FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 01 nov 2017, 22:02

Cestitke novom selektoru - Amaru Osimu :bih: :bih: :bih: :bih:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 01 nov 2017, 22:17

BlueMatrix je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zbog Šarića se u normalnim klubovima podnose ostavke i dijele otkazi, što od ovih licemjera ne možeš očekivati naravno.
Znaci,trebao je i Amar podnijeti ostavku kad je otisao Đip,Vila,pa Hajradinović pa Gojak...
Bas lupas...
Šta je sa Đipa, zna li neko?
Dao je dosta golova u omladinskom pogonu, mnogo se od njega očekivalo. Znam da je jedno vrijeme bio u Slaviji..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 01 nov 2017, 22:19

Ja bih ipak ostavio Stanica lijevo Graovca desno u Vitezu , po meni nije ni vrijeme ni mjesto za eksperimente. Doduse Velic je gurnut protiv Radnika u vatru i taj smo mec dobili , mozda se ipak igrati sa vatrom :D ali ja ne bih , **** danasnji bek je nezahvalna pozicija.

@Maxi Đip se oprostio!!! :njanjanja:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 01 nov 2017, 22:20

Maxi je napisao/la:
BlueMatrix je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zbog Šarića se u normalnim klubovima podnose ostavke i dijele otkazi, što od ovih licemjera ne možeš očekivati naravno.
Znaci,trebao je i Amar podnijeti ostavku kad je otisao Đip,Vila,pa Hajradinović pa Gojak...
Bas lupas...
Šta je sa Đipa, zna li neko?
Dao je dosta golova u omladinskom pogonu, mnogo se od njega očekivalo. Znam da je jedno vrijeme bio u Slaviji..
Pa ja mislim da taj frajer vise ne igra uopste. Propao davno, prelaskom u manji sarajevski klub. Uspio u zivotu, nema sta... Ja se sjecam da je u Slaviji grijao klupu kad je Slavija vec imala spremne kofere za prvu ligu rs...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2017, 23:10

irfo je napisao/la:Cestitke novom selektoru - Amaru Osimu :bih: :bih: :bih: :bih:

Kad je Roma mogla Salahu ranije cestitati, zasto ne mi Amaru :salut:

S bismiletom i mangupski to odradi Amare.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2017, 23:13

Mujaga ima novo zanimanje. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 01 nov 2017, 23:35

Danas B ekipa igrala s prvim timom 4-2 za B ekipu. Strijelci Stevo 3x i Dzenis za prvu postavu Zakarić dva puta. :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 nov 2017, 23:36

Jaozinho22 je napisao/la:Danas B ekipa igrala s prvim timom 4-2 za B ekipu. Strijelci Stevo 3x i Dzenis za prvu postavu Zakarić dva puta. :)
:lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2017, 23:37

Pustili ih [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 nov 2017, 23:54

Đip i Vila...Obojici je falila koja daska u glavi. Vila otišao kao mlad igrač u Hajduk i od tada 0. Vila u Travniku sada, čitam prošli mjesec se potuko u nekoj kafani tamo, budala ostaje budala. Đip isto lafo nešto trebo u Italiju ići ali i on talašika. Bilo je dosta tih naših mladih napadača tih godina,

Šaban Pehilj isto propao, jedino po čemu ćemo ga pamtit je onaj go u stilu Van Bastena Širokom u finalu kupa i kad se zakačio sa svojim suigračem Elvirom Čolićem u Gradačcu i glavom ga u nos opalio. Highlight karijere. :lol:

Bio je i Omar Baljić, jest da nije iz našeg omladinskog pogona ali ga računam kao željovca zbog starog. Propo i on, a kad sam ga vidio na zvaničnoj stranici prošle godine da je uzeo desetogodišnju, syebo sam se ko foka kad sam vidio kako izgleda :shock:

slika

Dobre je kašike otkad je otišo iz Želje što jest jest. :D

Jedini koji je donekle uspio je Mirsad Ramić koji igra u GOŠK-u, dao je nekoliko golova ove sezone za njih, a bio je dobar prethodnih sezona i u federalnoj.

Nisam 100 godina čuo za Harisa Bešliju i on je nešto baš rano završio karijeru čini mi se.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 nov 2017, 00:05

Mislim da je Baljic imao nekih problema sa srcem, pa je zato zavrsio karijeru

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2017, 09:19

Je li naš treći ili čak drugi najbolji igrač prošle sezone po Slavki igrao za b tim?

Kakvu klasu imamo u b timu. :bow:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 nov 2017, 10:47

DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 nov 2017, 11:21

Nezvanično, Čović je bio frapiran stanjem igrača kada je počeo raditi sa njima. Ipak, u posljednjih nekoliko sedmica znatno je uspio popraviti njihovu spremu, iako je ona trenutno na donjoj granici općeprihvatljive da bi se neko uopće mogao baviti profesionalno bilo kojim sportom. E sad, treba zamisliti kakva je ona bila i na šta su ličile te ljetne pripreme kod Slavka Petrovića.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uloga-ne ... nju/257299
Njemacke metode :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2017, 11:31

Ne diraj im Slavku, rastrgaće te :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 nov 2017, 11:32

Da se primjetit da vise trcimo, hvala kondicionom treneru :bow:

Debela ubleha sve mu ebem.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2017, 11:33

Zeljo92 je napisao/la:DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker :lol:
Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 nov 2017, 11:35

Neandertalac je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker :lol:
Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.
Sta radi nego proziva i proziva, dobro znamo da on nikad nece uci u diskusiju jer znamo sta mu je cilj.

Jedini kojeg postujem je @za_zivot_cijeli, pisao on istinu ili ne covjek ne bjezi, svugdje mu je isti nick tj na svim forumima i voljan je diskutovat. Ko god izigrava supka rado cu ga prozvat.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2017, 11:36

Neandertalac je napisao/la:Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.
Znamo i ti i ja da je zaslužio, posebno on ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2017, 11:42

Treba se uvažavati tuđe mišljenje pa makar se kosilo svim što ja ili neko drugi vjeruje. Pokušati shvatiti bar.

Vrijeme će pokazati sve kao što je pokazalo da je pravac u kojem nas je uprava vodila pogrešan a u isto vrijeme neki od nas podržavli, opravdavali, gurali. Konkretno mislim na dovođenja igrača, neuke ljude koji se pitaju o sportu, smjene i dovođenja trenera, zapostavljanje djece i pljuvanje legendi. Možemo se praviti ludi do jutra ali dobro se zna ko je šta pisao iako se sada pokušava stvoriti atmosfera amnezije da se sve to zaboravi i biti licemjer pa to osporavati. Mene bi lično bar bilo stid pa bih rekao ok, bio sam u krivu a osoba x u pravu, nije red da ga osporavam jer je ispravno govorio.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bing [Bot], Ferroviere1987, MrkiMedo, Stole i 77 gostiju.