FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 07 nov 2017, 18:52

Sport pise da Neymar nije htio igrati Angersa i da su rekli da ima smetnje u lijevom misicu, medjutim 2 dana kasnije trenira s Brazilom normalno.

Pisu da su mu vec dosadile utakmice protiv "nedoraslih" protivnika u Francuskoj ligi i da ce igrati kad on bude htio :lol: :lol:

Mozda je preuvelicano, ali znao sam da nema uopste izazova u toj ligi za top igraca. LP je vec druga stvar. Pa zamislite igrati u PSG-u 5-6 godina, svake godine isto u ligi protiv smijesnih timova tipa Metz, Angers i slicnih :lol:

Takodjer iznenadio se jer je vecina stadiona premalo i nekad polu prazno, recimo protiv Angersa tekmu gledalo 12k ljudi samo, sto je i kapacitet stadiona :mrgreen: ja ne znam sta je on ocekivao :rol:

Nada se osvajanju LP jedino, a ako ispadnu ( kao sto i hoce) ostat ce razocaran :mrgreen:
27.10.2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 nov 2017, 19:04

ne bi me zacudilo da predje u Real da zamijeni Ronalda, samo mu je problem sto ga seik ne bi lako pustio

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 07 nov 2017, 19:10

leorey je napisao/la:Sport pise da Neymar nije htio igrati Angersa i da su rekli da ima smetnje u lijevom misicu, medjutim 2 dana kasnije trenira s Brazilom normalno.

Pisu da su mu vec dosadile utakmice protiv "nedoraslih" protivnika u Francuskoj ligi i da ce igrati kad on bude htio :lol: :lol:

Mozda je preuvelicano, ali znao sam da nema uopste izazova u toj ligi za top igraca. LP je vec druga stvar. Pa zamislite igrati u PSG-u 5-6 godina, svake godine isto u ligi protiv smijesnih timova tipa Metz, Angers i slicnih :lol:

Takodjer iznenadio se jer je vecina stadiona premalo i nekad polu prazno, recimo protiv Angersa tekmu gledalo 12k ljudi samo, sto je i kapacitet stadiona :mrgreen: ja ne znam sta je on ocekivao :rol:

Nada se osvajanju LP jedino, a ako ispadnu ( kao sto i hoce) ostat ce razocaran :mrgreen:
Neymar isto žena u PMS-u, sve ga živcira, depresivan, razočaran... :urnebes:
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 nov 2017, 19:15

Možda Pero nije doveo kvalitetno pojačanje ovo ljeto jer je zapravo on bio mastermind iza Neymarovog transfera. Isplatio Neymarovu klauzulu katarskim čekom u dogovoru s šeikom. Kakav bi to plot twist bio, da Ney pređe dogodine u Real a skonta se da je PSG tu bio samo prolazna stanica u kojoj je Ney bio prinuđen provesti jednu godinu :tokralju:

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 07 nov 2017, 19:20

Blejzer10 je napisao/la:Možda Pero nije doveo kvalitetno pojačanje ovo ljeto jer je zapravo on bio mastermind iza Neymarovog transfera. Isplatio Neymarovu klauzulu katarskim čekom u dogovoru s šeikom. Kakav bi to plot twist bio, da Ney pređe dogodine u Real a skonta se da je PSG tu bio samo prolazna stanica u kojoj je Ney bio prinuđen provesti jednu godinu :tokralju:
Televisa presenta :tokralju:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 nov 2017, 20:23

Nema kajanja poslije je.bavanja :kafa:
Što je htio to je i dobio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 nov 2017, 20:29

Ne bi me uopste začudio takav scenario, mislim da Neymar ode u Madrid.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 nov 2017, 20:32

ne znam da li ce zaista otici tamo, jer je zajebana stvar kupovati igrace od takvih ekipa, ali 100% sam siguran da ce pokusati isforsirati transfer u madrid najkasnije krajem sljedece sezone.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 07 nov 2017, 23:40

Treba ga vratiti, pa na klupu, zamejna Delofeuu i Denisu Suarezu :mrgreen:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 nov 2017, 23:57

Nikada on nece napustiti PSG, to upamtite... bar ne dok mu ugovor ne istekne, cak da bude uvjerljivo najgori na terenu svaku tekmu, seik je istreso pola milijarde i zeli zaraditi bar 3 puta vise u sljedecih 5 godina, a i hoce. Klauzule nema i tu Neymar nema sta.

Bogatasi jesu bogatasi zato sto su pametni a ne glupi. Zbog toga i imaju novca, jer znaju kako ga udvostrucit uvijek.

Scenario u kome je PSG prolazna stanica do Rejala, da se izyebe Barca bi i bila mozda moguca, da seik nema veliki ego. Covjek jedva Matuidija ohrdanog pustio, da pusti zlatnu koku :nene:
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 nov 2017, 00:13

To i ja sve vrijeme govorim. Nema njemu povratka, pa da samo autogolove daje. Upao je u "kandže" strašno teških tipova i gotovo ti je, sviđalo ti se ili ne.

