FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 05 nov 2017, 12:27

Al ste vi sigurni u neke pobjede i bodove.... cestitam....ja stvarno ne znam koga i kako oni mogu dobiti...ova ekipa je na nivou osrednjeg federalca sto je tekma u gracanici i pokazala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 nov 2017, 12:32

staragarda je napisao/la:Al ste vi sigurni u neke pobjede i bodove.... cestitam....ja stvarno ne znam koga i kako oni mogu dobiti...ova ekipa je na nivou osrednjeg federalca sto je tekma u gracanici i pokazala
Slazem se, bod protiv Krupe je plod slucajnosti a ne igre koju su prikazali...jos kad Jaha i Sale udjose :rol: ostatak ekipe izgubi i ono malo samopouzdanja sto su dobili sa ona dva slucajna gola ni iz cega....ljudi nas ubili, ne znam koliko su kornera samo imali...
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 nov 2017, 12:33

Skver je napisao/la:Ko ne govori istinu u vezi plata, igraci ili predsjednik? Mozda ih je predsjednik novcano kaznio za lose rezultate a ovi to ne znaju....vjerovatno je doslo do slabe komunikacije na relaciji predsjednik, Indir i igraci....naravno sportskog direktora ne treba ni spominjati
Kakvi su to levati vidjelo se juce. Plate i nisu zaradili ni jedne svakako. Kakva je ono bruka i sramota od igraca i gubitnickog mentaliteta. Dali go i ne vjeruju u sebe da mogu dati treci go a mogli su. Trener isto upao u opste sivilo jer ako mu je Jaha djoker za privodjenje kraju onda je upitna njegova zrelost i mudrost.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 nov 2017, 12:43

Skver je napisao/la:ljudi nas ubili, ne znam koliko su kornera samo imali...
Ako se dobro sjećam tamo nekad pred kraj prvog poluvremena, u 15 minuta imali su 7 kornera. :lol:
I otvorili drugo poluvrijeme kornerom. :crazy:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2017, 12:46

Krupa nas je toliko izdominirala da je bila potputno bezopasna
al jasno je da se bolja igra mjeri posjedom lopte, sutevima, kornerima itd

konkretne stvari nisu bitne, samo statistika burazeru

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 05 nov 2017, 12:47

Hitman22 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ko ne govori istinu u vezi plata, igraci ili predsjednik? Mozda ih je predsjednik novcano kaznio za lose rezultate a ovi to ne znaju....vjerovatno je doslo do slabe komunikacije na relaciji predsjednik, Indir i igraci....naravno sportskog direktora ne treba ni spominjati
Kakvi su to levati vidjelo se juce. Plate i nisu zaradili ni jedne svakako. Kakva je ono bruka i sramota od igraca i gubitnickog mentaliteta. Dali go i ne vjeruju u sebe da mogu dati treci go a mogli su. Trener isto upao u opste sivilo jer ako mu je Jaha djoker za privodjenje kraju onda je upitna njegova zrelost i mudrost.
Ne mozes reci da nisu poginuli jucer.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2017, 12:58

Ma kako ces znati kakva je statistika kada ni BHRT nije je uradio u prenosu.

Ja sam vidio da su se nasi trudili maksimalno ali da je Krupa kvalitetnija jer mi smo smo imali sansi smo i zabili. A oni su lose usli u utakmicu i u drugo PV i sa malo koncentracije ali su onda nakon 10ak minuta preuzimali igru i imali je do kraja PV. Dok su nasi pokusavali iz kontri da nesto urade ali to nije islo jer su u kontre trcala 1-2 igraca, a ostali kasnili.

Trenutak kada smo mi zavrsili sa igrom u napadu je bio i kada je usao Jahic, a kada je usao Salihovic koji je glavom i spustio covjeku na volej kod drugog gola znalo se koliko je sati. Ta dva ako budu u Slobodi i na proljece i u nekim kombinacijama onda ne znam sta mi hocemo.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 nov 2017, 13:01

Ma nismo mi ni loši toliko bili, dali smo po gol u poluvremenima i nekako se povukli nakon svakog. Trebali su nastaviti sa napadima.
Gledam jučer Krpiću šalju loptu, čovjek primi gore na polovini terena, uz aut liniju, i nigdje nikoga tamo da mu doda lijevo, da odigraju nešto. Svi ostali na našoj polovini terena i ne pada im na pamet da trče da se neko otvori. Tako su nam barem tri napada propala. :roll:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2017, 13:09

Celina defanzivna taktika je TOP, al mu nedostaju igraci za to
zamislite koliko bi ekipa bila opasnija da ima dva krilna igraca koji mogu istrcat kontru

to su samo dva igraca, a gdje je jos njih, eh... kao da ne znamo sta je Celo radio s Radnikom tih par sezona

Sloboda je jucer igrala dobro i zasluzila pobjedu, to sto neki ne kontaju fudbal, to je vec njihov problem

ne znam kako su golovi Slobode "iz nicega", centarsut Todorovica i odigrana akcija kod drugog gola

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 nov 2017, 13:14

Akcije su top za razliku od ranije ali sam mišljenja da je Čelo obična prevara od trenera
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 nov 2017, 13:21

Let's agree to disagree. Mi bolji u prvom, oni u drugom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2017, 13:32

Ma imali smo nakafe drama kod golova, nekada se zna desiti da ima 10 prilika pa zabijes jedan gol. Kod Husrefa smo znali po golu opucati 15-20 puta i da zabijemo 1-2. Eto primjer uzmite najgore utakmice kod Musemica kada smo gubili znali smo imati vise sansi nego sada kada pobjedimo.

