onako, šta ima veze što su ljudi život dali Želji i Željo njima. Ccc...

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2017, 23:29

Monci ili postovani clanu Uprave, vrijeme je :plac: :plac: :plac:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 nov 2017, 23:33

Ima Monci drugova menagera, malo bi oni da potpisuju sa djecom, na silu. Do Danske druge lige, limit. Malo najveći transferi u istoriji kluba. Kako ono Miske kaže, možemo i mi dovesti "najbolje" igrače :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.