Da ne bude kasnije otisao da zacera FukaronuChinaglia je napisao/la:tuzlace, evo suzu sam pustio

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da ne bude kasnije otisao da zacera FukaronuChinaglia je napisao/la:tuzlace, evo suzu sam pustio
E jbg. Ja tebi ozbiljno.staragarda je napisao/la:Ja vama ozbiljno a vama do zajebancije
Smajic je prekucao tekmu, sam je drzao kompletnu lijevu stranu, od odbrane do napadaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:jel to Smajaaa naš zabio goool?
Znaci ipak plata nema. Kako laze preko medija da ima jbt.Mortus je napisao/la:Ja samo znam da su se igraci jucer pravdali fukarama i isticali da im nije placeno tj da im plate kasne, a predsjednik tvrdi drugacije.![]()
Talodjer jedan simpatizer je medju fukarama galamio na Indira da on ne smije povesti navijace kontra predsjednika i zasto to ne urafi, kako je to radio kontra A zmira pred svlacionicama. Indir se pravdao da smije, al vise nije znao tacno sta da odgovori.... Presmijesno i zalosno.....
Hoće ako ih na tribinama budu nargile čekale,i 2 km dopune uz kartu.100 godina bez trofeja,predposljednje mjesto u najjadnijoj ligi evrope ce teško privuci nekogaProbisvjet je napisao/la:Znaci ipak plata nema. Kako laze preko medija da ima jbt.Mortus je napisao/la:Ja samo znam da su se igraci jucer pravdali fukarama i isticali da im nije placeno tj da im plate kasne, a predsjednik tvrdi drugacije.![]()
Talodjer jedan simpatizer je medju fukarama galamio na Indira da on ne smije povesti navijace kontra predsjednika i zasto to ne urafi, kako je to radio kontra A zmira pred svlacionicama. Indir se pravdao da smije, al vise nije znao tacno sta da odgovori.... Presmijesno i zalosno.....
Indir ne smije nije samo od Macka nego i od Jasmina. Sjecam da su Sulji prijetili kada je spomenuo jezera i propast sporta.
Medjutim nije to samo kod nas, i kod drugih navijackih skupina se to desava samo sto je kod nas najvise izrazeno. Vecina onih koji vode Fukare su se stavili u sluzbu Faraona (ne dobrovoljno, nego natjerano), a neka grupica koja nema pojma prati ih i dolazi na sjever. Zalosno.
Trideset godina grupe obiljezavamo, a grohnula totalno. Nije to ono vise kada smo mi bili osamdesetih godina strah i trepet jos u onoj drzavi kada je murija lomila kosti.
Nadam se da ce se pojaviti neki novi momci, prave istinske Fukare kojima ce biti samo Sloboda stranka. Trebace im mnogo da vrate ugled.
Njihovu ljubav kupuju nargile i 2KM kredita, da ih ULTRA veze!KikiM je napisao/la:Hoće ako ih na tribinama budu nargile čekale,i 2 km dopune uz kartu.100 godina bez trofeja,predposljednje mjesto u najjadnijoj ligi evrope ce teško privuci nekogaProbisvjet je napisao/la:Znaci ipak plata nema. Kako laze preko medija da ima jbt.Mortus je napisao/la:Ja samo znam da su se igraci jucer pravdali fukarama i isticali da im nije placeno tj da im plate kasne, a predsjednik tvrdi drugacije.![]()
Indir ne smije nije samo od Macka nego i od Jasmina. Sjecam da su Sulji prijetili kada je spomenuo jezera i propast sporta.
Medjutim nije to samo kod nas, i kod drugih navijackih skupina se to desava samo sto je kod nas najvise izrazeno. Vecina onih koji vode Fukare su se stavili u sluzbu Faraona (ne dobrovoljno, nego natjerano), a neka grupica koja nema pojma prati ih i dolazi na sjever. Zalosno.
Trideset godina grupe obiljezavamo, a grohnula totalno. Nije to ono vise kada smo mi bili osamdesetih godina strah i trepet jos u onoj drzavi kada je murija lomila kosti.
Nadam se da ce se pojaviti neki novi momci, prave istinske Fukare kojima ce biti samo Sloboda stranka. Trebace im mnogo da vrate ugled.
Sent from mTalk
Nije 100%. Bilo bi da su okrenuli na 3-2.sloboda72 je napisao/la:Ti pogodi 100 %.klasik je napisao/la:Evo Jahe, evo preokreta
Izdadose me onaj zadnji napad i zadnji sut, vidis da i Starcevic rece da su mogli na kraju i do pobjedewobly92 je napisao/la:Nije 100%. Bilo bi da su okrenuli na 3-2.sloboda72 je napisao/la:Ti pogodi 100 %.klasik je napisao/la:Evo Jahe, evo preokreta
Ja sam pogodio 100%, rekao sam da će biti neriješeno.
bas sam gledao raspored Slobode i Celika, bolji raspored mi imamo i zbog toga sam rekao da se mora napravit razlika 6-9 bodova u odnosu na njih do zimske pauze... da pickolisci igraju borbeno kao jucer, bilo bi vise bodova na kontu, jucerasnja tekma je dokaz da se moze kada se hoce, ali isto tako ostati do 3 boda sa GOSK-om, ako i ne prestici ihbenTzley je napisao/la:U sljedece 3 utakmice Vitez kuci, Zrinjski u gostima i Celik kuci ako ne osvojimo 6 bodova...
Pa kod ove uprave mozes i bez karte uci, moze se sta hoces i kako hoces.benTzley je napisao/la:
I dokle vise ljudi da se prodaju gratis karte za 5 maraka za zapad. Ko to prodaje i kad ce se stat u kraj tome?
Vitez I Celik moramo dobitiChinaglia je napisao/la:bas sam gledao raspored Slobode i Celika, bolji raspored mi imamo i zbog toga sam rekao da se mora napravit razlika 6-9 bodova u odnosu na njih do zimske pauze... da pickolisci igraju borbeno kao jucer, bilo bi vise bodova na kontu, jucerasnja tekma je dokaz da se moze kada se hoce, ali isto tako ostati do 3 boda sa GOSK-om, ako i ne prestici ihbenTzley je napisao/la:U sljedece 3 utakmice Vitez kuci, Zrinjski u gostima i Celik kuci ako ne osvojimo 6 bodova...
odnosno, previdio sam neke stvari, pauza ide nakon 18 kola
15 kolo: Sloboda-Vitez, Radnik-Celik
16 kolo: Zrinja-Sloboda, Celik-Krupa
17 kolo: Sloboda-Celik
18 kolo: GOSK-Sloboda, Celik-Zrinja
realno i ovdje se mora napravit neka razlika u odnosu na Celik, bar 4 boda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.