FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LittleCule
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LittleCule » 08 nov 2017, 17:50

Some of the shot conversation rates in Europe's top five leagues this season:
•Paulinho: 88.1%
•Aguero: 84%
•Messi: 17,39%
Zna se ko je pravi G.O.A.T. :tokralju: :tokralju:
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 08 nov 2017, 18:00

LittleCule je napisao/la:
Some of the shot conversation rates in Europe's top five leagues this season:
•Paulinho: 88.1%
•Aguero: 84%
•Messi: 17,39%
Zna se ko je pravi G.O.A.T. :tokralju: :tokralju:
Ja na aparatima. :bow:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 08 nov 2017, 18:04

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 08 nov 2017, 18:05

slika

Ko kaze da Messi ne daje maksimum??? Eee plakat cemo svi kad najveci ode...80% ovih golova je produkt njegove genijalnosti, ostalih 20% ide na timske kolege...zalosno da ga neko krivi za neke poraze u proslosti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 08 nov 2017, 18:25

Blejzer10 je napisao/la:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 nov 2017, 18:33

Blejzer10 je napisao/la:
:lol: Kako je propao, ne mogu vjerovati tacno, razumijem ja da ne mozes uvijek biti u top formi i da naidje period bez golova ali da ovako lose izgledas nakon svega sto si uradio u karijeri, e to ne mogu vjerovati.Hajd sto ne daje golove ali on ima problema i sa obicnim pasom i sa samim vodjenjem lopte, toliko tromo izgleda da je to cudo.Definitivno igrac manje na terenu vec duzi period.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 08 nov 2017, 18:38

enobarca je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la:
:lol: Kako je propao, ne mogu vjerovati tacno, razumijem ja da ne mozes uvijek biti u top formi i da naidje period bez golova ali da ovako lose izgledas nakon svega sto si uradio u karijeri, e to ne mogu vjerovati.Hajd sto ne daje golove ali on ima problema i sa obicnim pasom i sa samim vodjenjem lopte, toliko tromo izgleda da je to cudo.Definitivno igrac manje na terenu vec duzi period.
Svjestan je i on toga, izjavio je da ce se vratiti u velikom stilu... budemo vidjeli...

Sent from my iPhone using Tapatalk

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 08 nov 2017, 18:40

Kaže Leo sad kad se rodi ovaj treći dječak, idu on i Antonella da prave žensko dijete :tokralju:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2017, 18:56

leorey je napisao/la:Kakav Saul ba, potpisao covjek ugovor do 2026 godine. :lol:

Od Alexisa isto nema sanse da se vrati, cak se ni u jednom mediju ni ne spominje. Nema logike da se vrati.

Kolasinac isto nije bio u opticaju, jer ne moze klub kao Barcelona sebi dopustiti da im rezerni bek ima platu 8 miliona eura. Arsenal moze, ali Barcelona naravno da nece to dopustiti.

Klub kao sto su Barcelona i Real Madrid su striktno uredjeni po pitanju plata igraca, recimo Mbappe u Rejal nije dosao samo zbog toga sto bi imao platu vecu od jednog Ramosa. Nudili mu okej novac, nije pristao- hvala-dovidjenja.

NE moze Kolasinac biti placen vise od recimo Albe ili Piquea koji su tu 5 ili 8 godina.

Ti @Romario stalno spominjes neke igrace koje bi doveo, a zanimljivo ti se igraci uopste kroz medije i ne spominju nikad, a kamoli da bude nesto od toga :mrgreen:

Bude nekad i po mom, za suarezom sam vapio kad su nasi levati ga ispustili i pokupio ga liverpool, nudili ovi iz ajaxa njega i vertongena nasim, al eto dodje kasnije za astronomsku svotu, a vertobgena bi isto doveli da nije totenham trazio astronomsku isto, i bilo je jos slucaj za alvesom iz sevilje vapio pa dodje i opravda povjerenje

To o kome se pise i nije toliko relevantno, mnogi su dolazili ko grom iz vedra neba, mnogi medijski dogovoreni nikada

Nije da nesto vapim za alexisom, al realno sjajna bi to opcija bila, ko i kolasinac, nema veze tu plata,gledas ukupan trosak, hoce li to biti transfer plus plata,ili samo plata, nema veze bitna je zbirna cifra koju moras ispostovati prema igra,, tako recimo kolasinac dzaba transfer i plata 8 miliona, na pet godina 40 miliona obaveze za njega, a nekog platis 20 miliona kroz transfer i 4 miliona plata, duplo manje od 8 npr za kolasinca, opet u 5 godina obaveza iznosi 20 + 20, znaci 40 miliona i na isto ti ga izadjje

A zbog mira u svlacionici tih 8 milionacplate kolasincu isplatis npr 4 kao zvanicno a ostalo kroz bonuse,kkauzule koje ce igracev angt prihvatiti i nista tu nije problem
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2017, 19:11

leorey je napisao/la:Kakav Saul ba, potpisao covjek ugovor do 2026 godine. :lol:

Od Alexisa isto nema sanse da se vrati, cak se ni u jednom mediju ni ne spominje. Nema logike da se vrati.

