FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Blejzer10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Blejzer10 » 05 nov 2017, 03:55

Na proljece ce biti 10 godina od zadnje Pasille na Clasicu. Mislim da bi se ove godine mogla ponoviti. Onako, cisto da se zaokruzi dominacija lige u messijevskoj eri :kafa:

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 05 nov 2017, 09:43

''Nakon remija s madridskim Realom prije 11 mjeseci, Barcelona je slavila u svih 18 domaćih mečeva La Lige uz gol-razliku 70-13 (prosjek postignutih golova po meču je čak 3.8)!''
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 nov 2017, 10:20

let3 je napisao/la:
Mogao si to vala sazeti u jednu-dvije recenice: EV je 1 obicna pichka i ne smije da mijenja Suareza. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 05 nov 2017, 10:32

Samo povreda je spas od dikobraza Luisa.
Jel jos uvijek igra krilo ili ? kuknjava :mrgreen:

Doktor Paquito mora igrati , momak ima slifa i kvaliteta.Sila je u 16 metara !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 05 nov 2017, 10:35

kakva pickurina :lol:

ogadio mi je utakmice sve mu j3bem urugvajsko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 nov 2017, 10:50

'He is a killer' :lol:

Yebi nas Ernesto dok ne zakmecimo :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 05 nov 2017, 11:02

Valverdeu uranio 1. april :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 nov 2017, 11:50

messilla je napisao/la:'He is a killer' :lol:

Yebi nas Ernesto dok ne zakmecimo :kafa:
Ubija nam igru :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 nov 2017, 12:26

Ajde sve ali ne mogu da vjerujem da neko ko svaki dan trenira i profesionalno se bavi nogometom, igra onako kao Suarez trenutno :lol:

Umtiti je najbolji stoper na svijetu trenutno.
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 05 nov 2017, 12:30

Valverdeu se ne treba ništa predbacivati, izuzev guranja Suareza, no možda i on za to ima neki poseban razlog.

Čovjek je ubilježio najbolji start u historiji La Lige, s najslabijom igračkim kadrom u posljednjih ohoho godina u Barceloni. Kada u veznome redu imaš Gomesa, Paulinha, Rakitića, starog Iniestu koji ne može više igrat ko da ima 25 i Busqeutsa koji ove sezone ajd igra bolje u odnosu na prošle, ne možeš očekivati neku ljepotu u igri.

On je zahtjevao određena pojačanja koja mu nisu dovedena, izuzev Paulinha makar i to sumnjam da je njegova želja bila, nego eto mediji plasirali tako u javnost da se zaštiti Bartina guzica jer se kupuje igrač od 40M eura iz Kine.

Šta god je EV zatražio od uprave prošlo ljeto ništa mu nije uslišeno i ono što on radi s ovim igračkim kadrom je za svaku pohvalu.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 nov 2017, 13:21

leorey je napisao/la:Ajde sve ali ne mogu da vjerujem da neko ko svaki dan trenira i profesionalno se bavi nogometom, igra onako kao Suarez trenutno :lol:
Nisi ti gled'o Balon d'ora zadnje 2 godine :kava

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 nov 2017, 13:31

Meni su još smiješnija pojedina mišljenja i viđenja određene situacije. Šta će reći za svog igrača? Možda da je katastrofa, da ne zna šta mu se dešava, daje panj itd.? Nijedan trener na svijetu tako ne govori za svog igrača, već stane na igračevu stranu, kao što je to uradio i Valverde.

Ja nigdje još nisam vidio da neki trener "udara" na igrača. Neka mi neko ostavi neki link ako ima neki slučaj koji će me demantovati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 05 nov 2017, 14:09

AlfredNobel je napisao/la:Meni su još smiješnija pojedina mišljenja i viđenja određene situacije. Šta će reći za svog igrača? Možda da je katastrofa, da ne zna šta mu se dešava, daje panj itd.? Nijedan trener na svijetu tako ne govori za svog igrača, već stane na igračevu stranu, kao što je to uradio i Valverde.

Ja nigdje još nisam vidio da neki trener "udara" na igrača. Neka mi neko ostavi neki link ako ima neki slučaj koji će me demantovati.

Štrunc! :urnebes:

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 05 nov 2017, 14:16

Valverde izvlači najbolje iz ovoga što imamo, nema mu se šta prigovoriti osim što ne daje malo više šansu pojedinim igračima...ali on je sa njima svaki dan i ima bolji uvid u njihovo stanje. S ozirom kako mu je uprava obezbjedila kratak roster dobro se snalazi.
Ne znam je li neko primjetio da nijedan gol nije proslavio kako treba, uvijek je zabrinut jer zna da bi ga razapeli da izgubi utakmicu.

bestija
Kontakt:

Post Postao/la bestija » 05 nov 2017, 14:21

Molim Vas da Messija ne usporedujete s hebenim Ronaldom jer je to bogohuljenje, bez veze i neusporedivo.
Ima toliko igrača koji su trenutačno bolji od Ronalda

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 nov 2017, 14:26

sombrero je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Meni su još smiješnija pojedina mišljenja i viđenja određene situacije. Šta će reći za svog igrača? Možda da je katastrofa, da ne zna šta mu se dešava, daje panj itd.? Nijedan trener na svijetu tako ne govori za svog igrača, već stane na igračevu stranu, kao što je to uradio i Valverde.

