Istina zna da zaboli,i vrijeme ce pokazati ko je narcis vlado jagodic-----sve mu se utakmice zatvaraju a on ima slatku pricu za direktora Sipovca i neznam dokle ali ce ga uskoro i on provaliti i hajde IS IS IS kvazi treneru jer ima klubova u ligu Srpske za tebe.Halo vlado jagodicu foleru kraj ti je dosaootwstw je napisao/la:Druze jel vidis da se na tvoje provokacije i gluposti niko neobazire... Dosta te vise...pabizo je napisao/la:Muminovic je odlican nogometas i pozitivan lik ali ce ga kvazi-trener unistiti jer je los covjek i jedan narcis koji gradi autoritet na Muminovicu.Mjenjajte ga dok je vrijeme jer on je umislio da je najbolji trener i najlepsi,,,,Dule 078 je napisao/la:Nezalaganje na terenu i jako lose partije su ga preselile na klupu.
Mozes misliti kakav imamo tim kad on citave utakmice grije klupu![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Sve ja to znam,i potpuno se slažem,sve su to smećari,i zato neću da trpim da neko proziva samo jedne smećare,već hoću da ih sve protjeramo sa ove teme,zato sam i došao na ovaj sportski forum,a da sam htio učestvovati u političkim rasparavama išao bih na mali milion drugih sajtova i pisao o tim g.ovnarima.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
@ Nezalaganje na terenu i jako lose partije su ga preselile na klupu.
Mozes misliti kakav imamo tim kad on citave utakmice grije klupu

Muminovic je odlican nogometas i pozitivan lik ali ce ga kvazi-trener unistiti jer je los covjek i jedan narcis koji gradi autoritet na Muminovicu.Mjenjajte ga dok je vrijeme jer on je umislio da je najbolji trener i najlepsi,,,,
Druze jel vidis da se na tvoje provokacije i gluposti niko neobazire... Dosta te vise...
Istina zna da zaboli,i vrijeme ce pokazati ko je narcis vlado jagodic-----sve mu se utakmice zatvaraju a on ima slatku pricu za direktora Sipovca i neznam dokle ali ce ga uskoro i on provaliti i hajde IS IS IS kvazi treneru jer ima klubova u ligu Srpske za tebe.Halo vlado jagodicu foleru kraj ti je dosao
Maricu provalio sam te
Dosadan si! znaš li da smo mi gol primili zbog Mumija protiv Lozane. Da, da zbog njegove greške ostadošmo bez Evrope! Bog dragi zna šta bi bilo da Mumi nije pogriješio i da je na klupi bio Vlado a ne ti (Mariću)! Sad bi bili u grupi LE umjesto Lozane ali nema veze biće prilika iduće godine na dovršenom Gradskom. Ja vjerujem u Mumija i da će proraditi ali trenutno je u lošoj formi!
Mozes misliti kakav imamo tim kad on citave utakmice grije klupu

Muminovic je odlican nogometas i pozitivan lik ali ce ga kvazi-trener unistiti jer je los covjek i jedan narcis koji gradi autoritet na Muminovicu.Mjenjajte ga dok je vrijeme jer on je umislio da je najbolji trener i najlepsi,,,,
Druze jel vidis da se na tvoje provokacije i gluposti niko neobazire... Dosta te vise...

Istina zna da zaboli,i vrijeme ce pokazati ko je narcis vlado jagodic-----sve mu se utakmice zatvaraju a on ima slatku pricu za direktora Sipovca i neznam dokle ali ce ga uskoro i on provaliti i hajde IS IS IS kvazi treneru jer ima klubova u ligu Srpske za tebe.Halo vlado jagodicu foleru kraj ti je dosao
Maricu provalio sam te

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Mumin da je pametan bio ostao bi u Sarajevu citav zivot, glupan bezveze skace s konja na magarca mjenja sredinu u kojoj je bio skoro pa ikona za banja luku koja mu nista ne predstavlja, jos pogotovo stigla nova uprava igrao bi garant i bio bi vjerovatno najbolji kao i do tad...nikad necu shvatiti ovakve poteze nekih sportista
Znas da i ja vec duze vrijeme mislim da je to Dzimi Maric....
p.s Dzimi i da otjeramo Jagodica nebi tebe doveli ni za zivu glavu, nesikiraj se ....

p.s Dzimi i da otjeramo Jagodica nebi tebe doveli ni za zivu glavu, nesikiraj se ....
A jeste cudni ljudi,pa kako ce pabizo biti Dzimi kad stalno predlaze da je najbolje rjesenje da Borac angazuje,kako on kaze,"Gospodina Curguza"

