KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sad si naebo, samo da pasajlic dodje do interneta i procita ovaj komentar...darkangel4 je napisao/la:**** majku ovaj Pasajlic hem usere svaku akciju hem ne zna tricu pogodit...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Da su potrebne promjene,potrebne su.Igrači na papiru,nisu tako loši.Ono što para oči jeste nedostatak kreativnosti,smišljene akcije.Ne možeš cijelu utakmicu igrati jednu akciju,2 vs 2,pick and roll.Ne znam,koliko je Pandžin ugovor jak,ali ako postoji i najmanja šansa,pokušati momka dovesti u klub.Nazalost,raspored je prenatrpan !Utorak,četvrtak,subota! Strašno!Momci gotovo da i nemaju treninga ! Naravno,to nije nikakvo opravdanje,i mislim da je vrijeme da Aco da ostavku.Opet,sve zavisi od finansija.Koga dovesti?Moj izbor bi bio Pandza,po svaku cijenu !
Izgubi royal opet
Pasajlic da ima šut ne bi u Bosni bio.
Mene je knežević iznenadio do sad ove sezone, mislio sam da ce biti flop kao zlaja jovanovic.

Mene je knežević iznenadio do sad ove sezone, mislio sam da ce biti flop kao zlaja jovanovic.
You are someone else I am still right here
Knezevic jedini treba dobiti platu ovdje i brat Walker za ono zakucavanjefera je napisao/la:Izgubi royal opet![]()

jel to postao ovdjeKK_Bosna je napisao/la:sad si naebo, samo da pasajlic dodje do interneta i procita ovaj komentar...darkangel4 je napisao/la:**** majku ovaj Pasajlic hem usere svaku akciju hem ne zna tricu pogodit...

Zezali smo zirada da je pasajlic na nekoj od prethodnih stranicaZiggs je napisao/la:jel to postao ovdjeKK_Bosna je napisao/la:sad si naebo, samo da pasajlic dodje do interneta i procita ovaj komentar...darkangel4 je napisao/la:**** majku ovaj Pasajlic hem usere svaku akciju hem ne zna tricu pogodit...![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Ko je onom krilnom centru rekao da zna sutati trice? Jel nekad mozda imao 35-40% procenat u nekoj ekipi kad je igrao?
Vidis da nema kesha, ne mogu ni platiti nikoga.
Koliko danas gubimo? 
Btw igraci nisu primili jos nijednu platu ove sezone. I ja bih se zayebavao na terenu.

Btw igraci nisu primili jos nijednu platu ove sezone. I ja bih se zayebavao na terenu.
Danas mislim da cemo dobiti.Bas sam u subotu bio u Tuzli,Sloboda pod vodstvom Gašića igra atomsku košarku u odnosu na nas.Već sad mogu reći,bez obzira što su dobili Bošnjak,Vogošču,Široki(ne toliko jake ekipe) da ce u ovoj ligi da bez problem budu prvi.Cak,vidim ih u finalu sa Igokeom.Što se nas tiče,danas pobjeda od +9.
- svrakino1921
- Kontakt:
momci jel ima prenos negdje ove utakmice
Trebalo bi na Areni 1 ili 2
E: Do sada su sve prenosili ali ne pise na programu nista za danas.
E: Do sada su sve prenosili ali ne pise na programu nista za danas.
Nema prenosa veceras, da nece biti kakav drugi link
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nemoj zanemariti ni Zrinjski ni Široki ni Sparse, druga je priča kad igraju u Mejdanu u poređenju sa gostujućim utakmicama.avdic04 je napisao/la:Danas mislim da cemo dobiti.Bas sam u subotu bio u Tuzli,Sloboda pod vodstvom Gašića igra atomsku košarku u odnosu na nas.Već sad mogu reći,bez obzira što su dobili Bošnjak,Vogošču,Široki(ne toliko jake ekipe) da ce u ovoj ligi da bez problem budu prvi.Cak,vidim ih u finalu sa Igokeom.Što se nas tiče,danas pobjeda od +9.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Q1
25:22
Sta 'e ****
Sta 'e ****

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
jel to iz dvorane il gledas prenosMortemHz je napisao/la:Q1
Sta 'e ****
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvalabadel62 je napisao/la:http://druga.aba-liga.com/match-live.ph ... PlayByPlay
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.