Rekao je neki dan komentator na Areni da mu smetaju i video analize Emeryja, koje navodno dugo traju. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 nov 2017, 00:18

A koga briga za njega.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2017, 09:59

leorey je napisao/la:Nikada on nece napustiti PSG, to upamtite... bar ne dok mu ugovor ne istekne, cak da bude uvjerljivo najgori na terenu svaku tekmu, seik je istreso pola milijarde i zeli zaraditi bar 3 puta vise u sljedecih 5 godina, a i hoce. Klauzule nema i tu Neymar nema sta.

Bogatasi jesu bogatasi zato sto su pametni a ne glupi. Zbog toga i imaju novca, jer znaju kako ga udvostrucit uvijek.

Scenario u kome je PSG prolazna stanica do Rejala, da se izyebe Barca bi i bila mozda moguca, da seik nema veliki ego. Covjek jedva Matuidija ohrdanog pustio, da pusti zlatnu koku :nene:
zaradit ce seik na njemu al u qrcu

dosta vas misli da je tako moguce zaraditi na nekom igracu, marketing, folovi-golovi, nikad na njemu seik nece zaraditi toliko da pokrije pola troskova njegovog dovodjenja,plata i premija, a kamoli da ce sa brendom neymar zaraditi milijardu i po

taj njegov transfer je cisto qurcenje seikova i on je njegova igracka koje se nece odredi radi reala, seik je finansijski mnogo mocniji od pereza i nece mu nikad prepustiti svoju igracku, ne hebu njega pare uopste, prije ce ga poslat na tribine nego prodati ako ovaj bude forsirao transfer
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 nov 2017, 14:31

ebo neymara, nek propadne, koga boli briga, imao je sve, uz ovakvog suareza, isticao bi se uz lea jos vise, al neka, drago mi je da je otisao, sad se treba fokusirati na Martiala, Guedesa i na Fekira, koji je davno prerastao onu vukoebinu od lige, strasan igrac, profesionalac i netko tko bi uz dembelea mogao nositi ovu ekipu u buducnosti, ove sezone je i fenomenalan sto se golova tice, sto je uz ovakvog suareza jos samo jedan veliki plus.

Nadam se da ima istine u ovim natpisima da se smatra da se s ovim kadrom ne moze ugroziti liga prvaka, mislim da je to i budali ocito, stovise, mislim da bi i budalama trebalo biti ocito da je pitanje vremena kad ce se sve narusiti i u prvenstvu.
Obavezno probati dovesti pojacanja na zimu i dogovoriti pojacanja za ljeto.

Goretzka i Torreira bi trebali biti prioriteti u veznom redu, i obavezno gledati nekog stopera, puno je mladih i odlicnih igraca koji bi nam odmah tu pomogli.
Iskreno se nadam da ce probati rijesiti Ardu na zimu, dzaba tu sjedi i uzima pare, za Rafinhu tesko da ce biti kupaca, al eto, ako se dozeve mozda odigra koju tekmu.

Raduje sto Dembeleov doktor tvrdi da se oporavlja brze od ocekivanog, da trenira i da se ocekuje da bi uskoro trebao poceti trenirati sa prvom ekipom, kazu nije iskljuceno da zaigra u El Clasicu.
Definitivno ga ne treba pozurivati, nadam se da je malo i radio u teretani da ojaca, da je iskoristio ovu ozljedu da psihicki sazrije i da prouci kako se prostor treba koristiti da postane sto opasniji kad je i davanje golova u pitanju.
Logicno je da ce puno pomoci i Suarezu kad je u igri, Suarez uvijek moze u sredini cekati loptu, a Messi kao i obicno da bude na povratnoj ili u punom trku, Dembeleov povratak i zimski prijelazni rok ce biti kljuci sto se tice ove sezone.

Suarezu je pod moranje da ova 2 tjedna pauze iskoristi za odmor i da zalijeci tu ozljedu sto vuce, nadati se da ce poslije pauze biti bolji nego prije, iako to ne bi trebao biti problem.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 08 nov 2017, 14:33

Kadar je takav kakav je, treba samo ići utakmicu po utakmicu. U prvenstvu je najbitnije upisivati pobjede, Leganes će biti težak protivnik ali mora pasti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 nov 2017, 14:36

Mislim da Dembele mora nabiti malo mase i fizicke spreme i da se zbog manjka iste i povrijedio.

Sjetite se, slicne gradje je i Neymar bio kad je tek dosao, a i povrijedio se na isti nacin cim je dosao. Mislim da je to glavni razlog, noge i misici moraju jednostavno ojacati da bi se igralo u ovakvoj ligi koja je definitivno fizicki zahtjevnija od Bundeske.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2017, 15:12

eh da je nasa uprava sposobna ko sto je nesposobna, kako se dobro moze odraditi prelazni rok i ovaj u januaru i na ljeto, koliko je samo ovih igraca dobrih i solidnih kojima istice ugovor i koji ce biti dzabnica

prvo sto se mora uraditi je to da se mesi skine s te liste,tj da se sto prije zvanici novi ugovor

