negdje sam procitao da nakon onog sranja kad mu je policija sjebala clanak samo se u Maxicama osjeca komotnoKawhi je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Thabo igra u Maxicama![]()
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
3 igrača Golden Statea u top 11. Baš mu je teško. Više je fascinantno koliko je loš defanzivno.Tracy3McGrady je napisao/la:I sad naravno niko ni riječi neće napisati, da je ne daj bože neko ispred Babuke bilo bi svršavanje cijeli dan ali ovako se to podrazumijeva :/Brokula je napisao/la:
Penny Hardaway #1
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa klay vazi za odlicnog defanzivca,a stef je ispred njega.Znaci nije tako lose,a napadacki da ne govorimo.
Klay u RS ne igra odbranu već par godina. U playoffu postane zvijer.SF6 je napisao/la:Pa klay vazi za odlicnog defanzivca,a stef je ispred njega.Znaci nije tako lose,a napadacki da ne govorimo.
legenda ove igremiki_92 je napisao/la:Thabo igra u Maxicama![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:Thabo igra u Maxicama![]()

goat
Thabo Zemunac.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
P.J. Tucker: Air Jordan IX Retro
Lance Stephenson: Air Jordan IV Retro

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Donnie Darko je napisao/la:goat

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
otprilike ovako bi trebao izgledat Rip City dres :ljepota:

Jos samo da stave kakvo heklanje na kragnu i potpun ugodjaj....kakvi su ovo stolnjaci ba..
Zadnje 2 minute imas pravo, imas pravo i dati je igracu, ako nije uzeo dribling, taj je igrac ima pravo bacit u backcourt, jer se posjed nije ustanovio odnoso taj igrac nije pozitivno ustanovio sebe. Ako je das igracu koji je blizu polovine recimo ali na njihovoj strani a bude zguran u backcourt dok nije ustanovio poziciju, nije backcourt. Sto se tice ostalih situacija, kao da dotakne nekog i ode u aut, uvjek mozes bacit u backcourt.Epidaurus je napisao/la:Mislim da nakon timeouta mozes loptu iz auta sa protivnicke polovine vratit preko pola na svoju polovinu. Nakon faula mislim da ne mozes, znam bas da je Lakersima sviran backcourt na otvaranju sezone protiv Clippersa kad je Ingram cini mi se nakon Beverlyjevog faula iz auta na polovini Clippersa dodao loptu Lonzu koji se nalazio u zadnjem polju.ronaldo99 je napisao/la:Nego mozel mi neko objasniti ovu scenu od sinoc kod zadnjeg napada Portlanda,ovaj izvodi loptu sa strane u fazi napada i baca je preko pola i Lilard je uzima tamo,zar to nije backcourt? Ako neko zna da mi objasni,hvala fina
Pazi Jamesovih sunjalica veceras.BernardBarnjak je napisao/la:P.J. Tucker: Air Jordan IX Retro![]()
Lance Stephenson: Air Jordan IV Retro![]()
![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A najzanimljivije pravilo sto se tice backcourt u nba je recimo ofanzivni igrac udari loptu od skoka ode u backcourt, uzme je suigrac nije backcourt 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:Pazi Jamesovih sunjalica veceras.BernardBarnjak je napisao/la:P.J. Tucker: Air Jordan IX Retro![]()
![]()
LBJ, Ove su bas lude...
PJ ponovo, Air Jordan 7 "Bin"

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Povratio sam kad sam ove Bronove vidio. Treba cenzurisati.BernardBarnjak je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Pazi Jamesovih sunjalica veceras.BernardBarnjak je napisao/la:P.J. Tucker: Air Jordan IX Retro![]()
![]()
LBJ, Ove su bas lude...
PJ ponovo, Air Jordan 7 "Bin"![]()
Pa ko ti je kriv sto si rasista
Kakve to veze ima s tim što su patike ružne?alemsa je napisao/la:Pa ko ti je kriv sto si rasista

Kawhi je napisao/la:Kakve to veze ima s tim što su patike ružne?alemsa je napisao/la:Pa ko ti je kriv sto si rasista

Smeta mi nike znak u ovom ružnom i neprirodnom položaju i ove baklava izbočine ili šta su već.alemsa je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kakve to veze ima s tim što su patike ružne?alemsa je napisao/la:Pa ko ti je kriv sto si rasistasmeta ti ta rijec jednakost, inace bi ti bile lijepe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.