-
- Kontakt:
utakmica sarajevo - borac uz direktni tv prenos na bht, naravno bice i revans uz prenos
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ja cu i tako biti na AFH,ali drago mi je da cijela zemlja moze vidjeti takav spektakl,mnogi ce promjeniti percepciju o bh fudbalu nakon tog prenosa,dobrog fudbala i sjajne atmosfere.
Mada,ne bih ja bio bas tako siguran u taj prenos,za 10 dana se moze zakomplikovati stvar 10 puta,znas kako to ide kod nas.
Mada,ne bih ja bio bas tako siguran u taj prenos,za 10 dana se moze zakomplikovati stvar 10 puta,znas kako to ide kod nas.
Halo bolan pa zar ti mislis da je narcis jagodic bolji trener od CURGUZA-------mozda je lijepsi za nijansu mada mislim da je NAJLEPSI i Najbolji g.MARIC-DZIMIDule 078 je napisao/la:A jeste cudni ljudi,pa kako ce pabizo biti Dzimi kad stalno predlaze da je najbolje rjesenje da Borac angazuje,kako on kaze,"Gospodina Curguza"![]()
TOOOOOOO DZIMI PUSKA TE UBLA,,,,,,,,, NEDAJ BOZE

-
- Kontakt:
nema u borcu igre na ime otkad je dosao vlado jagodic.januar je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:Nakon ovog danasnjeg potpisa Darka Maletica,vise ni ja ne vjerujem da cemo izgubiti na Kosevu,bez obzira na svu negativnu tradiciju. Naprotiv,sad kad smo konacno rijesili i tu desnu stranu koja nam je bila problematicna,idemo na pobjedu i na tom gostovanju,kao i na svakom drugom,pa neka pobjedi bolji. A taj bunker koji pominjes,mozes samo sanjati,dolazi vam kaznena ekspedicija,tako da ces mnogo vise drhtati pred svojim golom nego sto si navikao na domacim utakmicama![]()
![]()
Znaci,ovako bi to moglo izgledati. Na golu Avdukic,najbolji golman Premijer lige prosle godine,po lijevoj strani Puzigaca koji je nezadrziv i igra u velikoj formi,stoperi Coric i bivsi reprezentativac Vule Trivunovic,po desnoj strani Maletic,nas bivsi igrac,bivsi reprezentativac iza koga je iskustvo igranja u Zenitu,Koblencu,Partizanu,a koji je u najboljim igrackim godinama. Srednji red,mladi reprezentativac Sakan,zatim nas najborbeniji igrac Boka Raspudic,i velemajstori Mikic i Vukelja,takodje bivsi igrac Partizana,a u napadu Stajic koji je igrao u Alenu do prije tri mjeseca i Stevo Nikolic koji je vec dao 5 golova ove sezone,bivsi najbolji strijelac lige i povratnik iz Rumunije,a tek mu je 25 godina! Ako sta zaskripi,tu su sjajne rezerve,Vas bivsi igrac Muminovic,Partizanovac Stanceski,kapiten juniorske reprezentacije Grahovac,i jos 5 dobrih igraca!
Ovo cisto da znate ko vam dolazi,i da ne sanjate i nadate se nekom bunkeru,oko kojeg cete vi kao igrati zonu,dok jedna lopta ne udje,nema od toga nista,posjed lopte ce biti na nasoj strani.A pogotovo da ne mislite da je pobjeda vec upisana,jer je ruzan osjecaj kad do nje ne dodje,pitajte komsije![]()
![]()
Vidimo se na AFH....
Ko je Darko Maletic vec godinama nije igrao,a i kad je imao klub nikad igrac nije bio, mislim da ce vam samo uzeti mjesto u ekipi nekom mladom igracu,a on igrati na ime iako garantujem da je zapusten i nespreman totalno,jer ne pamtim kad je tekmu prvenstvenu odigrao!
Da ima igre na ime, muminovic bi sigurno igrao jer je najskuplji igrac borca po trnasfermarktu a ima i ime u premijer ligi.
Stanceski jednu tukamicu nije bio ni medju 18.
itd itd itd.
Svi se moraju izboriti za mjesto u timu, sto danas u borcu nije ni malo lak posao, tako da ce i maletic morati zaraditi mjesto u timu.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Svi vec znaju da je Maletica doveo narcis jagodic i naravno dio love ide i kvazi treneru jer narcis voli i postuje svoj novcanik.Borac ne igra lepo upravo zbog neznalice jagodica i HITNO ga treba oterati jer je foler.Gospodo ima mnogo slobodnih dobrih trenera jer narcis vodi u gubitak jer sve tekme se moraju platit ljudima koji odrade da Borac pobedi,,,,,borcev_navijac je napisao/la:nema u borcu igre na ime otkad je dosao vlado jagodic.januar je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:Nakon ovog danasnjeg potpisa Darka Maletica,vise ni ja ne vjerujem da cemo izgubiti na Kosevu,bez obzira na svu negativnu tradiciju. Naprotiv,sad kad smo konacno rijesili i tu desnu stranu koja nam je bila problematicna,idemo na pobjedu i na tom gostovanju,kao i na svakom drugom,pa neka pobjedi bolji. A taj bunker koji pominjes,mozes samo sanjati,dolazi vam kaznena ekspedicija,tako da ces mnogo vise drhtati pred svojim golom nego sto si navikao na domacim utakmicama![]()
