Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Ako vec smeta vam prvi predsjednik nezavisne R BiH, onda bi moj prijedlog bio Hajrudin Mesic.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
moj prijedlog bio bi Ernesto Che Guevara aerodrom :kafa:
Bolje da pokrenu inicijativu za promjenu imena Mejdana u npr. Razija Mujanović.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma mars vise u pm imas li granice boziji covjece, yebo ti komunizam mater.
"Modra boja,na bijelome platnu,
solinas je napisao/la:Ma mars vise u pm imas li granice boziji covjece, yebo ti komunizam mater.
Sta fali da nosi ime Alije Izetbegovica. Pa ako po Aliji necemo nazvati Aerodrom po kome cemo. Niko nece da oda pocast Aliji. Ni jedna ulica, ni jedan trg. Pa ni sina, ni kcer mu nisu uspjeli zaposliti. Strasno. Zar smo dotle pali pod uticaj srpsko komunisticke propagande. Pa moze se makar Aerodrom u Dubravama po njemu nazvati. I treba da se zove. Pa zar nije prvi predsjednik BIH. Mislim ono BIH postoje od 92 barem ko nezavisna drzava. Ono od prije necemo racunati.
PS. Posto se sicamo pjesma. Za sve Bakirove ljubitelje turskog.
PS. Posto se sicamo pjesma. Za sve Bakirove ljubitelje turskog.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 30 okt 2017, 20:45, ukupno mijenjano 3 puta.
& $ ?
ne volim te alija zato sto si balija :salut:klma1 je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce propasti taj aerodrom, svi namirisali da ima posla pa poceli uvaljivati svoje i lobirati za svoje direktore iz stranke 

Osim Aerodroma pod hitno pronaci par gradskih naselja i makar 4 opcine koja ce promjeniti ime u Alija Izetbegovic. Da ne bude suhoparno moguce su varijante Alija i sin, Ja i babo. Naselje Sjenjak preimenovati obavezno u Izebegovica mahala. A ne treba cekati da umre Sebija. Odmah UKC nazvati UKC-Sebija Izetbegovic.
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Prenosi te opasno kad god neko napise nesto u vezi PREDSJEDNIKA Alije Izetbegovićaklma1 je napisao/la:Osim Aerodroma pod hitno pronaci par gradskih naselja i makar 4 opcine koja ce promjeniti ime u Alija Izetbegovic. Da ne bude suhoparno moguce su varijante Alija i sin, Ja i babo. Naselje Sjenjak preimenovati obavezno u Izebegovica mahala. A ne treba cekati da umre Sebija. Odmah UKC nazvati UKC-Sebija Izetbegovic.

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 30 okt 2017, 21:09, ukupno mijenjano 2 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Debili SDA ne znaju pokrenuti nijednu drugu inicijativu osim imenovanja ulica, trgova i državnih ustanova u Alijino ime i to smatraju uspjehom, tome se smijem. Političari iz SDA vam vode kantone, opštine i gradova kao da su firme, uništavaju kulturna naslijeđa, prave tržne centre da zarađuju, a vi se zadovoljavate kad daju ime po Aliji. Bolje da se Aerodrom zove Ismet Mujezinović, nego da ovim imenom budi nacionalizam.
Ljudi vas prave nacionalistima da i ne znate, kao što su Makedonci u prošlom vladajućem režimu svemu davali ime Aleksandar Makedonski i pravili njegove kipove u inat Grcima, narod se ponosio, a propali ko Grčka. Eto šta je problem sa imenom.
Ljudi vas prave nacionalistima da i ne znate, kao što su Makedonci u prošlom vladajućem režimu svemu davali ime Aleksandar Makedonski i pravili njegove kipove u inat Grcima, narod se ponosio, a propali ko Grčka. Eto šta je problem sa imenom.
Ja predlazem da se Simin Han preimenuje u Alijin Han

