U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ovaj B. Hadžić trči kao Senad Brkić u svoje vrijeme
. Svaka čast za gol, momak zna znanje 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudino poenta posta da ne trebaju dobijati priliku igraci iz stranih ekipa samo jer su u stranim ekipama. Hadzic je izasao ali je bolji igrac od ove trojice iz Stuttgarta, PSV-a i Njemackog nizeligasa.
Red Bullovac je jedini od njih zadovoljio, ova tri nisu.
Bolje da pruzi sansu domacim igracima jer 11,10 i ovaj sto je usao iz PSV su lose odigrali.
Red Bullovac je jedini od njih zadovoljio, ova tri nisu.
Bolje da pruzi sansu domacim igracima jer 11,10 i ovaj sto je usao iz PSV su lose odigrali.
Ovaj Smajic iz Slobode se ne bi trebao pozvati na naredno okupljanje. Obična ubleha od igrača
Bitna je pobjeda, praktično obezbijedili elitni krug, dobiti Andoru, a sa Francuzima sta se uradi dobro je
Bravo 
Bolje da je pruzio sansu domacim a "stranac" nam na individualni kvalitet donese 3 boda.
Ovi momci su super izvukli ovu utakmicu. Gruzija nije nula ekipa a igrala je dug period sa igracem vise. Golman je takodjer bio dobar, izuzev onog jednog nesigurnog istrcavanja bez greske. A dolazi po mnogima iz smijesne sredine.
Celikovic takodjer nije odigrao lose iako je primarno DM.
Ima nade za ove momke.
Gazibegovic djeluje odlicno pogotovo ako je primarno desni bek. Ko cunjeve ih je prolazio.
Besirevic i Sadiku bez greske, koliko sam vidio.
Sabanadzovica ne treba prestrogo ocjenjivati.
Da li je desni bek Zeljeznicara Sehic pozivan u omladinske reprezentacije BiH? Protiv Lokomotive je bio odlican.
Ovi momci su super izvukli ovu utakmicu. Gruzija nije nula ekipa a igrala je dug period sa igracem vise. Golman je takodjer bio dobar, izuzev onog jednog nesigurnog istrcavanja bez greske. A dolazi po mnogima iz smijesne sredine.
Celikovic takodjer nije odigrao lose iako je primarno DM.
Ima nade za ove momke.
Gazibegovic djeluje odlicno pogotovo ako je primarno desni bek. Ko cunjeve ih je prolazio.
Besirevic i Sadiku bez greske, koliko sam vidio.
Sabanadzovica ne treba prestrogo ocjenjivati.
Da li je desni bek Zeljeznicara Sehic pozivan u omladinske reprezentacije BiH? Protiv Lokomotive je bio odlican.
-
BlueMatrix
- Kontakt:
Onaj Hajdarević je bolji od svih ovih vezni.
Zasto momak nije pozvan?
Zasto momak nije pozvan?
HVALA TI DIMITRIJE
Jer je 98 godiste.BlueMatrix je napisao/la:Onaj Hajdarević je bolji od svih ovih vezni.
Zasto momak nije pozvan?
- King_James
- Kontakt:
Prenosi li iko danas u21? Posto sam sad gledao nema na BHT-u.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
- bosnacazin
- Kontakt:
Na ovim našim kanalima sigurno neće biti. Pitanje je čak hoće li to i neko u Velsu prenositi, jer poznato je kakvi su oni po pitanju tih prenosa.
Zadnja izmjena: bosnacazin, dana/u 10 nov 2017, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Upitan je live streambosnacazin je napisao/la:Na ovim našim kanalima sigurno neće biti. Pitanje čak hoće li to i neko u Velsu prenositi, jer poznato je kakvi su oni po pitanju tih prenosa.
https://www.uefa.com/under21/season=201 ... index.html
će biti tekstualni
Biće na “S4C” iz Velsa.
http://tvcatchup.com/watch/s4c valjda je to taj kanalVucevich je napisao/la:Biće na “S4C” iz Velsa.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- King_James
- Kontakt:
E hvala punoTMovac je napisao/la:http://tvcatchup.com/watch/s4c valjda je to taj kanalVucevich je napisao/la:Biće na “S4C” iz Velsa.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
----------------Trkulja
---Todorovic, Mihojevic, Radeljic, Civic (C)
-------------Cavar, Loncar
-----------Menalo, Gojak, Jukic
--------------Demirovic
Klupa: Muminovic, Dujakovic, Serbecic, Memija, Kuzmanovic, Osmankovic & Mustedanagic

---Todorovic, Mihojevic, Radeljic, Civic (C)
-------------Cavar, Loncar
-----------Menalo, Gojak, Jukic
--------------Demirovic
Klupa: Muminovic, Dujakovic, Serbecic, Memija, Kuzmanovic, Osmankovic & Mustedanagic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sretmo momci
Serbecic je nakon Portugala morao poceti, ostalo je ok. Doduse, mogao je i golmana zamijeniti.
Idemo po pobjedu momci!
Idemo po pobjedu momci!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Slazem se za Besima. Radeljicu ce Stuttgart 2 biti plafon, a Mihojevic ima jos prilike da napravi nesto od karijere. Serbecic najvise potencijala ima, morao je poceiti ovaj mec. Kad vec ostavlja Todorovica i ne ubacuje Memiju, onda nije trebao ni dirati Besima. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- JohnCleese
- Kontakt:
Ove premijerligaske pajdase cekam kao nekad A- reprezentaciju
Ko prenosi ? Mogu i i linkovi!!!!
Ko prenosi ? Mogu i i linkovi!!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CudanLik, legendarnadruga i 22 gosta.