FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CashMan
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CashMan » 04 nov 2017, 16:07

MocMahale444 je napisao/la:
CashMan je napisao/la:Elsner skijaš ne može lopte šutnuti...
Hljeba mi neki obican igrac s termina je za njega Viera i Gatuso zajedno u jednom.

Ljudi Kajkut i Zeba nemaju snage za 20 minuta a kamoli cijelu tekmu.
Ma realno, on je promašen totalno. Ne znam ko ga dovede, treba i tog otjerati. Zeba igrač manje, Kajkut ništa. Ovo danas je sramota. Fenjeraš razbije kandidata za titulu u prvih 45 minuta i pritom se ne šutne na gol kako treba. Užas.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2017, 16:07

Ja ne znam sta da kazem...nisi u stanju dobit ekipu koja ima 5 bodova u 15 kola i to tri od tih pet protiv celika koji ima sastav za federalnu ligu....

Sve rijeci su suvisne
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 16:08

Adzem je kriv za ovo danas, a Uprava sto mi nemamo kvalitetan kadar da budemo ravnopravni sa Sirokim, Zrinjskim i slicno. Mi smo danas igrali protiv ekipe koja je jedna velika 0. Sigurno imamo bolje igrace od njih, ali je nas trener njima dao dva boda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2017, 16:08

irfo je napisao/la:Ne treba krivit za danas samo Adzema(sto neki pokusavaju), sigurno da danas i on snosi ogromnu krivicu, ali najvise su krivi za ovo stanje oni koji su nam proveli kroz klub 80 ili koliko vec parmaka za tri godine.
Nego koga / branko kockica ili mozda izet fazlinovic :|

Svaka njemu cast nas ovo ono ali znas ili ne znas on trenutno nema blage veze ili mu neko diktira sastav.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 04 nov 2017, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 04 nov 2017, 16:09

irfo je napisao/la:Ne treba krivit za danas samo Adzema(sto neki pokusavaju), sigurno da danas i on snosi ogromnu krivicu, ali najvise su krivi za ovo stanje oni koji su nam proveli kroz klub 80 ili koliko vec parmaka za tri godine.
SF6 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ja se uopste ne zajebavam kad kazem da Elsner nije profesionalni fudbaler.
I ne budite naivni sa tim doveo ga je Adzem, mozda jest dao finalnu potvrdu za potpis, al su ga skautirali isti oni koji se igraju FM-a sa klubom zadnje dvije, tri godine.
Pa sto mu igra koji qrac?
I ja se pitam sto mu igra, i imali li tu nesto iza kulisa.
Gledajuci pocetnih jedanaeast,te izvrsene izmjene u toku utakmice poprilicno sam siguran da adzem ne zna sta radi,tako da mi ova teorija da je on doveo elsnera i da mu zbog toga igra itekako realna.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 16:09

MocMahale444 je napisao/la:
Nego koga / branko kockicu ili mozda izet fazlinovic :|

Svaka njemu cast nas ovo ono ali znas ili ne znas on trenutno nema blage veze ili mu neko diktira sastav.
Jbg, sta drugo ocekivat kad mu uvale ekipu sa parmacima dan prije pocetka prvenstva? Ne kazem ja nema njegove krivice, al su krivi ljudi koji su iznad njega.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 16:10

Da li neko "gura" ovog Slovenca pokazat ce se protiv Borca. Ako ova ubleha pocne umjesto Anela ili Hajdarevica nekom treba sve po spisku.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 16:10

Adžem me danas razočarao al pravo. U redu, ima tim prepun golih quraca od igrača ali morao je to prepoznati kao trener i postaviti utakmicu drugačije.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2017, 16:11

Vala sto se mene tice neka se svi kupe i idu ali gdje ce? ko ce novi doc taj koji ima magicni stapic ili hepek.
Nema nama samo dragi Bog pomoci moze, u zadnje vrijeme se brukamo kao malo ko :oops:

Fujj ebo vas trkaci konj, bolan protiv Viteza nije Reala. Aj koji mufloni

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 16:14

MocMahale444 je napisao/la:Vala sto se mene tice neka se svi kupe i idu ali gdje ce? ko ce novi doc taj koji ima magicni stapic ili hepek.
Nema nama samo dragi Bog pomoci moze, u zadnje vrijeme se brukamo kao malo ko :oops:

Fujj ebo vas trkaci konj, bolan protiv Viteza nije Reala. Aj koji mufloni
Taman kad pomislis ne moze gore, eto novog razocarenja

Imam puno toga za napisat, al mi je muka od svega trenutno.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 16:16

Ja samo jedno rješenje ovog nereda vidim.