Kolasinac isto nije bio u opticaju, jer ne moze klub kao Barcelona sebi dopustiti da im rezerni bek ima platu 8 miliona eura. Arsenal moze, ali Barcelona naravno da nece to dopustiti.

Klub kao sto su Barcelona i Real Madrid su striktno uredjeni po pitanju plata igraca, recimo Mbappe u Rejal nije dosao samo zbog toga sto bi imao platu vecu od jednog Ramosa. Nudili mu okej novac, nije pristao- hvala-dovidjenja.

NE moze Kolasinac biti placen vise od recimo Albe ili Piquea koji su tu 5 ili 8 godina.

Ti @Romario stalno spominjes neke igrace koje bi doveo, a zanimljivo ti se igraci uopste kroz medije i ne spominju nikad, a kamoli da bude nesto od toga :mrgreen:

A i ne znam sto se alexis ne bi vratio, covjek zenu prebije ko macku i ova bosa pobjegne materi, pa mu se opet vrati, sto ne bi alexis u barcu

Ni po cemu on nije napravio nista lose u klubu, nije u potpunosti opravdao ocekivanja al uvijek je bio borac i korektan momak,zarko je zelio doci, pomogao je upravi sa insistiranjem gazdi udinezea da zeli samo u barcu i doveden je dvadeset i nesto miliona, a mnogi su se otimali, citi nudio skoro 50 miliona i vecu platu al on je isforsirao dolazak u barcu, tu je ljudstvo pokazao, i kad je odlazio nije pravio nikakve probleme nit se sjecam da je bilo sta lose reko, prodan je skuplje nego je doveden...

Sad se jos vise razvio, svjetska je klasa kakvu u normalnim uslovima sad ne mozes dovesti ispod 100 miliona, jos moze igrat i ligu prvaka ako bi se dovodio u januaru, treba nam klasa u napadu jer suarez je trohno a demba tesko povrijedjen, sta ja znam masa je realnih razloga da se razmislja i radi na alexisu

Cileanska soha vol 2 u barci po meni se isplati probati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 nov 2017, 21:17

Goretzka (Schalke) i Fekir (Lyon) se sad pominju kao moguca pojacanja :roll:
Prvi je slobodan igrac nakon 30.06.2018.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 08 nov 2017, 21:24

let3 je napisao/la:Goretzka (Schalke) i Fekir (Lyon) se sad pominju kao moguca pojacanja :roll:
Mozda postoji mogucnost da ga Schalke proda na zimu i tako dobiju koji milion za njega :D
Istina da ce im faliti u drugom djelu sezone ali opet bi dobili barem neki iznos za njega. U tom slucaju bi ga mogli registrirati za LP jer oni ne igraju u Europi ove sezone?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 nov 2017, 21:30

jopaa7 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Goretzka (Schalke) i Fekir (Lyon) se sad pominju kao moguca pojacanja :roll:
Mozda postoji mogucnost da ga Schalke proda na zimu i tako dobiju koji milion za njega :D
Istina da ce im faliti u drugom djelu sezone ali opet bi dobili barem neki iznos za njega. U tom slucaju bi ga mogli registrirati za LP jer oni ne igraju u Europi ove sezone?
Ne igraju, samo nešto nisam siguran da ce ga prodavati na zimu. Vjerovatno ce biti slicna situacija kao i sa Kolašincem - dakle, igra do isteka ugovora i slobodan je na ljeto. Bez obzira ko ga tražio i gdje ce završiti na kraju.
A i ne mogu realno uzeti neke pare na igracu kojem je ostalo još pola godine ugovora :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 nov 2017, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 nov 2017, 21:31

Ovom dizelaskom veznom redu je potreban još jedan dvometras sa procentom pada od oko 55 %.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 nov 2017, 21:45

Goretzka zavrsen prema vecini medija.
27.10.2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 nov 2017, 21:51

Meni se taj Goretzka nikako ne svidja, dosta mi vise tih dvometrasa.I onda se neki zale sto ne igraju kao prije, ne mogu ni igrati sa ovakvim veznim igracima.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 nov 2017, 22:02

Goretzka je dobra ideja ako ce se dovesti totalna suprotnost njega tipa Torreire ili ako ce se upariti sa Alenom..

