Ako je sarkazam..Dobaaaaaaar1922VFC1981 je napisao/la:Ubacila ih administracija da odrze u zivotu ovaj forum ovde,da seru po svima a ko po njima krene srat brisu mu se komentari

Ako je sarkazam..Dobaaaaaaar1922VFC1981 je napisao/la:Ubacila ih administracija da odrze u zivotu ovaj forum ovde,da seru po svima a ko po njima krene srat brisu mu se komentari
Halalimo na upadu,ne halalimo prebrzo zakljucivanje.Korner zastavica se ne vidi ali gol se vidi.Rijesit ce se i toAlfa_Muzijak je napisao/la:
Halalite na upadu al me samo interesuje da li ce se ova tribina jos radit il ce ostat na ovome posto navijaci gdje ovaj nacrtani cikac gore ne mogu vidjet ni gol ispred sebe a kamoli korner zastavicu?
Hvala care na videu ,zasluzena i visoka pobjeda Sarajeva(mozda je trebala biti jos ubjedljivija).Realno, ja kad sam vidio sastave sa kojim igra Sarajevo a sa kojim mi igramo pribojavao sam se neke velike katastrofe jer sam znao da smo veoma tanki(posebno odbrana).Memara je napisao/la:
Koliko sam pročitao ranije ova j objekat(zgrada) se izmiješta nazad, tako da neće smetati.Alfa_Muzijak je napisao/la:
Halalite na upadu al me samo interesuje da li ce se ova tribina jos radit il ce ostat na ovome posto navijaci gdje ovaj nacrtani cikac gore ne mogu vidjet ni gol ispred sebe a kamoli korner zastavicu?
Imali ste 2 suta na go,o kakvoj taktici pricas jel to ova danasnja ? Cekaj kornere da saljemo 2 balvana u peterac a onda na 40metara 10 igraca i zatvori se ?combe je napisao/la:Deste Rodeni. Gdje su oni sto su pisali primicete tricu, vidimo se 14 kolo i sl.
Po meni realna nula. Vi ste imali bolje sanse ali ste takticki nadigrani od strane Sabica. Malo vam je ikrajisnik siljio sa onim slobodnjacima oko 16 metara.
Pohvale na racun vase ekipe vise nego korektni bez nekih grubih startova i krnkanluka.
Ocigledno o onoj na osnovu koje smo osvojili bod a vi nam najavljivali tricu.1922VFC1981 je napisao/la:Imali ste 2 suta na go,o kakvoj taktici pricas jel to ova danasnja ? Cekaj kornere da saljemo 2 balvana u peterac a onda na 40metara 10 igraca i zatvori se ?combe je napisao/la:Deste Rodeni. Gdje su oni sto su pisali primicete tricu, vidimo se 14 kolo i sl.
Po meni realna nula. Vi ste imali bolje sanse ali ste takticki nadigrani od strane Sabica. Malo vam je ikrajisnik siljio sa onim slobodnjacima oko 16 metara.
Pohvale na racun vase ekipe vise nego korektni bez nekih grubih startova i krnkanluka.
Svaka čast taktičari.combe je napisao/la:Ocigledno o onoj na osnovu koje smo osvojili bod a vi nam najavljivali tricu.1922VFC1981 je napisao/la:Imali ste 2 suta na go,o kakvoj taktici pricas jel to ova danasnja ? Cekaj kornere da saljemo 2 balvana u peterac a onda na 40metara 10 igraca i zatvori se ?combe je napisao/la:Deste Rodeni. Gdje su oni sto su pisali primicete tricu, vidimo se 14 kolo i sl.
Ne mogu "bodevi" ko sergija i vitre. Izronice Stari jedne godine.
Zahvali bogu i onom vasem golmanu sto je odbranio u prvom poluvremenu 3 cista zicera.combe je napisao/la:Ocigledno o onoj na osnovu koje smo osvojili bod a vi nam najavljivali tricu.1922VFC1981 je napisao/la:Imali ste 2 suta na go,o kakvoj taktici pricas jel to ova danasnja ? Cekaj kornere da saljemo 2 balvana u peterac a onda na 40metara 10 igraca i zatvori se ?combe je napisao/la:Deste Rodeni. Gdje su oni sto su pisali primicete tricu, vidimo se 14 kolo i sl.
Ne mogu "bodevi" ko sergija i vitre. Izronice Stari jedne godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.