Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Od jucer mi se pojavljuje zelena Android ikonica gore gdje su obavijesti. Bude sekundu-dvije i nestane. Zna li neko sta je to??? 

Koristim MX Player na tabletu za gledanje filmova, u zadnja dva dana nece da mi ocita filmove sa micro sd kartice. Uradio hard reset, instalirao ponovo ave i opet nece, zna li ko sta bi moglo bi?
Gdje mogu kupiti bateriju za Samsung Galaxy Tab 3 T211 
Nekad mi se zna desiti da se baterija u toku dana spusti do 30% i ugasi se

Nekad mi se zna desiti da se baterija u toku dana spusti do 30% i ugasi se

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Isplati li se to mijenjati bateriju?
Meni na Samsung Galaxy S4, zakucala baterija, još dvije godine ga koristim na minimalnu što se tiče dodatne potrošnje memorije.
Maksimalno dva sata da može raditi.
Meni na Samsung Galaxy S4, zakucala baterija, još dvije godine ga koristim na minimalnu što se tiče dodatne potrošnje memorije.
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
10km baterija na eBayBelminM23 je napisao/la:Isplati li se to mijenjati bateriju?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li dostavljaju u BiH? mislim da ima neki novi zakon valjda pa se ne mogu vise baterije uvozitiscorpy je napisao/la:10km baterija na eBayBelminM23 je napisao/la:Isplati li se to mijenjati bateriju?
neka me ispravi ko je kupovao zadnjih 6 mjeseci bateriju, ja sam uzeo prije dvije godine za S3 preko ebaya i tad nije bilo problema.
Imaj u vidu da će te jeftinije izać da kupiš original bateriju, jer ćeš ove (polu)divlje mijenjat x puta. Može te potrefit dobra, ali to je izuzetak.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako prodavač dostavlja u BiH onda nema problema. Baterije je malo teze prevoziti. Zabranjene ja mislim avionomQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li dostavljaju u BiH? mislim da ima neki novi zakon valjda pa se ne mogu vise baterije uvozitiscorpy je napisao/la:10km baterija na eBayBelminM23 je napisao/la:Isplati li se to mijenjati bateriju?
neka me ispravi ko je kupovao zadnjih 6 mjeseci bateriju, ja sam uzeo prije dvije godine za S3 preko ebaya i tad nije bilo problema.
Mozes uvesti, ali ne slati vani, s tim da je dosta prodavnica ukinulo i dostavu ovdje
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Originalnu možeš naći za 20-25 KM.
A možeš i naručiti preko e-baya, znaju poslati ko fol igračkicu neku a unutra upakuju bateriju, tako su meni barem
A možeš i naručiti preko e-baya, znaju poslati ko fol igračkicu neku a unutra upakuju bateriju, tako su meni barem

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pozdrav ekipa, mišljenje o Lg g3 telefonu ?
Prednosti,mane...
Da se razumijemo odmah, nisam neko ko ulupa 4-5 stoja u mobitel, treba mi kao ''potreba'' za neke osnovne stvari a ne da snimam slapove niagarinih vodopada
.
Dosad sam koristio xperie pa me interesuje da li je velika razlika i to...
Prednosti,mane...
Da se razumijemo odmah, nisam neko ko ulupa 4-5 stoja u mobitel, treba mi kao ''potreba'' za neke osnovne stvari a ne da snimam slapove niagarinih vodopada

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ja sam bio zadovoljan baterijama. Kupovao za S3 a za S5 kupio neku zlatne boje sa mnogo većim kapacitetom.uNbx je napisao/la:Imaj u vidu da će te jeftinije izać da kupiš original bateriju, jer ćeš ove (polu)divlje mijenjat x puta. Može te potrefit dobra, ali to je izuzetak.
Koliko otprilike kosta najjeftinije zamjena stakla za Samsung Galaxy S5. Puklo mi staklo odmah nakon mjesec dana u kantini palo na zeljeznu nogu od stolice ali sve radi jos uvijek i nakon dvije godine sa napuklim staklom. Kontam da zamijenim staklo pa dam starom.
- majestic24
- Kontakt:
scorpy je napisao/la:Koliko otprilike kosta najjeftinije zamjena stakla za Samsung Galaxy S5. Puklo mi staklo odmah nakon mjesec dana u kantini palo na zeljeznu nogu od stolice ali sve radi jos uvijek i nakon dvije godine sa napuklim staklom. Kontam da zamijenim staklo pa dam starom.
100 km
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Lg g3 je odlican uredjaj.Jaozinho22 je napisao/la:Pozdrav ekipa, mišljenje o Lg g3 telefonu ?
Prednosti,mane...
Da se razumijemo odmah, nisam neko ko ulupa 4-5 stoja u mobitel, treba mi kao ''potreba'' za neke osnovne stvari a ne da snimam slapove niagarinih vodopada.
Fakat da je bio flagship ti sve govori.
Koristio sam ga 2 godine i bio prezadovoljan.
Imao sa verziju sa 3gb rama.
Neces pogrijesiti ako ga uzmes.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
majestic24 je napisao/la:scorpy je napisao/la:Koliko otprilike kosta najjeftinije zamjena stakla za Samsung Galaxy S5. Puklo mi staklo odmah nakon mjesec dana u kantini palo na zeljeznu nogu od stolice ali sve radi jos uvijek i nakon dvije godine sa napuklim staklom. Kontam da zamijenim staklo pa dam starom.
100 km
Jos uvijek tako puno. Pa nije otišao displej samo staklo. Morat ću pokušati to sam uraditi. Staklo i vecina alata dodje 5km na eBay
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jeste, al haj sam to uradi pa ces vidjeti zasto toliko kosta.
Ima na YouTubeu kako. Ne izgleda teško sto sam gledao za S3QUARESMA 18<<< je napisao/la:jeste, al haj sam to uradi pa ces vidjeti zasto toliko kosta.
- Cautinho
- Kontakt:
Puklo mi je zaštitno staklo na mobitelu,al ne bih ga mjenjao ne smeta mi.Zanima me može li naštetiti to puknuće displayu ubuduće?
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.