Asmir bi bio ponosanSARS je napisao/la:Ja predlazem da se Simin Han preimenuje u Alijin Han :rol: :rol: :urnebes:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vode li sta od gradova ovi neimari i vizionari iz SDP-a recimocoelho41 je napisao/la:Debili SDA ne znaju pokrenuti nijednu drugu inicijativu osim imenovanja ulica, trgova i državnih ustanova u Alijino ime i to smatraju uspjehom, tome se smijem. Političari iz SDA vam vode kantone, opštine i gradova kao da su firme, uništavaju kulturna naslijeđa, prave tržne centre da zarađuju, a vi se zadovoljavate kad daju ime po Aliji. Bolje da se Aerodrom zove Ismet Mujezinović, nego da ovim imenom budi nacionalizam.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti mozes samo po Austriji predlagati posto ti je guzni haver faraon ovdje sve obezbjedio a ti opet zglajzo u dijasporu pa bi opet nesto predlagaoSARS je napisao/la:Ja predlazem da se Simin Han preimenuje u Alijin Han![]()
![]()
Nažalost nisam stranački orijentiran, ali vode uspješnije Grad nego SDA Kanton, tako bih ja to rekao iz svoje neutralne perspektive. Ja sam liberal, poput Damira Nikšića npr.staragarda je napisao/la:Vode li sta od gradova ovi neimari i vizionari iz SDP-a recimocoelho41 je napisao/la:Debili SDA ne znaju pokrenuti nijednu drugu inicijativu osim imenovanja ulica, trgova i državnih ustanova u Alijino ime i to smatraju uspjehom, tome se smijem. Političari iz SDA vam vode kantone, opštine i gradova kao da su firme, uništavaju kulturna naslijeđa, prave tržne centre da zarađuju, a vi se zadovoljavate kad daju ime po Aliji. Bolje da se Aerodrom zove Ismet Mujezinović, nego da ovim imenom budi nacionalizam.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi,tacno se vidicoelho41 je napisao/la:Nažalost nisam stranački orijentiran, ali vode uspješnije Grad nego SDA Kanton, tako bih ja to rekao iz svoje neutralne perspektive. Ja sam liberal, poput Damira Nikšića npr.staragarda je napisao/la:Vode li sta od gradova ovi neimari i vizionari iz SDP-a recimocoelho41 je napisao/la:Debili SDA ne znaju pokrenuti nijednu drugu inicijativu osim imenovanja ulica, trgova i državnih ustanova u Alijino ime i to smatraju uspjehom, tome se smijem. Političari iz SDA vam vode kantone, opštine i gradova kao da su firme, uništavaju kulturna naslijeđa, prave tržne centre da zarađuju, a vi se zadovoljavate kad daju ime po Aliji. Bolje da se Aerodrom zove Ismet Mujezinović, nego da ovim imenom budi nacionalizam.
Jest vala upravu si. Evo sad cu ustati mirno.staragarda je napisao/la:Prenosi te opasno kad god neko napise nesto u vezi PREDSJEDNIKA Alije Izetbegovićaklma1 je napisao/la:Osim Aerodroma pod hitno pronaci par gradskih naselja i makar 4 opcine koja ce promjeniti ime u Alija Izetbegovic. Da ne bude suhoparno moguce su varijante Alija i sin, Ja i babo. Naselje Sjenjak preimenovati obavezno u Izebegovica mahala. A ne treba cekati da umre Sebija. Odmah UKC nazvati UKC-Sebija Izetbegovic.![]()
...cir ces dobit
.... vama je multikultura kad sto vise popljujes svoje...sto vise pljujes tomsi multikulturniji....isto tako Srbi i Hrvati razmisljaju
![]()

Spustit cu glavu i gledati u pod od stida. Kako sam samo mogao praviti takve insinuacije da je Alija dobio i previse trgova i ulica. Evo i ja se priklanjam incijativi. Posto se sve ulice vezu jedna na drugu mi cemo ukinuti imena ulica. Bice samo 3. Ulice. Alije Izetbegovica od broja 1 do broja 24456, Mladih muslimana od 1 do 14600 i naravno Erdogana od 1 do 15000. Tako ce i vama biti lakse, ko ce pamtiti sva ta imena ulica pogotvo ako su nesto poput Milan, Zvonko,Dragisa, tako strana i tako, ma jednostavno čudna.

A i ima tu jos problema npr kako dijetu objasniti da je Bosna imala kralja ali da nije klanjao 5 vakata.
& $ ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Aerodrom treba dat ime po kakvom naucniku nasem ako ga imamo a cini mi se da imamo makar jednog,ipak je aerodrom nesto vezano uz tehniku, otkrica itd a po Aliji nek se zove biblioteka ili tako nesto slicno ako vec mora imati svoju zgradu.. Ovo dosla inicijativa jer se zove uu Zagrebu Franjo Tuđman pa ajde i mi da stavimo svog..daj u necemu da budemo prvi,inovativni,pa makar u davanju imena ulicama ili cemu vec a ne da slijepo pratimo ostale...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja to ne bih nista mijenjao, samo bih dao pravo nekom za ime kada bi ovaj nudio novac tj prodao bih nekom prava na ime. A lesinari su nazalost namirisali da aerodromu ide dobro pa sada vec ima struja, a kada je to bilo pokrenuto jedan covjek sav posao odradio.
A onda kada je bio konkurs za kontrolere saobracaja i njihovu edukaciju u Ceskoj da preuzmu na BIH kontrolu neba odmah namirisali ovi pa pouvaljivali djecu od bogatih da se idu osposobiti za taj posao.
A onda kada je bio konkurs za kontrolere saobracaja i njihovu edukaciju u Ceskoj da preuzmu na BIH kontrolu neba odmah namirisali ovi pa pouvaljivali djecu od bogatih da se idu osposobiti za taj posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.