FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2009, 22:11

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 mar 2009, 23:32

Karamba i karambita...za te Spanske medije, pih...sto me iznenadi sto oni pisu!!!
Pa nije ni Bayern maciji kasalj, da mogu unaprijed zaliti Rensinga...samo nek nastave u ovom stilu, to moze samo nama valjati!!!
Nek' nas neko pobijedi i u arogantnosti, a za ostalo cemo jos vidjeti!!!
Vom Jäger zum Gejagten

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 24 mar 2009, 11:39

Izbornik reprezentacije Republike Irske Giovanni Trapattoni, nekadašnji trener Bayerna, izjavio je kako taj njemački klub pozorno prati razvoj krilnog nogometaša Celtica Aidena McGeadya. 22-godišnji nogometaš, koji je prošao omladinsku školu Celtica, priznao je kako je zainteresiran za mogućnost da karijeru nastavi u inozemstvu, a čini se kako bi priliku za to mogao dobiti već ovog ljeta, ukoliko Bayern uistinu bude zainteresiran.

Giovanni Trapattoni je za škotski list Sun izjavio: "Nedavno sam se u Njemačkoj susreo sa svojim starim asistentom iz Bayerna i on me je pitao što mislim o McGeadyu, jer ga oni prate. Željeli su čuti moje mišljenje, a ja sam im rekao da je McGeady jedan od najvažnijih igrača naše reprezentacije. Uz malo više samopouzdanja, on ima mogućnosti još puno napredovati."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 mar 2009, 14:15

Bayern prvi put protiv KSC-a nije primio gol na Allianz Areni,iako se Rensing trudio da ga prime... :x
4.8 gostujemo Wolfsburgu ekipi koja trenutno ima najbolju formu u ligi... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 16:58

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2009, 18:15

Evo Uli rekao da za slijedecu sezonu nece nikog vise angazovati u napadu. Toni, Klose, Olic i Muller :shock: ce biti sasvim dovoljni po njemu, kaze da ce radije biti nekad u nuzdi, nego da ima teatar sa "viskom" napadaca kao ove godine sa Podolskim!
Na pitanje zasto je publika izvizdala igrace nakon tekme sa KSC-om, rekao je da je Hertha dobila posljednih 10 utakmica na ovaj nacin, kao sto su oni sad KSC! Pa moze se reci da je tu u pravu... :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

vedran
Kontakt:

Post Postao/la vedran » 24 mar 2009, 18:31

Rz88 je napisao/la:eno spanski mediji najavljuju debakl bayern, i da je barca najjaca i da us prava masina, takodjer njemacki mediji najavljuju da je skoro pa nemoguce da bayern prodje barcelonu.
Bayern je kao i njemacka reprezentacija,svake godine kroz medije prolaze vijesti da nikad nisu bili slabi,al opet svako evropsko i svjetsko njemacka u medju 4 najbolje REPKE ;nece me cuditit sko bayern izbaci barselonu,pa da vidim sta ce onda ponosni spanci da pisu,BAYERN JE BAYERN;

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 24 mar 2009, 19:13

Ljudi, Barsina ekipa vrijedi 409 mil (po transfermarkt.de) a Bayernova 239 mil, naravno da su jači od nas, imaju bolju ekipu, ali i oni su ljudi, nisu svemirci... tako da smatram da je sve moguće u duelu protiv Barse...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 19:17

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 22:15

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

jerry85
Kontakt:

Post Postao/la jerry85 » 24 mar 2009, 22:56

sve je ovo super za zamjene sto ste rekli ali se samo bojim da bayern nece dati tolike pare...ma nema sanse! a ipak nam je prioritet golman!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 24 mar 2009, 23:09

Po meni treba desni bek, i desno krilo i to je to :-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 23:12

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 24 mar 2009, 23:29

Bayern će zbaviti beka.... i to je to... bićemo sretni ako još koga nabave... to vam sigurno mogu reći...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 23:49

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2009, 23:52

Da ja vas nesto pitam...jesmo li mi pametniji od "generala" Otmara?! Nedavno je izjavio da je Rensing sada bolji nego Kahn, kada je ovaj bio u njegovim godinama! Eh sad, dali je bilo sasvim iskreno ili jacanje ledja ovom istom, ja ne znam! Fakt je da su navijaci nestrpljivi ( i mi sami ) da Rensing pruza bolje partije, ali opet treba shvatiti i njega, koliki je teret na njegovim ledjima...naslijediti jednog velikog Kahna!

