Hvala. Stoji na 7 preko pola sata, nadao sam se da je dao više. Šugavi sajt Evrolige za Budućnost ne radi.Bassha je napisao/la:7Willy je napisao/la:Zna li neko koliko je Gordić dao koševa?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
6maid97 je napisao/la:Ja. Johnson koliko je zabio?
Jad mrtvihrn je napisao/la:6maid97 je napisao/la:Ja. Johnson koliko je zabio?
Selam alejk imal pive ? :D
yebem wigan mrtvi
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/brita ... /171107145
a ti fol gledaj statistiku,ko fali,jel sunce il kisa i druge pizdarije,ma sve je samo cista sreca nista drugo
a ti fol gledaj statistiku,ko fali,jel sunce il kisa i druge pizdarije,ma sve je samo cista sreca nista drugo

tako je meni koka rekla prije par godina na Realu. odvalila ih Osasuna, kaze igraj na ove, ime im lijepo zvuci, japansko .... i uklete me za dobru lovusubcoccinela je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/brita ... /171107145

3 ovakva, uz promasen penal u 89-oj minuti...
Sad ciriciuma i america mg 2+ barem da se uzmu neke pare...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Govore meni neki sabani po FB zatvorenim grupama Wigana da se igra! 
Naravno da nisam po mozgu gorio da igram sto je pola dunjaluka odigralo. I jos me izbace iz grupe jer ko mora se svi tipovi postavljat u jedan post. A 4/4 dao tacna tipa u 24 h odkako sam tamo da se igraju sve kvote preko 2 preko 2.5, juce under Sarandija 1.5, danas odbojkasice ruske @3.10 e pa drugovi ko vas hebe, moze Bosna i bez tebe. Volim brate dragi sto sam znam odigrat i sto mi niko ne treba pamet da soli. Jakim individualistima tim ne treba!

Naravno da nisam po mozgu gorio da igram sto je pola dunjaluka odigralo. I jos me izbace iz grupe jer ko mora se svi tipovi postavljat u jedan post. A 4/4 dao tacna tipa u 24 h odkako sam tamo da se igraju sve kvote preko 2 preko 2.5, juce under Sarandija 1.5, danas odbojkasice ruske @3.10 e pa drugovi ko vas hebe, moze Bosna i bez tebe. Volim brate dragi sto sam znam odigrat i sto mi niko ne treba pamet da soli. Jakim individualistima tim ne treba!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
A mene onaj peterbrough 3+ za pare...majke mi kako se potrefi ne vjerujem....stulic89 je napisao/la:
nema potpisa
- Evolution87
- Kontakt:
Kemba
Lbj
Gobert
Marc
overi
Rose
Simmons
Kanter
Wess
underi
Premier
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lbj
Gobert
Marc
overi
Rose
Simmons
Kanter
Wess
underi
Premier
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Admir_Sa je napisao/la:A mene onaj peterbrough 3+ za pare...majke mi kako se potrefi ne vjerujem....stulic89 je napisao/la:
**** ga, ne da se. nece nikako da se potrefi noc da se uzme malo jaca lova.
a garant i ti taj peterbroug 3+ nisi potrbuske gledao i ispunjavao?

nego, u kladari, rekao daj mi prepisi ove sve 2+ bez brazila u 3+...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Gledam sinoć ponudu i odlučim igrati U23 ekipe na overe. Spremim tiket, slučajno bacim oko na super ponudu, tamo stoji Frolunda, europski prvak, dobila prvu vani. Čitam po forumima već neko vrijeme, Česi preziru Ligu prvaka. Rutinski padam samo na tome, po stoti put na najmanjem koefu, dodanom naknadno. Bljak.

Hayley <3
ne znam što igram ovog Jamesa, moj **** ima veći usage rate od lika
- KingJamesMVP
- Kontakt:
jesi kivan na LeBrona
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
normalno da jesam, četiri šuta uzeo, k'o da je Korverova i Loveova ekipa, a ne njegova.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ide to u over do kraja, ne sekiraj se
LeBron James
kako da ne ide 

Spavas li mirno Kristaps Porzingis ?!?!?

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
ouch !Bassha je napisao/la:Spavas li mirno Kristaps Porzingis ?!?!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.