Ali to je i do trenera i do igraca sada. Ako nam se desi opet ovakva utakmica mozemo vrlo lako izgubiti. Npr navodi se pobjeda protiv Zeljeznicara, tu svi zanemarujemo da smo tu mogli vrlo lako izgubiti, sportska sreca je odlucila. Nikakva dominacija.

Sada Krupu nismo dobili jer smo primili prvi, kada smo primili prvi odmah se moglo namirisati da ide tu i drugi. To je samo dokaz da im je trebalo malo sportske srece da uvale prvi. Da su oni nama prvi dali gol na utakmici mi se nikada kao oni ne bi vratili, primili bi jos jedan. Znaci ljudi su kvalitetniji samo su lose usli u poluvremena.
Nama neko da je zabio onako 2 gola na nacin na koji smo mi Krupi, nasi igraci do kraja utakmice ne bi zabili niti jedan ne bi dosli sebi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2017, 13:39

al si nalupao gluposti, svaka ti cast

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2017, 13:46

Da imamo Mehidica, Efendica, Subica i Veselog, to je skromno zar ne, opstanak sigurno ne bi dosao u pitanje. Sa ovima koji su povrijedjeni i sa oporavljenim Skahicem bi to moglo proci sasvim dobro u ligi za opstanak. Ordagic ne vjerujem da ce ostati treba biti realan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2017, 13:54

Pa kako bi se zavrsila ova utakmica da se igralo jos 15 minuta? Smijem staviti ruku u vatru da bi Krupa zabila jos koji. Kod nas u toku utakmice nije bilo nikakve sistematske ofanzive vec dva izleta u kojima je Todorovic izvukao dvije odlicne asistencije.
Ako gledamo utakmicu izvan toga Krupa je imala vise loptu u nogama i trazila igru. Nasi su nakon drugog gola izbjegavali da igraju. I tu se pokazalo da su bolji jer su se vratili ko 2:0.
Mogli smo imati srece da Koljic bude nespretan ali nije bio. Ali nisu zato bili niti nasi jer su sve sto su i imali da iskoriste iskoristili.

Kada saberemo sve i oduzmemo jedino gdje smo parirali ravnopravno je borba i pozrtvovanost. To je bilo na nivou i nema im se sta zamjeriti ali Krupa je bolja ekipa.

Dok nasi npr stoje ravnopravno sa Borcem na terenu ali se zavrsi 1:0 za Borac. Pa sada tu se vidi koliko je tesko kao gost stici i jedan gol prednosti kada je u pitanju nasa ekipa. Onda treba cestitati i Krupi sto je stigla 2 gola i pokazala da nisu bezveze ekipa. Nasi u 90% slucajeva kada prime neki sokantan gol iz nicega tu utakmici i izgube, a i ne zabiju.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 05 nov 2017, 14:46

Cujte fukare kako horde prozivaju svoju upravu, vode ljudi, u vrhu su i prozivaju uprravu, dok su gubili i tada su uprqvu prozivali a nisu igraace postrojavali svako drugo kolo
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 nov 2017, 15:00

Probisvjet je napisao/la:Da imamo Mehidica, Efendica, Subica i Veselog, to je skromno zar ne, opstanak sigurno ne bi dosao u pitanje. Sa ovima koji su povrijedjeni i sa oporavljenim Skahicem bi to moglo proci sasvim dobro u ligi za opstanak. Ordagic ne vjerujem da ce ostati treba biti realan.
Neće ostati!!A vrlo verovatno da Mehmedagić ide u Sarajevo!!
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 nov 2017, 15:02

Ma to je glupost.
Jucer im jedan govori da marke nemate ima da igrate, da ginete bolan, jel vam jasno. ....
Pa idi ti radi u firmi a da te neplaca. ..
Uostalom I da nije tako, nisu krivi igraci. ..Osim dva tri njih, ostali I ne znaju bolje.
Fukarama je bolje sobom da se pozabave I brojnoscu nego sto se petljaju u svasta. ..
Mi moramo sada dobiti Celik I Vitez I bice nam lakse, mozemo se posvetiti kupu I valjda se pojacamo da zaganjamo kup.
Ja bi volio da uzmemo kup, pa yebo upravu I Jasmina I sve.To cemo usput ispravljati. ..Da bi kakav trofej klepiti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 nov 2017, 15:12

solinas je napisao/la:Ma to je glupost.
Jucer im jedan govori da marke nemate ima da igrate, da ginete bolan, jel vam jasno. ....
Pa idi ti radi u firmi a da te neplaca. ..
Uostalom I da nije tako, nisu krivi igraci. ..Osim dva tri njih, ostali I ne znaju bolje.
Fukarama je bolje sobom da se pozabave I brojnoscu nego sto se petljaju u svasta. ..
Mi moramo sada dobiti Celik I Vitez I bice nam lakse, mozemo se posvetiti kupu I valjda se pojacamo da zaganjamo kup.
Ja bi volio da uzmemo kup, pa yebo upravu I Jasmina I sve.To cemo usput ispravljati. ..Da bi kakav trofej klepiti.
🔴⚫️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 nov 2017, 15:37

NjonjoVam je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Da imamo Mehidica, Efendica, Subica i Veselog, to je skromno zar ne, opstanak sigurno ne bi dosao u pitanje. Sa ovima koji su povrijedjeni i sa oporavljenim Skahicem bi to moglo proci sasvim dobro u ligi za opstanak. Ordagic ne vjerujem da ce ostati treba biti realan.
Neće ostati!!A vrlo verovatno da Mehmedagić ide u Sarajevo!!
Mehidic bi se bas uklopio u ovu ekipu, krampa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.