FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 06 nov 2017, 17:24

AlfredNobel je napisao/la:
Prema navodima pojedinih medija u Španiji, Ernesto Valverde i njegovi pomoćnici smatraju da se trenutni igrački kadar Barcelone nije u stanju ozbiljnije boriti za naslov Lige prvaka te s toga od kluba zahtijevaju nova pojačanja u januaru.
Bi bilo dobro maznuti Coutinha u januaru, a možda i kakvog stopera ako se ukaže prilika.
U januaru nece doci niti jedan bolji igrac, jer realno nije nikad, ne znam sto bi sada. Nit ce klub pustiti najboljeg igraca u sred sezone, nit bi mi imali koristi od tih jer ih 90 % ne moze igrati LP za nas.

Goretzku mozemo potpisati, ali opet se nece pridruziti do jula.
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 06 nov 2017, 17:56

Robert ''The Great'' Fernandez posmatrao Herreru, Martiala i Azpilicuetu jučer u Londonu...
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 nov 2017, 19:03

Ima li đe Braide ? Jel' živ čo'ek ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 nov 2017, 20:10

Od ozbiljnijih igraca u januaru mozemo dovesti jedino cileansku sohu heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AlfredNobel
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la AlfredNobel » 06 nov 2017, 20:42

BoixosNois1899 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Prema navodima pojedinih medija u Španiji, Ernesto Valverde i njegovi pomoćnici smatraju da se trenutni igrački kadar Barcelone nije u stanju ozbiljnije boriti za naslov Lige prvaka te s toga od kluba zahtijevaju nova pojačanja u januaru.
Bi bilo dobro maznuti Coutinha u januaru, a možda i kakvog stopera ako se ukaže prilika.
Nikakve koristi od Coutinha u LP ove sezone ako se i dovede. Već je nastupio za Liverpool. Ne vjerujem da će biti ikakvih pojačanja u januaru. Jedino osigurati Goretzku. Šta bi sa onim kolumbijcem Minom? On je trebao u januaru doći.
Znam da ne bi mogao igrati u LP, ali bi nam samo tako legao u ligi. Zato sam i rekao bilo bi dobro, jer nešto ne pamtim neki veliki transfer u januaru. Neće niko pustiti važnog igrača.

Oko tog Mine sam non stop čitao druge vijesti. Te dogovoren dolazi u januaru, pa se iskomplikovalo, pa dolazi na ljeto 2018., pa onda opet prc i sve tako. Ne znam šta je s njim, ali bi nam značio u odbrani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 nov 2017, 20:47

Blejzer10 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Da ti je neko ponudio nakon Pasille 2008 (7) titula lige, 5 titula kupa i 3 lige prvaka, prihvatio bi objeručke. Žal postoji svakako što se nije više, ali ne treba se prese.ravati. Znam da navijaš duže za Barcu od perioda Ronaldinha i te "nove ere". Sjećaš se dobro Barce koja se mučila za drugo mjesto, i koja je igrala kup uefa, ispadala od Celtica i Leedsa u grupnoj fazi lige prvaka i slično. Barca je bila atraktivan klub, ali nikada toliko jak kao zadnjih 10 godina. Da nije bilo baš tog Messija, Barca bi ostala simpatični klub iz Španije koji slatko pokušava prkositi najvećem klubu na svijetu. Messi je od Barce napravio giganta, i to konstantnog, a ne dvije sezone ala Ronaldinho era. Ove godine kad bi uzeli ligu i kup, bilo bi odlično desetljeće. Ligi prvaka se ne nadam jer je prejaka konkurencija. Još uz silne trofeje, imamo 2-6, 5-0 i 0-4, što vrijedi mnogo, pogotovo u srcima navijača. Da ne govorim o nabijenim kompleksima navijača Reala.

kakogod, 6. novembar, Messi još nije produžio ugovor. Početkom godine svi mediji su dramili oko tog produženja ugovora, a sada, kada Messi za nepuna dva mjeseca može pregovarati s drugim klubovima čitaj City (koji je.be mame i jako je primamljiv svakome čak i Messiju), vrlo malo se piše o tome
Sve je to djelimicno istina, sve ja znam i razumijem, i ne kritikujem ja toliko mesija koliko mi ga je zao sto svoj boziji dar i nevidjenu klasu nije iskoristio malo vise, ima tu krivice i trenera i saigraca, al jbg najvise je do njega, igrac s atributima najveceg ikada u datim okolnostima mogao je napraviti vise realno, gledali smo te utakmice, znamo kakva je bila situacija na terenu, znamo da je mogo vise htjeki to priznati ili ne

Sto se tice ove najtrofejnije ere barce, nema sumnje da je mesi tu pojedinacno najzasluzniji, no ne treba smetnuti s uma da smo dolaskom pepa imali tu neku dominantnu igru i poklopilo se da imamo premocne igrace, i kad imas puyolaci pikea tad premocan stoperski par,pa pouzdanog abidala, pa brutalno dobrog alvesa, mocnog yayu i sjajnog buskeca, onda xavijaci iniestu kao vjerovatno najjaci tandem u sredini svih vremena, pa u napadu eta,anrija,kasnije zlatana,vilju,alexisa,neymara,suareza, jbg ljudi i bez mesija to je zastrasujuca ekipa, i bez mesija po imenima ja ne znam koji je to klub imo bolje igraca, i da smo umjesto mesija imali recimo robena,hazarda il tako nekog jakog al slabijeg igraca od mesija, ne mora znaciti da ne bi bili trofejni, ne smije se biti tako iskljuciv i koliko god volimo mesija ne smijemo praviti boga od njega a omalovazavati klub i sve druge igrace koje je klub imao i koji su pokazivali klasu, imao je mesi uvijek strasne saigrace i kad je nekad zapeo ne moze se govoriti nije imo s kim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 06 nov 2017, 21:37

