Nije nicija do zore ...lakapo samo....sad se samo nadati da ce nas Krupa klepit i da se zapad digne....to je jedina nada izgledasolinas je napisao/la:Po instrukcijama jbg.staragarda je napisao/la:Al pogledaj ti kako kako niko ni slovo iz kluba i da se oglasi povodom ove kataklizme....a kad treba Husicu odgovoriti vanrednu presicu sazivate,majku vam j e b e m krvavu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma ja bi da pobjedimo ali druze mi to nemozemo.staragarda je napisao/la:Nije nicija do zore ...lakapo samo....sad se samo nadati da ce nas Krupa klepit i da se zapad digne....to je jedina nada izgledasolinas je napisao/la:Po instrukcijama jbg.staragarda je napisao/la:Al pogledaj ti kako kako niko ni slovo iz kluba i da se oglasi povodom ove kataklizme....a kad treba Husicu odgovoriti vanrednu presicu sazivate,majku vam j e b e m krvavu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
I sta da zovnu vanrednu pres? Opet bi isla ista prica.
Ne vidim kako cemo se iscupat.
Jos uvijek ide prica da smo mi ok samo malo rezultati stekaju i igraci imaju kurcobolju.
Tuga bogami.fabricke postavke plus dodaci
Ne vidim kako cemo se iscupat.
Jos uvijek ide prica da smo mi ok samo malo rezultati stekaju i igraci imaju kurcobolju.
Tuga bogami.fabricke postavke plus dodaci

Pusti se saopstenja trazi predsjednika lobirajstaragarda je napisao/la:Al pogledaj ti kako kako niko ni slovo iz kluba i da se oglasi povodom ove kataklizme....a kad treba Husicu odgovoriti vanrednu presicu sazivate,majku vam j e b e m krvavu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
“Slobodi je mjesto među klubovima koji će se boriti u Ligi za prvaka BH Telecom Premijer lige i od novog trenera očekujemo da to realizuje. Kriza je samo trenutna i nema mjesta panici. Klub je stabilan u svakom segmentu, ove godine minimum je ulazak među šest najboljih, a dogodine ćemo dodatno podići ljestvicu i napasti titulu, kojom ćemo, nadam se, proslaviti jubilej”, kazao je Mujkanović.
Iako je prije nekoliko dana najavljivao povlačenje sa predsjedničke funkcije u FK Sloboda, Senad Mujkanović je na današnjoj prozivci prvotimaca otkrio da ostaje prvi čovjek Crveno – crnih.
“Nije sada vrijeme za promjene. Jednostavno, nije se pronašlo drugo rješenje i odlučio sam ostati tu”, izjavio je Mujkanović otkrivši da je ovogodišnji cilj Kluba plasman u Ligu za prvaka:
“Ove sezone to nam je cilj, ali za stogodišnjicu kluba idemo u borbu za titulu. Tada ćemo se snažno pojačati i uložiti više sredstava u ekipu.”
Iako je prije nekoliko dana najavljivao povlačenje sa predsjedničke funkcije u FK Sloboda, Senad Mujkanović je na današnjoj prozivci prvotimaca otkrio da ostaje prvi čovjek Crveno – crnih.
“Nije sada vrijeme za promjene. Jednostavno, nije se pronašlo drugo rješenje i odlučio sam ostati tu”, izjavio je Mujkanović otkrivši da je ovogodišnji cilj Kluba plasman u Ligu za prvaka:
“Ove sezone to nam je cilj, ali za stogodišnjicu kluba idemo u borbu za titulu. Tada ćemo se snažno pojačati i uložiti više sredstava u ekipu.”
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 okt 2017, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Frajer sto kaze ispadne suprotno
Sunce ti poljubim

Sunce ti poljubim

- Probisvjet
- Kontakt:
“Zec ima sporazum sa nama u kome stoji da će produžiti saradnju. To ćemo pokazati. Mi ćemo svakako poduzeti zakonske mjere da zaštitimo Slobodu. Ići će i tužbe protiv pojedinih fudbalera, da vrate novac koji su uzeli, a nisu ništa odigrali. Staćemo u kraj praksi koja donosi štetu Klubu”, zaključio je predsjednik FK Sloboda najavivši održavanje klupske skupštine najkasnije za dvadesetak dana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Bice