Vanredna skupština.

Amar za govornicu. Ostali u klupe. Amar šta kaže to da bude SVETO SLOVO! Ako kaže svi napolje, svi napolje! Ako kaže ovako i ovako, zapisati i raditi po onome kako je rekao!

Nemojte čak ni ostavke davati bez da pitate, nemojte se micati, ne disite. Sazovite skupstinu!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2017, 16:17

LjoZee je napisao/la:Da li neko "gura" ovog Slovenca pokazat ce se protiv Borca. Ako ova ubleha pocne umjesto Anela ili Hajdarevica nekom treba sve po spisku.
Njemu ko da neko gura. tip na prsticima tapka.

To jos pycka nije izbacila, mislio sam da su livaja i onaj japanac joshida (sto mu je babo poznati taksista u japanu) najgori ali ovaj kad se pojavi zemberek te **** :o

Srali su na Stanica a ovaj da nije sebican bio bi poslije Zake nas najbolji igrac.
Adzem pasa nas vadi Zaku napolje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 16:18

Nasi navijaci i ne trebaju ici u BL. Neka igraju pred njihovim navijacima ionako je bod najvise sto mogu donijeti.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2017, 16:18

Ozbiljno pitam ....jel ovaj elsner fkt fudbaler? gdje igro do sad :S
=\_1921_/=

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 16:19

invincible1921 je napisao/la:Ozbiljno pitam ....jel ovaj elsner fkt fudbaler? gdje igro do sad :S
Dovoljno je bilo vidjeti mu rezime, frajer po trecim ligama igra zadnjih godina, vjerovatno bio jos zaposlen u opcini ili neki administrativni poso imo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2017, 16:23

irfo je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ozbiljno pitam ....jel ovaj elsner fkt fudbaler? gdje igro do sad :S
Dovoljno je bilo vidjeti mu rezime, frajer po trecim ligama igra zadnjih godina, vjerovatno bio jos zaposlen u opcini ili neki administrativni poso imo.
Boze sacuvaj ovo je ravno onome nigeru sto je doso u Southampton jel ono Dia se zvao ...izveli ga iz igre naon 15 minuta kad je i okonco karijeru :lol: :lol: :lol:

Vrati se Osime ispascemo
=\_1921_/=

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 16:24

Mi Bogu trebamo zahvalit sto smo skupili ovoliko bodova, mi smo realno u rangu ovih fenjerasa slobode i viteza

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 16:26

Borac u gostima, Sarajevo kuci i Siroki u gostima

Nek nam je dragi Allah na pomoci

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2017, 16:26

irfo je napisao/la:Mi Bogu trebamo zahvalit sto smo skupili ovoliko bodova, mi smo realno u rangu ovih fenjerasa slobode i viteza
Kao sto nedavno napisa od osima do danas postali smo pitari...ovkve bruke su bile samo njima svojstvene ranijih godina :kafa: Al neka uprava dobro radi vidis dovode i skautiraju igrace. Doveli 70 prolaznu ocjenu mogu dobit trojica....dobar procenat :kafa:
=\_1921_/=

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 nov 2017, 16:27

Nisam gledao Borca i GOSK-a i kako je receno nije bas bilo ubjedljivo, nisam ni ovu predstavu gledao i ocito nisam opet nista znacajno propustio, zakljucak: manje posla, vise pracenja kluba :kafa:

Salu na stranu i neovisno o ovome danas, Adzem i dalje ima moju punu podrsku, jasno je ko je kriv za sve ovo, necemu sto se zove fudbalski klub tzv. sportski segment ne smije ispastati jer je valjda on nosilac kluba, vrtimo se na vec 100x ispricanom i jasno je sta zelim reci :) Sad ce ovi drugi reci imali smo cetiri pobjede u nizu, OK, ali nije to neki argument, mi smo Zeljeznicar i zna se sta nam treba biti cilj, nadam se konsolidovanju snaga na pauzi koliko se moze obzirom na tezak raspored ova 3 kola...

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 04 nov 2017, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.