sad sheffield isto tako

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Daj clanskiharden je napisao/la:Ajd ako neko ima 2KM na premieru da mi prebaci, vracam u ponedjeljak. PP
Poslao sam na PProb do bagro je napisao/la:Daj clanskiharden je napisao/la:Ajd ako neko ima 2KM na premieru da mi prebaci, vracam u ponedjeljak. PP
Ma fuj bgmmiky_hz je napisao/la:Gledaj Servetea sugovog,j.ebo vam Kodro Meho i Miroslav Hugo mater.Sa zadnjim igraju , bog te primaju u 88 za 1-1Drugo kolo zaredom ce me oboriti.
najgore što bi zaza dao go i oborio rekord star 90 godina vjerovatno da ga trener nije izveo u 75 a 2-3 minute kasnije imali penal koji bi zaza sigurno pucaoadnan_nanda je napisao/la:
Zbog Zaze mi nije ni krivo, morao je nekad proći bez gola a i rano ga je izvadio iz igre. Na ovom drugom i trećem bio stavio Stipanovića i izbacim i stavim Musu, Stipanović 18p a ovaj jad gurao 2p do zadnjih par minuta i onda krenuo šutati je*em mu sve.
Mozda, ali penal je bio nad Minom koji je usao umjesto Zaze pa mozda ne bi ni bio penal hehe ali bilo je Zazi bas krivo sto ga je izvadio, otisao u svlacionicu ranije. Ali ne zamjerim apsolutno ni njemu ni treneru, dosta puta su mi donijeli pare ove sezone. [emoji846]josipmusa je napisao/la:najgore što bi zaza dao go i oborio rekord star 90 godina vjerovatno da ga trener nije izveo u 75 a 2-3 minute kasnije imali penal koji bi zaza sigurno pucao
Ja ih čekam na kornere ali nemoguća misijaarelinho je napisao/la:Barsa derbi, a nigdje kartona. Nema šanse da ih bude 5 u drugom.
Mene su oborili prvo poluvrijeme 4+ kornere za pare.Nees je napisao/la:Ja ih čekam na kornere ali nemoguća misijaarelinho je napisao/la:Barsa derbi, a nigdje kartona. Nema šanse da ih bude 5 u drugom.
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
Ne moze covjek vise biti pametan. Mozda procepi sad hahaarelinho je napisao/la:Mene su oborili prvo poluvrijeme 4+ kornere za pare.Nees je napisao/la:Ja ih čekam na kornere ali nemoguća misijaarelinho je napisao/la:Barsa derbi, a nigdje kartona. Nema šanse da ih bude 5 u drugom.
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.