FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 04 nov 2017, 17:45

LjoZee je napisao/la:Ovim ublehama je i posjeta od 1000-1.500 previse. Jedino su ona djeca zasluzila pun stadion protiv Lokomotive i podrsku od prve do zadnje minute.
:salut:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2017, 17:56

Ne treba psovati Adzemu, kritikovati ga mozemo, ali zar pojedini ne mogu da shvate ko je najveci krivac za rezultatske blamaze. Psovanje Adzemu i igracima je dobro uhodana taktika neznalica iz Uprave. Ako neko mora poloziti racune onda su to Misimovic i njegove potrcke. Kakvu ekipu imamo i sta nam dvije godine rade od Zelje ovo i nije lose. Adzem me neprijatno iznenadio sa starackom ekipom, ali i to mu je naredjeno. Zao mi je sto je pristao biti lutka na koncu neznalica predvodjenih Misimovicem.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 04 nov 2017, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 17:57

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2017, 18:03

LjoZee je napisao/la:Ovim ublehama je i posjeta od 1000-1.500 previse. Jedino su ona djeca zasluzila pun stadion protiv Lokomotive i podrsku od prve do zadnje minute.
Ne ublehama sa terena, ublehama iz kluba je i posjeta 500 velika.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 nov 2017, 18:06

Katastrofa od igre, pristupa, ma svega što je bilo vezano za teren.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2017, 18:22

Rokoko87 je napisao/la:Ekipa koja u svojim redovima ima Brekala, Livaju, Zukića i Tirića zaslužuje respekt
Nadam se da je ovo ironican post :crazy:
=\_1921_/=

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 04 nov 2017, 18:25

Neandertalac je napisao/la:Liga je takva da mi realno možemo dobiti i tri iduće ali kakve ti koristi kada ce doći nova Krupa, Sloboda, Vitez. Ti "rezultati" su samo dimna bomba u očima navijača koje neka luda nada i podrška ovome jadu, uništi. Standardi su nam jako nisko pali, napisao sam hiljadu puta, danas svaki parmak može obući Željin dres.

Stvarno sramotno.

Vanredna skupština!
Ma necemo se lagati i zavaravati bezveze. Ovo u vitezu je danas bilo za odrzavanje bodovnog prikljucka sa ekipama iz vrha. Sa ovom igrom bod u Banjaluci je ravan osvajanju TITULE o derbiju i sirokom ne zelim ni razmisljati jer mi je to postalo opterecenje. Adzem nema muda neke igrace na klupu staviti ja to teubim od starta. Zamjerio sam se s nekim ljudima ovdje i sporjeckao medju kojima si i ti i halali ako mozes al on je presmjesan lik. Nazalost nas je al sve ovo je boleano dosadno i bezidejno. Nemamo apsolutno nista sto je obecao a proslo je puno puno utakmica. Zao mi je i uvijek se sjetim babuke Amara. " Na malim utakmicama se prvenstva osvajaju". Pozdrav
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2017, 18:27

Mogao bi nas Papac malo posloziti. On je kvisko pred Skupstinu, Jug je jos daleko i onda ocekujem Papca na mjestu SD. Ne sto znaju ovi u klubu ko je Papac nego zato sto treba spustiti tenzije. Spreman je Misimovic na sve, ne bi me cudilo i da ga Nsjdrazem popusi ako osjeti da nema izlaza. To bi bio najbolji scenarij.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 nov 2017, 18:29

Nisam gledao utakmicu, nisam bio u prilici, ali kad sam vidio Kajkuta, Elsnera i Zebu u početnih 11, znao sam da ćemo se napatiti, tako da me nimalo ne iznenađuje rezultat. Dobro je pa nismo izgubili. Kako je Kajkut imao prednost ispred Zeca ili Zajmovića, a Elsner ispred Hajdarevića, nikako mi nije jasno. Za Zebu sam se potajno nadao da neće igrati, da će priliku dobiti Žerić od početka, ali bilo je sigurno da će Zeba ako već nije povrijeđen igrati, jasno je da je on izgleda veći od kluba. Neznajući sastav prije utakmice bio sam ubijeđen u pobjedu od tri razlika, a onda šok sa Kajkutom, Elsnerom i Zebom.
Ko je gledao utakmicu, zašto su izašli prvo Blagojević, pa onda Zakarić, a Kajkut ostao do kraja susreta? Kako smo trčali sa ovakvom sporim igračima?