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 nov 2017, 22:11

Furymaker je napisao/la:Goretzka je dobra ideja ako ce se dovesti totalna suprotnost njega tipa Torreire ili ako ce se upariti sa Alenom..
Da, ali mlad igrac i talentiran, a jos nijemac. Kad se jad poput Arde i Rafinhe moze vuci po klubu godinama, ne znam zasto se besplatno ne bi moglo uzeti ovako talentiranog igraca. Doci ce WC veznjak na ljeto, nevezano za Goretzku, u to sam uvjeren.

Jos nijemac, ako nista znas da ce se maksimalno zalagati na terenu, a ne vuc ko prebijena macka.
27.10.2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 nov 2017, 22:26

ne znam da li se sjecate ljeta 2015, pricalo se da zelimo Kondogbiu, ja pisao uveliko ovdje da postoje dvije opcije kako bi se trebalo krenuti naprijed sa fokusom na vezni red.
Prva je ona, trazi igrace koji ce pokusati raditi ono sto je radio Xavi, znaci Verratti, a druga opcija je bila ona na koju sam ja vise vukao, a to je uz Busquetsa imati ofanzivnijeg veznjaka De Bruynea i nekog dominantnog box-to-box Kondogbiu.
Ovo sam govorio jer je bilo ocito i pticama na grani da PSG nece prodati Verrattija, a da naci igraca koji ce imitirati Xavija nije dobra ideja, jer takav ne postoji, naravno taj stil igre je pozeljan, ali bi to bilo samo dok je Iniesta u top formi, naravno znamo kojom se rutom krenulo te 2015 i koga smo doveli to isto ljeto ( Arda :/ ).

Ja jos uvijek smatram da je puno laksa opcija ici tom rutom i efikasnija, naravno ako se upare dva igraca koji idu jedan s drugim, Goretzka ako ce igrati sa Rakiticem i Busquetsom, znamo da ce to biti cisti uzas.
Ali ako ces Busquetsu i Goretzki dati igraca koji moze povuci loptu, napraviti dribling, kontrolirati tempo sa Busquetsom, onda je to svakako odlicna opcija.
Goretzka je Paulinho v2, mladja verzija istog, trenutno fizicki malo slabiji, al nece trebati dugo cekati da ojaca, doduse, ni Paulinho nije pojam snage, jest za Barcu, al nije za dobrih 60% veznjaka La Lige.

Nebitno, ja podrzavam da se Goretzka kupi, al ako se on kupuje, nadam se da su prodaje Arde, Rakitica/Gomesa, Rafinhe razlog njegove kupovine.
Sto se tice sad neke druge opcije, Torreira mali jede u Serie A, drugu sezonu u nizu, Verratti v2, dok je jeftin treba krenuti za njim, apsolutno perfektan igrac za stil koji se izgubio u ovom veznom redu Barce.

Nazalost mislim da ce nasi trcati za Coutinhom iako je Fekir podjednako dobra, ako ne i bolja opcija, a opet, radije dovesti kvalitetno krilo i gurati Alenu, nego istresti 120ak miliona na Coutinha.

Al od ove uprave ne treba nista ocekivati, uvijek nesto, nadam se da i gledaju stopera i to sad da gledaju i dogovaraju, da na zimu dodje cim se otvori transfer rok.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2017, 23:19

Solidan je gorecka, fekir cak sta vise odlican, al problem je taj sto nama veznjaci do kraja sezone ne trebaju, cak sta vise imamo ih viska i sto se tice veznog reda za januar je uspjeh da se proda arda,rafinja, mozda i gomes, a naljeto se poselamit sa raketom, iniesta kao zamjena i roberto i paulinjo opet ostaju, dodas im coutinna to je opet cetiri covjeka za dvije pozicije, peti igrac je tu odmah teski visak, al eto ako bi se nasla neka superklasa a la sta ja znam saul ili koke mozda bi se to moglo i nagurati, tako sa ja ne vidim ni u januaru ni u dogkedno vrijeme sa se bilo ko osim superklasnih igraca treba dovoditi u vezni red

Veci je prioritet napad, gdje imamo dembu koji je tesko povrijedjen a uz to jos i ne dokazan, tako da ce njemu mozda sad trebati duze vremena da bi se dokazao kao klasa, a imamo i suareza koji je los izuzetno i pitanje je hocel se ikada vise dozvati, zato je alexis puno prioritetnija opcija od veznjaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.