FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fidelitoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fidelitoo » 04 nov 2017, 19:26

Sandokan87 je napisao/la:
Fidelitoo je napisao/la:Bojkotujmo derbi,pokazimo da nismo ovce vise,za nas Zeljo i dobro jutro i dobar dan i laku noc nesto sto je uvijek u podsvijesti.Napravimo prvi korak napunimo nasu svetinju na juniorima,bojkotujmo derbi.
Sta ces postici bojkotom? Pustiti **** da orgijaju unasoj avliji. To ni pod razno!!! Derbi je specifican, tu da si bolji za klasu nije ti garancija da ces pobjediti. Banjaluka ce biti sud svega. Sami su se doveli u ovu poziciju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2017, 19:28

Fidelitoo je napisao/la:Bojkotujmo derbi,pokazimo da nismo ovce vise,za nas Zeljo i dobro jutro i dobar dan i laku noc nesto sto je uvijek u podsvijesti.Napravimo prvi korak napunimo nasu svetinju na juniorima,bojkotujmo derbi.
Ne možeš bojkotovati derbi, ne možeš bojkotovati Želju, nismo mi iz te priče.

Željo mora prestati biti prćija Senada Misimovića i njegovih poltrona. Yebe mi se što je Amar kandidat za selektora, nazovi ga ukoliko večeras, Željo ga treba više nego ikad. Naša pozicija na tabeli je izuzetno aktivna i biće mnogo derbija i međusobnih okršaja koji će odrediti tok prvenstva.

Možemo biti prvi, a i četvrti... sa ovakvim sistemom u klubu smo bliži drugoj opciji. Ima sasvim dovoljno vremena da se stvari promijene. Molim ublehe iz Uprave da reaguju što prije... ovoga puta se deficit neće tako lako stići!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2017, 19:30

Puno ocekujemo od ekipe koju su stvorile neznalice. Ko misli da je Adzem doveo sam Ubiparipa i Elsnera taj je jos u nevjerovatnoj zabludi. Mozemo stvari okrecati pozitivi, glumiti da se nesto promijenilo, ali je samo jedno istina. Zeljo je taoc bolesnih ambicija jednog covjeka koji misli da ce nakon njega biti potop. Adzem je pristao biti Misimovicev pijun i to mu samo zamjeram. Nije svjestan da ce biti potrosen kao i svi prije njega. Ne vjerujem da Skupstina moze sta promijeniti jer Skupstinu je za svoju potrebu napravio Misimovic. Trazili smo i gledajmo dok mu ne dosadi. Bojkot derbija nece donijeti nista, nama je svaki bod prevazan, a bez nas na tribinama ova ekipa bi od Mladosti primila tri.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 19:33

Pricalo se da je trebala biti skupstina u oktobru, ali izgleda da su "volonterima" fotelje previse drage pa ih je strah sazvat istu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2017, 19:35

irfo je napisao/la:Pricalo se da je trebala biti skupstina u oktobru, ali izgleda da su "volonterima" fotelje previse drage pa ih je strah sazvat istu.
Ma bila je jedna skupština ove godine, tako da nemaju obavezu da sazovu novu prije naredne godine, a toliko su bezobrazni da je neće sazvati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 04 nov 2017, 19:36

Samo znam da ne moze ovo bez nase reakcije,odigrati nerjeseno protiv Viteza haj i nekako,ali to je druga najlosija ekipa u ligi,**** Celika nisu nadigrali,a da se igraju sa nasim Zeljom.
Najradije bi se ubio od muke,gledam tekme kad smo duplu osvojili plače mi se ne znaam odo se izvratit od alkohola,**** vam sve od uprave,do SŠ.
Ovo je sve ali Željo nije!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2017, 19:36

irfo je napisao/la:Pricalo se da je trebala biti skupstina u oktobru, ali izgleda da su "volonterima" fotelje previse drage pa ih je strah sazvat istu.
Skupstina ce biti sazvana kada objavimo jos nesto o Jugu ili kada i ako dovedemo zvucno ime za SD. Uhodane metode, slucaju se nista ne prepusta. Meni je drago sto sve vise raje otvara oci i to mi daje optimizam.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 04 nov 2017, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 nov 2017, 19:37

Iako nisam gledao utakmicu, nisam bio u mogućnosti, siguran sam da bismo dobili danas da je Adžem izveo najjači sastav koji je bio na raspolaganju. Elsner, Kajkut i Zeba ni u snu nisu smjeli početi tekmu. Hajdarević, Zec ili Zajmović i Žerić su mnogo mlađi i brži od ove trojice. Razumijem da smo bili bez Ramovića i Šabana zbog žutih kartona, ali ove opcije, igrači sa klupe su bili logičan izbor za prvih 11. Zbog čega Zeba mora igrati kad je zdrav, samo ga povreda izbacuje iz ekipe kad smo dobili 4 utakmice uzastopno, pa onda Kajkut iako ništa ne pokazuje iz utakmice u utakmicu, a već imamo Ubiparipa, te onda ovaj Elsner za kojeg je suvišno komentarisati, iako je Hasanović od njega bolji i korisniji tri puta.
Na poziciji polušica je bio bolji Beganović, Ubiparip na špicu, a ne Kajkut. Čuj Zeba igro krilo pored živih Zeca i Zajmovića.
Ako protiv Borca bude igrala ekipa koja je igrala protiv Mladosti, plus zdrav Projić, donosimo tri boda iz Banja Luke. Ako Adžem bude opet tvrdoglav i eksperimentiso sa Kajkutom, Elsnerom i Zebom od početka, Borac će nas razvaliti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 19:38

