U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Desava se, ne treba ga sada razapinjat.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
U svom uzrastu sigurno JEDAN OD najevecih, ne osudjujem ga, vise mi zao sto je mali izgorio u zelji...Virtu4l je napisao/la:Najveći talenat lige.DevilsAdvocate je napisao/la: Sta reci za ovog malog Sabanadzovica...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma to se više odnosilo na ovog tuzlanskog đikana koji i djecu koristi da prosipa svoje lične frustracije.DevilsAdvocate je napisao/la:U svom uzrastu sigurno JEDAN OD najevecih, ne osudjujem ga, vise mi zao sto je mali izgorio u zelji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakve frustracije, ja vas sazaljevam. Pola ove djece sto izbacite nemaju osnovni odgoj i osjecaj za fair play.
Da li je bilo ofsajda kada smo dali gol pa je ponisten? Mislim da nije bilo ofsajda, steta.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Koliko je ovo negledljivo majko draga, prije svega zbog uzasnog terena koji samo na oko izgleda lijepo, zar je moguce da u citavom RS ako vec tamo mora, nema boljeg terena u pm...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
mislim da je gol bio regularan..Vucevich je napisao/la:Da li je bilo ofsajda kada smo dali gol pa je ponisten? Mislim da nije bilo ofsajda, steta.
Volim te Bosno!!!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Danilovic zasad igrac utakmice, tj najmanje los od svih...
Ovdje je nerijeseno puna saka brade. Ne valja sto smo u slijedecoj protiv Francuza, oni ce gledati da rijese stvar u prva dva kola .
Gruzija je baš disciplinovana ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme katastrofa, dva pasa nismo sastavili 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sad bi i remi bio odlican jer igramo sa 10 igraca, al inace bi ovdje trebali pobjediti i sa 6 bodova u elitni krug
Radi gluposti sada se moramo boriti da nekako odemo u elitni sa 4 boda i opet u donji šešir kao i mlađi.Vucevich je napisao/la:Sad bi i remi bio odlican jer igramo sa 10 igraca, al inace bi ovdje trebali pobjediti i sa 6 bodova u elitni krug

U19 Svicarske
Hunn, Asllani, Isufi, Kronig, Hefti N., Muller, Ugrinic, Aliu, Bajrami, Pusic Klupa: Zeqiri, Mulaj
Hunn, Asllani, Isufi, Kronig, Hefti N., Muller, Ugrinic, Aliu, Bajrami, Pusic Klupa: Zeqiri, Mulaj

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 08 nov 2017, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Šabanadžović crveni? Neke stvari se ne mijenjaju. Onda bi trebalo ostati 0:0.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Vjerovatno najbolji u19 igrac u BiH!DevilsAdvocate je napisao/la:Danilovic zasad igrac utakmice, tj najmanje los od svih...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Momak sa brojem 11 ne zna ni koji sport igra, zreo da izadje napolje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
benjo hadzic<3 LiMes <3 je napisao/la:Momak sa brojem 11 ne zna ni koji sport igra, zreo da izadje napolje.
Sa igračem manje smo opasniji