![]()
Znaci,ovako bi to moglo izgledati. Na golu Avdukic,najbolji golman Premijer lige prosle godine,po lijevoj strani Puzigaca koji je nezadrziv i igra u velikoj formi,stoperi Coric i bivsi reprezentativac Vule Trivunovic,po desnoj strani Maletic,nas bivsi igrac,bivsi reprezentativac iza koga je iskustvo igranja u Zenitu,Koblencu,Partizanu,a koji je u najboljim igrackim godinama. Srednji red,mladi reprezentativac Sakan,zatim nas najborbeniji igrac Boka Raspudic,i velemajstori Mikic i Vukelja,takodje bivsi igrac Partizana,a u napadu Stajic koji je igrao u Alenu do prije tri mjeseca i Stevo Nikolic koji je vec dao 5 golova ove sezone,bivsi najbolji strijelac lige i povratnik iz Rumunije,a tek mu je 25 godina! Ako sta zaskripi,tu su sjajne rezerve,Vas bivsi igrac Muminovic,Partizanovac Stanceski,kapiten juniorske reprezentacije Grahovac,i jos 5 dobrih igraca!
Ovo cisto da znate ko vam dolazi,i da ne sanjate i nadate se nekom bunkeru,oko kojeg cete vi kao igrati zonu,dok jedna lopta ne udje,nema od toga nista,posjed lopte ce biti na nasoj strani.A pogotovo da ne mislite da je pobjeda vec upisana,jer je ruzan osjecaj kad do nje ne dodje,pitajte komsije![]()
![]()
Vidimo se na AFH....
Ko je Darko Maletic vec godinama nije igrao,a i kad je imao klub nikad igrac nije bio, mislim da ce vam samo uzeti mjesto u ekipi nekom mladom igracu,a on igrati na ime iako garantujem da je zapusten i nespreman totalno,jer ne pamtim kad je tekmu prvenstvenu odigrao!
Da ima igre na ime, muminovic bi sigurno igrao jer je najskuplji igrac borca po trnasfermarktu a ima i ime u premijer ligi.
Stanceski jednu tukamicu nije bio ni medju 18.
itd itd itd.
Svi se moraju izboriti za mjesto u timu, sto danas u borcu nije ni malo lak posao, tako da ce i maletic morati zaraditi mjesto u timu.
-
- Kontakt:
ja poremecene osobe boze sacuvaj,,ti si opsjednut trenerima,postedi nas vise i ne pisi nista dok se ne izljecis,,dovoljno si lupo da ibrakovic ide i da ga mjenja neki hrvatski trener,jos si u bar 2,3 kluba spominjo neke promjene trenera..idi lizi guzicu onom svom "gospodinu" gracicu i pusti normalne ljude da raspravljaju keru jedan,samo neko mentalno poremecen moze ono za jagodica rec
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Kakve veze imam sa g.Gracicem a sve je ovo tacno za narcisa i ja samo u trenutku imam info koje TI nemas.Narcis jagodic je zlo u Borcu i samo bez njega klub moze naprijed a prati sta ce se uskoro dogoditi sa ibrakovicem u zenici KERU JEDAN neobavesteniPhill Jackson je napisao/la:ja poremecene osobe boze sacuvaj,,ti si opsjednut trenerima,postedi nas vise i ne pisi nista dok se ne izljecis,,dovoljno si lupo da ibrakovic ide i da ga mjenja neki hrvatski trener,jos si u bar 2,3 kluba spominjo neke promjene trenera..idi lizi guzicu onom svom "gospodinu" gracicu i pusti normalne ljude da raspravljaju keru jedan,samo neko mentalno poremecen moze ono za jagodica rec
Politici i sve što ima veze sa tim nije mjesto na ovom forumu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Samo da kažem, ako opet budete mijenjali trenera, neće biti dobro. Većinom tako bude, poremeti se sve...
Bravo duse sa sjekirom!Zagor je napisao/la:Politici i sve što ima veze sa tim nije mjesto na ovom forumu !
Tjeraj bagru sa sportskog foruma.
O cemu pises ti?Omar500 je napisao/la:Samo da kažem, ako opet budete mijenjali trenera, neće biti dobro. Većinom tako bude, poremeti se sve...
Nas trener u 4 utakmice ima tri pobjede i remi,kakvu smjenu pominjes?
Povrijedili se Dzo i Stevo Nikolic. Dzo se vec vratio u Banjaluku,a Stevo je na postedi i ne trenira.
-
- Kontakt:
nerijesen ishod danas protiv borca,ali uspjeli smo prikazati igru,kakva dolikuje zvijezdi ,,zvijezda borac nerijeseno1-1Dule 078 je napisao/la:Povrijedili se Dzo i Stevo Nikolic. Dzo se vec vratio u Banjaluku,a Stevo je na postedi i ne trenira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.