Virtu4l je napisao/la:
Ma bila je jedna skupština ove godine, tako da nemaju obavezu da sazovu novu prije naredne godine, a toliko su bezobrazni da je neće sazvati.
Bila je redovna skupstina, skupstine se u klubovima nekad sazivaju i vise puta godisnje, a kod nas je bilo nekoliko razloga da se sazove vandredna skupstina. Odmah poslije onakvog gubitka titule trebala se sazvati skupstina.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 19:45

Nekad smo bili svemirski brod za ovu ligu, kaznena ekspedicija koja je isla redom i punila svakog u gostima po nekoliko golova razlike, ljudi su nas molili na poluvremenu "nemojte vise".
A danas **** slobodu ne mozes ni u snovima pobjedit, svaka gostujuca pobjeda protiv nekakvih sela poput gabele ili nekih mjesta nam je na Ho-ruk.
Brukamo se svako malo u svim sfera, nije nam prije niko smio ni pisnut, a danas smo nerijetko predmet ismijavanja.
Napravilo se milion greski zadnje 3 godine, a nista se nije naucilo, pruzila se druga, treca, cetvrta prilika, svaki put se pokazalo da se ne zna.
Ja sam se davno opametio, ovo ne vodi ni kuda, ne mozes isto raditi, a ocekivati druge rezultate. A ovo danas je bio finalni samar. Vitez jadni koji ima 5 bodova u 13 kola te nadigra na terenu. Imas u ekipi nekog frajer od 31 godinu koji fudbala ni na TV-u nije vidio.
Do kad vise? Zar vam nije jasno da hocemo promjene.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 19:50

Evo opet na lobotomiji navijaci krivi :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Kakav bezobrazluk, dokle vise to ide :puke: :puke: :puke:

BlueMatrix
Kontakt:

Post Postao/la BlueMatrix » 04 nov 2017, 19:54

Samo Bogu se zahvaliti sto nam je poslao ovog Ubipitara.
Jako korektan igrac
HVALA TI DIMITRIJE

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 nov 2017, 19:55

Ustati pa reći Stanić Srđan!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 nov 2017, 19:59

Zeba ponjamke ti se na kapitensku,sta radit ja BI to tuko brate nema druge,vjerujte da ovi Nas navijace uopste ne dozivljavaju,boli njih za Nas imaju platu pomalo potrce i to je to.Adzem trener jednog Zelje,bivsi prosjecni bek naseg kluba.Ko je ba on.Mi smo postali export import firma.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 20:01

Rokoko87 je napisao/la:Ustati pa reći Stanić Srđan!
Tako je majstore! Bravo Stanicu pisaj po onima što su te vrijeđali i pljuvali!

Irfo@ Mene bi stid bilo napisati nešto protiv navijaca koji su u dvije akcije dali milion klubu. Umro bih od stida!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 20:02

slika

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 20:05

RUKOVODSTVO SE ZAHVALJUJE NAVIJAČIMA FK Željezničar prodao najviše sezonskih karata u svojoj historiji
FK Željezničar se zahvaljuje svojim navijačima na velikoj podršci
FK Željezničar se zahvaljuje navijačima, igračima i stručnom štabu na veličanstvenoj pobjedi
Milion maraka navijaci upumpali u klub, i to je hvala???? Ne zasluzuju navijaci bolje??? :puke: :puke: :puke:
Pa sta vise hocete da mi je znati.

Niko vjernijih i boljih navijaca nema od FK Zeljeznicara, i da je do navijaca mi bi zadnje dvije godine uzeli dvije duple titule.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 04 nov 2017, 20:26

Sva konfuzija i limitiranost današnjeg Želje se najbolje ogleda u činjenici da danas 90% navijača boga moli da u igru uđe Zec. Taj momak bi u dobra vremena kad je naš Željo bio strah i trepet u ovoj ligi, sjedio negdje u čošku klupe ili još vjerovatnije tribine. E ovo je problem i zato i jesmo tu gdje smo, kad se refa podvuče četvrti ko munara, i to u nikad lošijoj konkurenciji.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 nov 2017, 20:40

Hajd sve al što Zeba Kajkut i skijaš od prve minute.Jesu li to toliko bitni kad svi znamo da nisu, samo su imena za ovu hebenu kukuruz ligu osim skijaša.
Jel moraju igrat Zeba i Kajkut zbog atmosfere u ekipi, ugovora ili nečeg trećeg !? Nije mi jasno...
Blagoja 100 pogrešnih lopti, pa dokle više.
Bravo Kemo,Hajdare ! Bravo Stana ! Bravo Vojo ! Bravo Graovac kad u 80 i nekoj minuti govori '' Ajmo plavi još krvi ! možemo mi to'', takvih igrača nam treba !
Miske i ostali štreberi ni Txiki Begiristain vam ne može pomoći ! Ili se sagnite babuki, poslušajte ili MRŠ !
Bilo je Želje i prije vas, bit će i poslije vas !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 nov 2017, 20:40

Golovi glavom primljeni od Borca, Krupe, Viteza i onaj go Slobode kad je njihov igač spušta glavom za Krpića i postiže pogodak. To je pola naših primljenih golova u ligi. Veoma smo ranjivi u tom segmentu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.