Mrs u Sajmon HajnChinaglia je napisao/la:**** ce nas Krupa 0-2
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Koliko cemo izdrzati da ne primimo gol? Moze li ovo biti utakmica bez primljenog gola? Dati ionako ne znamo.
& $ ?
ja sam mrtvi carsijaner, koji hejtuje stoku iz Sajmon Hejna, kao svaki normalan tuzlak :kafa:solinas je napisao/la:Mrs u Sajmon Hajn :puke:Chinaglia je napisao/la:**** ce nas Krupa 0-2
Ni u jednu utakmicu nismo usli sa manjim sansama nego danas ! Nada umire zadnja pa cemo vidjeti u kojem min ce nam se ugasiti 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Vidjeti ćete kad im bod uzmemo! 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ides li na Tusanj gledat Sencine pulene :cool:wobly92 je napisao/la:Vidjeti ćete kad im bod uzmemo! :kafa:
Evo šest standardnih ne igra pa valjda se pokažu ovi mladji. Beganovic Hodžić mozda Maksimović. Skahu znamo od ranije da je dobar pa sta Bog da danas
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
ne bih se ja uzdao u skahica previse,dugo je bio odsutan sa terena..nadam se samo da nece izgubiti,imam ih nerijeseno na kladari 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja sam tri gola igraoharry_90 je napisao/la:ne bih se ja uzdao u skahica previse,dugo je bio odsutan sa terena..nadam se samo da nece izgubiti,imam ih nerijeseno na kladari
zanimljiv sastav, nema Jahe, Grahovac i Kalezic u veznom redu, Todorovic na krilu, Beganovic na beku
vidjeti cemo sta ce nam ovo donijeti, mozda ove silom prilika promjesane karte donesu boljitak u igri
iskren da budem, uopste se ne bunim zbog povreda i suspenzija, drago mi je jer cemo vidjeti nesto novo, mozda bude bolje, ako ne, u najgorem slucaju ce biti jednako lose
vidjeti cemo sta ce nam ovo donijeti, mozda ove silom prilika promjesane karte donesu boljitak u igri
iskren da budem, uopste se ne bunim zbog povreda i suspenzija, drago mi je jer cemo vidjeti nesto novo, mozda bude bolje, ako ne, u najgorem slucaju ce biti jednako lose
Ne idem, posao...Chinaglia je napisao/la:ides li na Tusanj gledat Sencine pulenewobly92 je napisao/la:Vidjeti ćete kad im bod uzmemo!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
svakako i ne zasluzujes gledat Sencinu ekipu :kafa:wobly92 je napisao/la:Ne idem, posao... :cry:Chinaglia je napisao/la:ides li na Tusanj gledat Sencine pulene :cool:wobly92 je napisao/la:Vidjeti ćete kad im bod uzmemo! :kafa:
EVOOOO GAAAAA
EVOOOOOOO GAAAAAAAAAA
EVOOOOOOO GAAAAAAAAAA
Dali gol u prvih 10 minuta.
Eee, dali gol!!

Eee, dali gol!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Konacno.
hvala Bogu.. nek su napokon zabili na pocetku meca..krpa je 80% ove ekipe na terenu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Đe ste hejteriiii
Probisvjet na stadionu opet
Probisvjet na stadionu opet
Moramo ovo popravit malo na loptu stati.
Darko Todorovic