Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta je sa Đipa, zna li neko?BlueMatrix je napisao/la:Znaci,trebao je i Amar podnijeti ostavku kad je otisao Đip,Vila,pa Hajradinović pa Gojak...Virtu4l je napisao/la:Zbog Šarića se u normalnim klubovima podnose ostavke i dijele otkazi, što od ovih licemjera ne možeš očekivati naravno.
Bas lupas...
Pa ja mislim da taj frajer vise ne igra uopste. Propao davno, prelaskom u manji sarajevski klub. Uspio u zivotu, nema sta... Ja se sjecam da je u Slaviji grijao klupu kad je Slavija vec imala spremne kofere za prvu ligu rs...Maxi je napisao/la:Šta je sa Đipa, zna li neko?BlueMatrix je napisao/la:Znaci,trebao je i Amar podnijeti ostavku kad je otisao Đip,Vila,pa Hajradinović pa Gojak...Virtu4l je napisao/la:Zbog Šarića se u normalnim klubovima podnose ostavke i dijele otkazi, što od ovih licemjera ne možeš očekivati naravno.
Bas lupas...
Dao je dosta golova u omladinskom pogonu, mnogo se od njega očekivalo. Znam da je jedno vrijeme bio u Slaviji..
irfo je napisao/la:Cestitke novom selektoru - Amaru Osimu![]()
![]()
![]()
Jaozinho22 je napisao/la:Danas B ekipa igrala s prvim timom 4-2 za B ekipu. Strijelci Stevo 3x i Dzenis za prvu postavu Zakarić dva puta.
Njemacke metodeNezvanično, Čović je bio frapiran stanjem igrača kada je počeo raditi sa njima. Ipak, u posljednjih nekoliko sedmica znatno je uspio popraviti njihovu spremu, iako je ona trenutno na donjoj granici općeprihvatljive da bi se neko uopće mogao baviti profesionalno bilo kojim sportom. E sad, treba zamisliti kakva je ona bila i na šta su ličile te ljetne pripreme kod Slavka Petrovića.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uloga-ne ... nju/257299
Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.Zeljo92 je napisao/la:DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker
Sta radi nego proziva i proziva, dobro znamo da on nikad nece uci u diskusiju jer znamo sta mu je cilj.Neandertalac je napisao/la:Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.Zeljo92 je napisao/la:DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker
Znamo i ti i ja da je zaslužio, posebno onNeandertalac je napisao/la:Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bing [Bot], Ferroviere1987, MrkiMedo, Stole i 77 gostiju.