Luka umro na poluvremenu i nije se moglo bez njega.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
3-4 mjeseca.Bassha je napisao/la:Koliko ce Ayon biti van terena da li je poznato ?
Ima. Taj sam dio i zaboravio. Čini mi se da je na 3 godine ugovor.Bassha je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da on ima Španski pasos
Onda je odlicno pojacanje i onako vam fali Španskih igracaKawhi je napisao/la:Ima. Taj sam dio i zaboravio. Čini mi se da je na 3 godine ugovor.Bassha je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da on ima Španski pasos
Uzasna druga.Kawhi je napisao/la:Fina prva cetvrtina.
cvitkovic ako mislis na hrvatskogKawhi je napisao/la:Kako se ovaj komentator na SK zove? Svidio mi se. Mislim da ima Lukin poster u sobi.
Na srbijanskog mislim.filip13 je napisao/la:cvitkovic ako mislis na hrvatskogKawhi je napisao/la:Kako se ovaj komentator na SK zove? Svidio mi se. Mislim da ima Lukin poster u sobi.
Kawhi je napisao/la:Na srbijanskog mislim.filip13 je napisao/la:cvitkovic ako mislis na hrvatskogKawhi je napisao/la:Kako se ovaj komentator na SK zove? Svidio mi se. Mislim da ima Lukin poster u sobi.
Nije Plavsic. Znam njega i Radojevica.filip13 je napisao/la: da nije plavsic bio,ne sjecam se sad jbg
http://sportklub.rs/blogger16/Lazar-JovanovicKawhi je napisao/la:Nije Plavsic. Znam njega i Radojevica.filip13 je napisao/la: da nije plavsic bio,ne sjecam se sad jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.