onda recimo ja sam govorio ljetos da treba zaganjat slobodnog kolasinca da bude zamjena albi, neki to ismijavali, a vidimo da se pokazao u arsenalu i da nema sumnje da bi kod nas dobro prosao barem ko zamjenski lijevi bek
ima i sad tih lijevih bekova zanimljivi, gulam iz napolija koliko sam ja upratio sasvim dobar igrac za zamjene, ozbiljniji od dinjeta. pa onda i blind koji se prije cesto spominjao ko mogucnost i koji moze na vise pozicija

desni bek zamjenski ce nam trebati, tu nema nekog izbora bogzna, lichsteiner ce biti slobodan al koji ce nam on, mada opet bolje i on nego nista ili u vidala da se uzdamo il da se cijedi tu roberto

stopera ima zanimljivih,a trebat ce nam tu sirine pa zasto ne iskoristiti nekog besplatnog, gimenez iz atletica je cini mi se dobro rjesenje, onda de vrij, ima i iskusni miranda koji moze pripomoc ko rezerva, sta ja znam, svi mi oni djeluju ko bolja rezervna opcija od trenutnih koje imamo, maskerano i vermalen ce sigurno otici, ne znam zasto ne iskoristiti ovako jednog besplatnog za zamjene i jos nekog mladjeg dovesti pa da se imaju 4 solidna sopera jer zna to zatrebati itekako

u veznom redu smo ionako pretrpani, tu treba svjetske klase dovoditi samo, coutinjo i saul recimo, mada ima i ovih solidnih besplatnih al tu nem takvi realno ne trebaju

kao napadac najjace ime je sigurno cileanska soha, s ovim sistemom igre valverdeovim soha umjesto suareza bi sigurno bio ogromno pojacanje gledajuci sadasnje stanje stvari, mada je cudno sad njega vracati, al kontam i sto da ne kad je besplatan, jaku platu ce sigurno traziti al to nije problem kad izbjegnes placanje transfera, cak i ko rezerva bi se isplatio jer i dobru rezervu moras platiti 30-40 miliona i jedno 5 miliona platu, sto kosta klub ajmo rec na pet godina 60 miliona minumum, a alexisu da das platu 15 miliona na isto izadje, pa nek se on suarez i demba bore za mjesto u timu, mada ne vjerujem u tu opcju nesto, treba razmisljati a i raditi mozda na tome, ovo gdje se sad suarez pati, ta pozicija desnog poluspica sohi odgovara perfektno, kod nas je igrao vise lijevo i to mu nije nikako godilo. ima tu dosta prednosti, zna jezik, poznaje klub i dosta saigraca, generalno pozitiva se pokazao i kad je dolazio i odlazio, ne znam sta fali mu dati jos jednu priliku, nije nista losiji od npr grizmana za kojeg valja sto miliona istresti a i to je pitanje, a mogu i obojica ako suarez ode, igramo s trojicom napadaca i po mom misljenju tu moramo imati 4 sjajna igraca u rotaciji barem, tako da ne bi bio visak alexis i po meni on zasluje jos jednu priliku kod nas definitivno jer je prejeftin generalno a paklen igrac, s njegovim dovodjenjem za tu klasu ustedili bi sigurno 100 miliona koje je bolje uloziti u vrhunskog veznjaka, s obzirom da ima pravo nastupa u ligi prvaka ne bi ga bilo lose dovesti i u januaru vec pa nek se nesto i plati vengeru

alexis,coutinjo,saul to bi bio strasan posao, a realno moguce je jer je prvi besplatana a za ovu dvojicu ima para od neymara i od onog sto ce se prodati valjda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 08 nov 2017, 15:53

@Romariooo Sve to fino stoji na papiru, no opet na kraju sudbinu kroji velika trojka Bartomeu - Segura - Fernandez i džaba ti govorio, kad će oni opet po svom...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 nov 2017, 15:57

Kakav Saul ba, potpisao covjek ugovor do 2026 godine. :lol:

Od Alexisa isto nema sanse da se vrati, cak se ni u jednom mediju ni ne spominje. Nema logike da se vrati.

Kolasinac isto nije bio u opticaju, jer ne moze klub kao Barcelona sebi dopustiti da im rezerni bek ima platu 8 miliona eura. Arsenal moze, ali Barcelona naravno da nece to dopustiti.

Klub kao sto su Barcelona i Real Madrid su striktno uredjeni po pitanju plata igraca, recimo Mbappe u Rejal nije dosao samo zbog toga sto bi imao platu vecu od jednog Ramosa. Nudili mu okej novac, nije pristao- hvala-dovidjenja.

NE moze Kolasinac biti placen vise od recimo Albe ili Piquea koji su tu 5 ili 8 godina.

Ti @Romario stalno spominjes neke igrace koje bi doveo, a zanimljivo ti se igraci uopste kroz medije i ne spominju nikad, a kamoli da bude nesto od toga :mrgreen:
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 08 nov 2017, 16:04

Nabil Fekir je po meni najrealnija opcija za januar iz nekoliko razloga:

- Prati ga se već neko vrijeme, u sjajnoj je formi
- Može igrat u Ligi prvaka
- Može igrat na krilu i kao napadački vezni
- 15 utakmica: 12 golova i 3 asist
- Sjajni odnosi s Lyonom

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.