Štrunc! :urnebes:
Što poludi kralj.. :rol: :rol: :rol:

Zamisli Valverdea ovako na press konferenciji poslije tekme, pa ja bi oplakao. :urnebes:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 nov 2017, 14:37

Čudno kako je ekipa ponovo ličila na sebe povratkom Inieste na teren, baš čudno. Još čudnije kako se njegovim izlaskom raspalo sve u tri pič'ke materine.

Paco pokazao zašto je plaćen 30 miliona.

Busquets standardno

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 nov 2017, 15:00

HankMoody je napisao/la:Treba biti pošten pa reći da je ovo Messiju jedna od gorih utakmica u ne znam ni ja koliko. Malo je popravio dojam igranjem odbrane pred kraj utakmice. Dotad letargičan, jedva nešto, toliko bezobrazno pogledom prati igrače kad izgubi loptu da mi je počelo ići na nerve. Pizarro ga je baš momački zaustavio. Urugvajac na groznom nivou, po običaju, mada je onaj lob bio lijep pokušaj, to mu ne zamjerim. Rakitić odradio najbolju utakmicu ove sezone, ne samo zbog asistencije. Semedo će konačno dobiti priliku sad da zaigra u kontinuitetu, nadam se da će je iskoristiti, večeras je bio iznadprosječan. Nervira kako su loše kontre završavali, trebali su bar još dva gola postići. Suđenje na nivou Segunde B.
Bez obzira što ima bolju statistiku nego prošle sezone, meni djeluje slabije ove. Nema konstante koju je imao prošle sezone, kad nijednom nije zabio hat trick ali je zabio u ogromnom broju utakmica i svim protivnicima osim Malage. Nadam se da će živnuti bar u Clasicu i u knockoutu lige prvaka, jer s ovim stavom, niti ga je preteško čuvati, niti može napraviti razliku na terenu protiv jačih protivnika. Svakako da će bljesnuti svaku drugu, jer je toliko dobar da čak i ovako kad šetka napravi razliku, ali mora biti svjestan da tako već dugo vremena ne prolazi protiv jačih ekipa. Treba nam Messi kontra Reala u ligi ove godine, ili Bayerna 2015te

Raduje činjenica da za razlku od prošle sezone, već par utakmica su rješili drugi osim njega. Što je odlično kad gledamo samo la ligu. Većina nas se na početku sezone pomirila sa sezonom bez trofeja, a evo već u novembru imamo ozbiljnu prednost u odnosu na Real. Ništa nije gotovo naravno, ali da je malo 8 bodova, nije. Real nije imao ništa teži raspored od Barce, a gubili su bodove, kao mi prošle sezone, protiv buranije.

Slažem se za te kontre, i mene su iznervirale. Trebala se utakmica privesti kraju mnogo prije, a ne da strepe bespotrebno do zadnje minute. Suđenje standardno. Do sada u sezoni nisu vidjeli Messijev dvometarski ofsajd i Digneov izvanterenski pas, i danas ova dva penala. Sve na Nou Campu.

Busquets i Iniesta djeluju za dimenziju bolje nego prošle sezone. Ter Stegen i Umtiti su u strašnoj formi. Alba je korisniji, bolji. Semedo će doći na svoje. Dobar je ali imam osjećaj da može biti mnogo bolji. Rakitić posljednje dvije mnogo bolji nego ranije, i za nadati se da će nastaviti se poboljšavati. Ostaje jedino Suarez. Treba čudo da se desi da mu se vrati samopouzdanje. Još mu sad Paco puše za vratom,a zna da ga Messijeva jaranska protekcija ne može čuvati dovijeka.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 nov 2017, 15:26

Rajaz je napisao/la:Čudno kako je ekipa ponovo ličila na sebe povratkom Inieste na teren, baš čudno. Još čudnije kako se njegovim izlaskom raspalo sve u tri pič'ke materine.

Paco pokazao zašto je plaćen 30 miliona.

Busquets standardno

Grohnuo je i Iniesta u drugom poluvremenu, povukli smo se bili. Izbacio ga je vjerovatno u dogovoru, da mu dadne nekih 60tak minuta nakon povrede.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 nov 2017, 15:48

Ovaj Kevin rastura...taman veznjak kakav bi nama trenutno trebao.

Eh, da je uprava bila na nivou pa da su na vrijeme skautirali takav talenat, mogao se dovesti za sicu, ali ybg :mrgreen:
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.