FCBAYERN je napisao/la:sljivo je napisao/la: sjećate se TT i prve godine i isto ovako tekmi toplo - hladno.
Toplo-hladno i prva sezona? Ne znam o cemu pricas, ali covjek je odlicno odradio tu sezonu. Bosz ima uigraniju ekipu nego Tuchel sezone 2016/17, dakle DRUGE sezone, one u kojoj je imao turbulencije, a opet igra gore nego isti u jos, rekao bih, slabijoj ligi nego prosle sezone.
Holandjanin je imao odlican start, zavarao me je, te sam pomislio da je moj prvi utisak i razmisljanje da je nedovoljno dobar za BvB pogresno. Medjutim, ipak sam bio upravu. Da ne pomisli neko da se ne nasladjujem, ja, kao ljubitelj Bundeslige i simpatizer iste, zelim jacu ligu, a tako i BvB koji je neophodan za jaki Bayern.
I ja sam se dobro zamislio kad covjek rece da je Tuchelova prva sezona bila toplo- hladno

Tuchel je maestralno odradio prvu sezonu, a druga je bila fus zivi, al eto
Da je skrtac sa tribine pametan, vec poslije press konferencije bi urucio otkaz holandskoj ublehi. Nazalost, otkaz ce jos sacekat koje kolo, dok se Bayo odlijepi dovoljno
P.S. @sljivo, ma ta Tuchelova situacija i ovo se ne moze ni poredit. Tuchel je non- stop nesto mijenjao dok ne bi nasao odgovarajucu postavku igre. Dok ovaj fura onu svoju 4-3-3 bez defanzivnog veznog i s visoko postavljenom odbranom. Pa to je u modernom fudbalu ravno samoubistvu, samo to ovaj haman ne konta jos, a i nece skontat, koliko vidim.. Volio bih da se varam, al mrka kapa