I koliko preljeva

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
wobly92 je napisao/la:Skeptička jama
Aleja Alije Izetbegovica ide uporedo sa Titovom ulicom, s tim da je Titova malo duza. Jedna od ulica koja ih povezuje je Ulica Dzemala Bijedica.DoeTz je napisao/la:Zar je promjenjen naziv?Aerials je napisao/la:Mogu oni tu ulicu nazvati kako hoće, u narodu je ona Oktobarska i to je to. Nema osobe koja je naziva drugačije, osim ako nije neko ko je skoro došao ili je privremeno tu.
Nema tu simbolike. To je bilo daj sta das.slobodaTZ je napisao/la:Aleja Alije Izetbegovica ide uporedo sa Titovom ulicom, s tim da je Titova malo duza. Jedna od ulica koja ih povezuje je Ulica Dzemala Bijedica.DoeTz je napisao/la:Zar je promjenjen naziv?Aerials je napisao/la:Mogu oni tu ulicu nazvati kako hoće, u narodu je ona Oktobarska i to je to. Nema osobe koja je naziva drugačije, osim ako nije neko ko je skoro došao ili je privremeno tu.
Mnogo simbolike
Ma glupost pitaj koga hoces koja je to ulica i reci ce ti Oktobarska...slobodaTZ je napisao/la:Aleja Alije Izetbegovica ide uporedo sa Titovom ulicom, s tim da je Titova malo duza. Jedna od ulica koja ih povezuje je Ulica Dzemala Bijedica.DoeTz je napisao/la:Zar je promjenjen naziv?Aerials je napisao/la:Mogu oni tu ulicu nazvati kako hoće, u narodu je ona Oktobarska i to je to. Nema osobe koja je naziva drugačije, osim ako nije neko ko je skoro došao ili je privremeno tu.
Mnogo simbolike
Najljepša ulica i treba da nosi ime prvog predsjednika....hulehule je napisao/la:Glupost je i bila nazvati po njemu najljepsu ulicu u gradu, .... trebali su neku mahalu u Simin Hanu il Caklovicima nazvat po njemu ako su vec morali i zdravo....sadasnji stanovnici tih MZ su i imali korista od njega....
Majmune da nije bilo ljudi poput njega cijela Bosna bi bila Srebrenica I pojas Gaze. ...Chinaglia je napisao/la:staragarda imas li u kuci uramljenu sliku alije cobana
De se malo edukuj:solinas je napisao/la:Majmune da nije bilo ljudi poput njega cijela Bosna bi bila Srebrenica I pojas Gaze. ...Chinaglia je napisao/la:staragarda imas li u kuci uramljenu sliku alije cobana
Kakva je to socijaldemokratija I suzivot tuzlanski konstantno pljuvati sve sto ima veze sa Bosnjacima, islamom I td. ...Da li si normalan
Da nije bilo Alije ne bi se ni desila Srebrenics, jer svi znaju da ju je Alija prodao za Sarajevosolinas je napisao/la:Majmune da nije bilo ljudi poput njega cijela Bosna bi bila Srebrenica I pojas Gaze. ...Chinaglia je napisao/la:staragarda imas li u kuci uramljenu sliku alije cobana
Kakva je to socijaldemokratija I suzivot tuzlanski konstantno pljuvati sve sto ima veze sa Bosnjacima, islamom I td. ...Da li si normalan
Zasto bi bila pojas Gaze. Ja ne znam da je neko ubijao muslimane u sandžaku od 92-95??solinas je napisao/la:Majmune da nije bilo ljudi poput njega cijela Bosna bi bila Srebrenica I pojas Gaze. ...Chinaglia je napisao/la:staragarda imas li u kuci uramljenu sliku alije cobana
Niko nije dirao muslimane u Sandžakusviunapad1010 je napisao/la:Zasto bi bila pojas Gaze. Ja ne znam da je neko ubijao muslimane u sandžaku od 92-95??solinas je napisao/la:Majmune da nije bilo ljudi poput njega cijela Bosna bi bila Srebrenica I pojas Gaze. ...Chinaglia je napisao/la:staragarda imas li u kuci uramljenu sliku alije cobana
Da se bogdom ispostovala zamisao Zulfikarpasica i Filipovića pa se ostalo jedno vrijeme u Jugoslaviji, a onda se rješavalo. Izginuli smo nizasta odnosno izginuli smo da dobijemo begove opet. U svakom mjestu neki beg aljin i hadzija a nama sto smo drzali pusku qurko da glabamo.
Tuzlom ne vladaju begovi I hadzije pa opet pokradose boga oca. ..sve za fotelju I partiju dok sirotinja sastavlja kraj sa krajem. ...sviunapad1010 je napisao/la:Zasto bi bila pojas Gaze. Ja ne znam da je neko ubijao muslimane u sandžaku od 92-95??solinas je napisao/la:Majmune da nije bilo ljudi poput njega cijela Bosna bi bila Srebrenica I pojas Gaze. ...Chinaglia je napisao/la:staragarda imas li u kuci uramljenu sliku alije cobana
Da se bogdom ispostovala zamisao Zulfikarpasica i Filipovića pa se ostalo jedno vrijeme u Jugoslaviji, a onda se rješavalo. Izginuli smo nizasta odnosno izginuli smo da dobijemo begove opet. U svakom mjestu neki beg aljin i hadzija a nama sto smo drzali pusku qurko da glabamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.