Romariooo je napisao/la:Sto se tice ove najtrofejnije ere barce, nema sumnje da je mesi tu pojedinacno najzasluzniji, no ne treba smetnuti s uma da smo dolaskom pepa imali tu neku dominantnu igru i poklopilo se da imamo premocne igrace, i kad imas puyolaci pikea tad premocan stoperski par,pa pouzdanog abidala, pa brutalno dobrog alvesa, mocnog yayu i sjajnog buskeca, onda xavijaci iniestu kao vjerovatno najjaci tandem u sredini svih vremena, pa u napadu eta,anrija,kasnije zlatana,vilju,alexisa,neymara,suareza, jbg ljudi i bez mesija to je zastrasujuca ekipa, i bez mesija po imenima ja ne znam koji je to klub imo bolje igraca, i da smo umjesto mesija imali recimo robena,hazarda il tako nekog jakog al slabijeg igraca od mesija, ne mora znaciti da ne bi bili trofejni, ne smije se biti tako iskljuciv i koliko god volimo mesija ne smijemo praviti boga od njega a omalovazavati klub i sve druge igrace koje je klub imao i koji su pokazivali klasu, imao je mesi uvijek strasne saigrace i kad je nekad zapeo ne moze se govoriti nije imo s kim
Ne bih se baš složio s tim. Igrali su Xavi, Iniesta, Henry, Puyol, Eto i 07/08 pa Passilu dopustiše. Tek kad je Messi stavljen na 10 i vođu tima, počelo je karanje. Nemoj zaboraviti da je jedan Xavi tada već imao 28 godina, a bogami nije ga se svrstavalo u najbolje vezne igrače svih vremena, ni blizu. Pa i Iniesta je tek priznanje dobio tada, iako je imao "već" 24 godine. Pep i Messi su kreirali ovu Barcu, s akcentom na drugog jer su se trofeji uzimali i nakon odlaska Pepa.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 nov 2017, 22:28

Ukoliko Lionel Messi promaši narednih 507 udaraca u La Ligi, imat će isti procenat realizacije kao dobitnik ovogodišnje nagrade The Best, Cristiano Ronaldo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 nov 2017, 01:37

slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 nov 2017, 11:13

Grizi u januaru ili ljeto ?

Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 07 nov 2017, 11:14

Volio bi da kreteni iz uprave već na zimu se krenu kurtalisati nepotrebnih igrača, ubaciti mlađariju u tim, a ako izleti nešto, dovesti, ali ciljano, a ne samo da se dovede.
Pa na ljeto 2-3 igrača dovesti gdje škripi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 nov 2017, 11:36

miki_92 je napisao/la:Grizi u januaru ili ljeto ?
Ljeto, barem prema MD-u.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 nov 2017, 11:47

messilla je napisao/la:
Ljeto, barem prema MD-u.
Jedino na ljeto 2024. :kafa:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 nov 2017, 11:55

Jel to sugeriraš da će prije doći u raspali United da igra lijevog beka u Jozunovom bunkeru? Simpatično. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 nov 2017, 12:10

Cujemo se na ljeto. :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 nov 2017, 15:05

messilla je napisao/la:
Ljeto, barem prema MD-u.
Kako upariti tri ljevaka u vrhu napada ?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 nov 2017, 15:25

Rajaz je napisao/la:Kako upariti tri ljevaka u vrhu napada ?
Demba lijevo. :kafa:

Ma daj sta das, jer odavno nema plana.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 nov 2017, 15:35

messilla je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Kako upariti tri ljevaka u vrhu napada ?
Demba lijevo. :kafa:

Ma daj sta das, jer odavno nema plana.
Prepustiti Unitedu chokera i uzeti im Martiala zvuči kao plan :kava

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2017, 15:59

Jedna u nizu vijesti kojima nas informiše Sport vezana je za braniča Seville, Clementa Lengleta. Kako navodi pomenuti medij, ovaj 22-godišnji branič tima iz Andaluzije prva je Barçina opcija za stopersku poziciju u ljetnom prijelaznom roku, a ono što posebno privlači pažnju upravi katalonskog kluba jeste činjenica da igrač već ima iskustvo igranja u La Ligi te da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se adaptira na stil igre koji gaji Barcelona.
Šta kažete drugovi?
Sportski kirurg, Sakari Orava, koji je operirao Dembelea, na pitanje može li se Francuz oporaviti do El Clasica i zaigrati u istom:

"Za to postoji mogućnost. Igrač se oporavlja brže od očekivanog i očekuje čim brži povratak treninzima."

"Za sada trenira individualno na pješčanoj podlozi, a sredinom novembra bi trebao po prvi puta od povrede započeti trenirati s loptom."
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 nov 2017, 17:55

Extra igrac Lenglet.Potencijal za klasnog branica.Vec sada je stub odbrane izuzetno ozbiljne ekipe,ima dovoljno iskustva i kvaliteta da Shakiru stavi na stanglu.Ovaj mali iz Ajaxa bi trebao biti alternativa Mascheranu .

Sta je sa Minom ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.