I gdje su Beganović i Hasanović koji su bolji od Elsnera, pogotovo Dino na njegovoj poziciji? Gdje je Zajmović?

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 04 nov 2017, 18:51

Raspoloživo igrački kadar kvalitetniji nego kod Viteza, bolje plasirani na tabeli, imao dvije pauze zbog utakmica repke i na sav glas se hvalio da je unaprijedio i igru i spremu balerina ops izvinjavam se igrača koji su nadam se upoznati sa činjenicom da igraju za FK Zeljeznicar. Sok terapija je neophodna a to znaci Adzem i penzioneri van a upravi zamolim zabraniti petljanje u sportski segment.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2017, 18:52

Ljudi moji zaostajemo samo dva boda, to je nista, i sve moze biti ok ukoliko se sutra neke stvari promijene, mora se pod hitno reagovati. Slijede nam paklene utakmice i kup, to ce nam odrediti sezonu. Ovoga puta se necemo juriti sa jednom ekipom, vec sa tri, ne mogu svi kiksati... moramo biti na nivou ako mislimo napadati titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2017, 18:59

Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji zaostajemo samo dva boda, to je nista, i sve moze biti ok ukoliko se sutra neke stvari promijene, mora se pod hitno reagovati. Slijede nam paklene utakmice i kup, to ce nam odrediti sezonu. Ovoga puta se necemo juriti sa jednom ekipom, vec sa tri, ne mogu svi kiksati... moramo biti na nivou ako mislimo napadati titulu.
Borac, pitari, siroki ...tu ako uzmemo pet bodova nek se udaramo u guzicu.

Sa druge starne:

Zrinski ce uzet makar 12 bodova u ovih 5 tekmi....

slika
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 04 nov 2017, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 04 nov 2017, 18:59

Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji zaostajemo samo dva boda, to je nista, i sve moze biti ok ukoliko se sutra neke stvari promijene, mora se pod hitno reagovati. Slijede nam paklene utakmice i kup, to ce nam odrediti sezonu. Ovoga puta se necemo juriti sa jednom ekipom, vec sa tri, ne mogu svi kiksati... moramo biti na nivou ako mislimo napadati titulu.
Ma nista se nece promijeniti,isto kao i kad smo svi zazmirili na jedno oko kad smo na srecu dobijali utakmice u prvom dijelu sezone.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 19:01

Samo je jedno rješenje a to je skupština. Tako bi s eprekinula agonija, prepucavanja, analizirao bi se rad i ako je potrebno dala ili oduzela podrska.

Sve jasno kao dan.

UPRAVA NAPOLJE!

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 04 nov 2017, 19:03

Bojkotujmo derbi,pokazimo da nismo ovce vise,za nas Zeljo i dobro jutro i dobar dan i laku noc nesto sto je uvijek u podsvijesti.Napravimo prvi korak napunimo nasu svetinju na juniorima,bojkotujmo derbi.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 04 nov 2017, 19:15

Samo BOJKOT, dosta je vise

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 19:18

Ja bih ovdje dijelio banove ko kritikuje ovu sjajnu upravu :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 04 nov 2017, 19:20

Fidelitoo je napisao/la:Bojkotujmo derbi,pokazimo da nismo ovce vise,za nas Zeljo i dobro jutro i dobar dan i laku noc nesto sto je uvijek u podsvijesti.Napravimo prvi korak napunimo nasu svetinju na juniorima,bojkotujmo derbi.
Sta ces postici bojkotom? Pustiti **** da orgijaju unasoj avliji. To ni pod razno!!! Derbi je specifican, tu da si bolji za klasu nije ti garancija da ces pobjediti. Banjaluka ce biti sud svega. Sami su se doveli u ovu poziciju.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 19:22

Kakav bojkot i te gluposti. Dosta mi je onih saopštenja kojima su gađali mjesecima.

Skupština i samo skupština kao legitiman nacin da se da ili oduzme podrska!

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 19:26

Neandertalac je napisao/la:Kakav bojkot i te gluposti. Dosta mi je onih saopštenja kojima su gađali mjesecima.

Skupština i samo skupština kao legitiman nacin da se da ili oduzme podrska!
Da imaju obraza sami bi podnijeli ostavke jos veceras.
Adio lipi moji, pokazali ste da ne znate kako osvojit titulu, i jos sto godina da se igra ne bi uzeli jer pojma nemate, trebali ste se drzat onog sto vam ide dobro.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, lakilone, Lokomotifa, mavi, Napaceni87, NekoSaDaleka, Pablo11 i 65 gostiju.