Neko spominje da treba podmladiti odbranu i pritom dovesti jednog Metzeldera :shock: ili Mertesackera...
Sto ce nam jos jedan neboder u odbrani, kad imamo ramba Van Buytena, koji je sasvim solidan.

Spominju se golmani tipa Neuer ili Wiese....ovaj prvi trapav do djavola a drugom bitnija frizurica i da baci neku extra paradicu, a sto ce primiti gol kroz usi, manje je bitno!

Bayern je dovoljno jak onakav kakav jeste..a vi zamisljajte tamo neke lijeve igrace. :roll:
Bayern tesko moze imati dream-team, onaj po nasim zeljama, stim se moramao pomiriti ( poznajuci ove skrtice ).

Ja mislim da bi se to i moglo desiti ( da odrijese kesu )...jedino u slucaju da izgube titulu i da dozive debakl od Barcelone.

E sad se postavlja pitanje, sta nam je draze...ovo ili ono... ;) :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2009, 00:01

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 mar 2009, 00:20

rensing je mozda cak i bolji od kahna u to vrijeme ali kahn je branio u tim godinama branio u jednom ksc, dok rensing brani i lp, primio je dosta smijesnih golova, posebno je kritican kada mu pucaju iz daljina (toldo efekat), a smijesan je kod ubacaja potpuno nesiguran
Jeste Rensing jos nesiguran i pravi pacerske greske, ali i to ima svoje "zasto"! Svati da nam je dosao i sam Buffon posle jednog Kahna, da bi se uvijek nekih zamjerki naslo! Treba mu dati jos neko vrijeme da se vidi dali ce, kad dobije neophodnu sigurnost, jos uvijek biti nesiguran i pacer, pa tek onda reagovati. Ne moze se sve navrat-nanos postici. Ja ga ne branim zbog toga sto sam uvjeren u njegove sposobnosti, nego iz razloga da za sve treba vremena!
I jedan veliki Kahn je znao ponekad praviti kardinalne greske, sjeti se da je prakticno sam doveo Njemaku do finala SP 2002...a onda u finalu sve zabrljao!
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2009, 00:28

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

arsim_fcb
Kontakt:

Post Postao/la arsim_fcb » 25 mar 2009, 20:29

...naravno Rensingu treba dati vremena ali FCB nije ekipa koja ima vreme za rensinga tako da ka sto radu svi golmani treba pozajmiti njedje a da Bayern kupi jedan iskusan golman...sto se tice ekipe bayerna ja ne mislim da treba menjati toliko igraca naravno treba desni bek Oddo vraca se u Italiu a Lell kad vidim u tereb glava me zaboli covjek nema pojma sta radi sa loptom tako da tu nam fali jedan igrac ka sto je bio veliki Sagnol tesko je nadjiti nekoga poput njega...treba jo jedan Playmeker to sam uvjek rekao da Bayern igra samo horizontalno sa krilima jedan playmeker poput Diega znacio mnogo Bayernu a lijeva strana Lahm-Ze roberto-Ribery za mene najbolja na svijetu ka sto je rekao Hones kad bi imali i desnu ka levu....ali ja vjerujem u Altintopa on je odlicno igrao prosle sesone u desno dok se povredio,Schweini nije igrac za desno on igra u lijevo vec 10godina ali tu je Ribery....Lucio je veliki igrac naravno da i on pravi greske ali u velike utekmice uvjek se pokazao kao sjajan igrac i neznam dali ste primjetili da ove godine Lucio morao igrati i protiv demikelisa koji ove godine napravio katatstrofalne greske en je veliki potencial ali neznam sta je snjm ove godine....van bommel od januara i ovamo je najbolji igrac Bayerna sjetite samo utakmice sa HSV HERTHA LEVERKUSEN bio jedini igrac Bayerna koji trcao 90min za svaku loptu...ja se nadam samo da cemo protiv Barse pokaziti koliko smo jaki kad je u pitanje LS....

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Zlaja83 i 5 gostiju.