LjoZee je napisao/la:Ovim ublehama je i posjeta od 1000-1.500 previse. Jedino su ona djeca zasluzila pun stadion protiv Lokomotive i podrsku od prve do zadnje minute.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
LjoZee je napisao/la:Ovim ublehama je i posjeta od 1000-1.500 previse. Jedino su ona djeca zasluzila pun stadion protiv Lokomotive i podrsku od prve do zadnje minute.
Ne ublehama sa terena, ublehama iz kluba je i posjeta 500 velika.LjoZee je napisao/la:Ovim ublehama je i posjeta od 1000-1.500 previse. Jedino su ona djeca zasluzila pun stadion protiv Lokomotive i podrsku od prve do zadnje minute.
Nadam se da je ovo ironican postRokoko87 je napisao/la:Ekipa koja u svojim redovima ima Brekala, Livaju, Zukića i Tirića zaslužuje respekt
Ma necemo se lagati i zavaravati bezveze. Ovo u vitezu je danas bilo za odrzavanje bodovnog prikljucka sa ekipama iz vrha. Sa ovom igrom bod u Banjaluci je ravan osvajanju TITULE o derbiju i sirokom ne zelim ni razmisljati jer mi je to postalo opterecenje. Adzem nema muda neke igrace na klupu staviti ja to teubim od starta. Zamjerio sam se s nekim ljudima ovdje i sporjeckao medju kojima si i ti i halali ako mozes al on je presmjesan lik. Nazalost nas je al sve ovo je boleano dosadno i bezidejno. Nemamo apsolutno nista sto je obecao a proslo je puno puno utakmica. Zao mi je i uvijek se sjetim babuke Amara. " Na malim utakmicama se prvenstva osvajaju". PozdravNeandertalac je napisao/la:Liga je takva da mi realno možemo dobiti i tri iduće ali kakve ti koristi kada ce doći nova Krupa, Sloboda, Vitez. Ti "rezultati" su samo dimna bomba u očima navijača koje neka luda nada i podrška ovome jadu, uništi. Standardi su nam jako nisko pali, napisao sam hiljadu puta, danas svaki parmak može obući Željin dres.
Stvarno sramotno.
Vanredna skupština!
Borac, pitari, siroki ...tu ako uzmemo pet bodova nek se udaramo u guzicu.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji zaostajemo samo dva boda, to je nista, i sve moze biti ok ukoliko se sutra neke stvari promijene, mora se pod hitno reagovati. Slijede nam paklene utakmice i kup, to ce nam odrediti sezonu. Ovoga puta se necemo juriti sa jednom ekipom, vec sa tri, ne mogu svi kiksati... moramo biti na nivou ako mislimo napadati titulu.
Ma nista se nece promijeniti,isto kao i kad smo svi zazmirili na jedno oko kad smo na srecu dobijali utakmice u prvom dijelu sezone.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji zaostajemo samo dva boda, to je nista, i sve moze biti ok ukoliko se sutra neke stvari promijene, mora se pod hitno reagovati. Slijede nam paklene utakmice i kup, to ce nam odrediti sezonu. Ovoga puta se necemo juriti sa jednom ekipom, vec sa tri, ne mogu svi kiksati... moramo biti na nivou ako mislimo napadati titulu.
Samo je jedno rješenje a to je skupština. Tako bi s eprekinula agonija, prepucavanja, analizirao bi se rad i ako je potrebno dala ili oduzela podrska.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji zaostajemo samo dva boda, to je nista, i sve moze biti ok ukoliko se sutra neke stvari promijene, mora se pod hitno reagovati. Slijede nam paklene utakmice i kup, to ce nam odrediti sezonu. Ovoga puta se necemo juriti sa jednom ekipom, vec sa tri, ne mogu svi kiksati... moramo biti na nivou ako mislimo napadati titulu.
Sta ces postici bojkotom? Pustiti **** da orgijaju unasoj avliji. To ni pod razno!!! Derbi je specifican, tu da si bolji za klasu nije ti garancija da ces pobjediti. Banjaluka ce biti sud svega. Sami su se doveli u ovu poziciju.Fidelitoo je napisao/la:Bojkotujmo derbi,pokazimo da nismo ovce vise,za nas Zeljo i dobro jutro i dobar dan i laku noc nesto sto je uvijek u podsvijesti.Napravimo prvi korak napunimo nasu svetinju na juniorima,bojkotujmo derbi.
Da imaju obraza sami bi podnijeli ostavke jos veceras.Neandertalac je napisao/la:Kakav bojkot i te gluposti. Dosta mi je onih saopštenja kojima su gađali mjesecima.
Skupština i samo skupština kao legitiman nacin da se da ili oduzme podrska!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, RaZuti, Strumfinho i 76 gostiju.