Ovo plavo ti nije tačno. Transparentnost je pocela kada je Amar ubacio Gredica u klub umjesto Žuje. I zakonsko poslovanje. I finansijska stabilnost. Rezultat tog rada su milioni vraćeni prije ove uprave i dogovor sa poreznom oko vracanja duga. I duga nema koliko se prikazuje jer se kamata otpisuje posto uredno placamo rate.Monci je napisao/la:Ja ne znam šta Vi nas ubjeđujete kada se svi slažemo da je Kostić bio fula, da su igrači bili fula, da nemamo rezultata par godina, da ne funkcionišemo u "sportskom segmentu" (joj odvratnih riječi), dok je sa druge strane sa ovom upravom došla transparentnost, finansijska stabilnost, zakonsko poslovanje, unapređenje infrastrukture. JA mislim da se 99,9% Željinih navijača slaže sa ovim. I zašto se onda stalno vraćamo na istu priču? Možemo li početi gledati unaprijed? Fakat Vas ne kontam. Ako se stalno osvrćete nazad, i prema stvarima koje jesu pogešne, ali su iza nas, onda izvinite imate skrivene i loše namjere, koje nisu dobre za Želju.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv toga, dobra je opozicija, tjera poziciju da bude kvalitetnija i radi više...ali dajte pomaknite se naprijed malo zakucali ste u prošlosti, gledajte malo naprijed. Predložite nešto konstruktivno...ako znate, i imate...
A ovo plavo upravo uprava i njihovi emisari na forumu rade. Konstantno se pljuju ljudi iz prošlosti, omalovazava se njihov rad, obezvrjednjuju uspjesi a samim tim i nanosi šteta klubu. Eh sada, da li uprava i emisari imaju loše namjere, ne znam, ne mogu to tvrditi ali nije pametno, to svakako.
I još bih se osvrnuo na pocetak posta. Mi smo sportski kolektiv i rezultat nam je sve. Realno ne bismo ni trebali pričati o ovim stvarima oko kluba i uprave ali valjda mora tako.