Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kada gdjeSkver je napisao/la:Predcjednik abdiciro![]()
Pa ovaj Senco sa foruma...izbi mu Mramor cvaju iz dzepa......solinas je napisao/la:Kada gdjeSkver je napisao/la:Predcjednik abdiciro![]()
A onSkver je napisao/la:Pa ovaj Senco sa foruma...izbi mu Mramor cvaju iz dzepa......solinas je napisao/la:Kada gdjeSkver je napisao/la:Predcjednik abdiciro![]()
Probisvjet je napisao/la:Joj kada procitam komentare ispod ovoga videa na youtubetu. Svi nam se divili, sada nam se svi smiju.
Ovo je dokaz kako jedna navijacka grupa moze da grohne kada se upetlja politika i kada su se oni koji vode grupu prodanli politicaru.
I kad si ti u skupstini i takvi kao ti koji odlucuju o buducnosti kluba. poyyProbisvjet je napisao/la:Joj kada procitam komentare ispod ovoga videa na youtubetu. Svi nam se divili, sada nam se svi smiju.
Ovo je dokaz kako jedna navijacka grupa moze da grohne kada se upetlja politika i kada su se oni koji vode grupu prodanli politicaru.
Tuzno bude kada se covjek zapita hoce li se ovo vise ikada ponoviti. JbgSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Joj kada procitam komentare ispod ovoga videa na youtubetu. Svi nam se divili, sada nam se svi smiju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora tako, inače bi ga siminhanovci otjerali.Chinaglia je napisao/la:"I pobjedu i poraz cu dozivjeti pozitivno." - brnjoza iz Sajmon Hejna
slobodno kazi da navijas za Slogu, majmuncino majmunska
Ja mislio Wobly dao tu izjavuwobly92 je napisao/la:Mora tako, inače bi ga siminhanovci otjerali.Chinaglia je napisao/la:"I pobjedu i poraz cu dozivjeti pozitivno." - brnjoza iz Sajmon Hejna
slobodno kazi da navijas za Slogu, majmuncino majmunska
Kažu presjednik mjesne zajednice zafrkan lik.
napisao je post, al ga je Mramor pravovremeno nabo :kafa:Hitman22 je napisao/la:Sta njega spominješ. Ne oglašava se čovjek
Ja ti moj Zdeno samo u nove tehnologije vjerujem. Viber whatsapp Itd.wobly92 je napisao/la:Joj ovog ništa ne konta...sve mu moraš slikat
hajde garda da se ne lazemo, nadji mi jednu utakmicu gdje su sudije ovu polusezonu isle kontra Sloge znaci samo jednustaragarda je napisao/la:Fukaratz je najjaci lik....sad je Husic osim Sloginih poceo poklapati i Olimpikove utakmice, Vjerojatno i zvijezdineMortus je napisao/la:Al pisete gluposti, ne mogu pobijediti igmana, ako ne podmite i da to bude razlog da cemo ih proci, ko da smo se mi prosetali kroz tu ligu, dobro znate kako se tamo pobjedjuje. Kao ne mogu nam nista na Tusnju, na kojem mi koliko ono 4-5 utakmica nismo gola dali.
A eno i Azmir je rekao da se nada ra ce bolji pobijediti i da ce slaviti i pobjedu i porAz. Tako da valja se potuc s njima i sto neko rece da ke finale mozda bi pustio. Ko nam garantuje da cemu ga i izborit, dobijemo li Selju, Siroki ili Krupu u 1/2,pa cak i ako se pojacamo,a sto je diskutabilno.![]()
.... poklopio covjek pola lige.... Kupio BOD protiv Igmana,u 94. minuti
![]()
.... covjek ima neki opasan problem sa Husicem....u potpisu mu roman o Azmiru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.