- Probisvjet
- Kontakt:
“Za 100. godišnjicu kluba radićemo mnogo ozbiljnije jer tada najavljujemo titulu i žestoku borbu za nju koja neće imati granica. To smo obećali sebi, navijačima i gradu”, izjavio je Mujkanović, koji se danas obartio 24-ici igrača koji su se danas pojavili na prvom okupljanju.
“Neke tužbe su u samom procesu. Mi ćemo pokrenuti tužbe i protiv fudbalera koju su otišli iz kluba i želimo da vrate novac koji su dobili, a nisu odradili svoj posao po ugovoru. Tražićemo zaštitu za Slobodu, to je moja obaveza.”
“Neke tužbe su u samom procesu. Mi ćemo pokrenuti tužbe i protiv fudbalera koju su otišli iz kluba i želimo da vrate novac koji su dobili, a nisu odradili svoj posao po ugovoru. Tražićemo zaštitu za Slobodu, to je moja obaveza.”
- Probisvjet
- Kontakt:
Predcednik navijacima: "Yebite majku igracima!"
Ja sam dijete ovog grada, tu mi je porodica, tu živim i radim i sve što zaradim opet ostavljam ovom gradu. Šta god da se na kraju desi, ja sam uvijek uz Tuzlu i Slobodu”, kazao je Mujkanović.
Ja sam dijete ovog grada, tu mi je porodica, tu živim i radim i sve što zaradim opet ostavljam ovom gradu. Šta god da se na kraju desi, ja sam uvijek uz Tuzlu i Slobodu”, kazao je Mujkanović.
- Probisvjet
- Kontakt:
Disciplinska komisija NS BiH žestoko je kaznila predsjednika Slobode Senada Mujkanovića.
Mujkanović je kažnjen tromjesečnom zabranom obavljanja svoje funkcije, a razlog je odstupanje od rokova u procesu licenciranja. Podsjetimo, kaznu je dobila i Sloboda, i to novčanu u visini od 5.000 KM.
Sloboda je zbog duga prema bivšim igračima ostala bez licence, a na žrijebu Premijer lige umjesto Tuzlaka na papiriću je pisalo “Klub X”. Ipak, NS BiH i SLoboda su na kraju pronašli kompromis, ali sada tuzlanski klub i Mujkanović plaćaju “ceh” za neposlušnost.
Mujkanović je kažnjen tromjesečnom zabranom obavljanja svoje funkcije, a razlog je odstupanje od rokova u procesu licenciranja. Podsjetimo, kaznu je dobila i Sloboda, i to novčanu u visini od 5.000 KM.
Sloboda je zbog duga prema bivšim igračima ostala bez licence, a na žrijebu Premijer lige umjesto Tuzlaka na papiriću je pisalo “Klub X”. Ipak, NS BiH i SLoboda su na kraju pronašli kompromis, ali sada tuzlanski klub i Mujkanović plaćaju “ceh” za neposlušnost.
-
- Kontakt:
Bice.daj i za shop 

- Probisvjet
- Kontakt:
“Uprava na kojem sam bio čelu ostavila je iza sebe 230.000 eura i to je bilo sasvim dovoljno da se pokrije potraživanje Ksotića od 60.000 KM, Mehidića od 8.000 KM, Govedarica nešto između 11 i 12 hiljada KM, tako da kada to sve saberemo trebalo im je najmanje 200.000 KM viška da ostane, ako ne i više od toga” – odgovara Husić na izjave trenutnog predsjednika Mujkanovića i nastavlja dalje u oštrom tonu: “Kada je u pitanju Senad Mujkanović koji je u jednoj od izjava kazao kako će odstupiti ukoliko Slobode ne izbori plasman u Evropu. Moj savjet mu je da već danas kaže kako nije više predsjednik Slobode jer je za kratko vrijeme nanio dosta zla Slobodi što će vrijeme pokazati, jer i on i ljudi uz njega koji vode Slobodu izgubljeni su ko Hadžira u Turskoj. Ovo nisu Kikači gdje je on bio predsjednik, Sloboda je malo veća igračka i mora se malo više znati da bi se bilo predsjednik Slobode” – navodi Azmir Husić koji na kraju poručuje: “Ja lično, spreman sam da sve što sam nanio štete klubu snosim odgovornost i da to finansijski pokrijem i opravdam. Jer sam ranije izjavio da iza mene ništa ne smije ostati da nije regulisano. Smatram da sam dovoljno uradio za Slobodu, i proći će puno vremena kada će na Tušanj doći jedan trener kao što je Ćiro Blažević kada će navijači vidjeti pogodak sa pola terena i kada će ponovo većina onih koji vole Slobodu živjeti za Slobodu”
Pa dobro probisvjete, nije dosta što nas oni handre, ne moraš i ti. kuknjava
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tacno su nas unistili, majku im j e b e m
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pozdravljaju samo šampionePenaltiky je napisao/la:A zvone zvona?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nista se ne brinite sad ce se nase legende organizovati. Skupiti nesto kesa. Pronaci par igraca. Izvaditi situaciju...Hahahah miki maus klub, miki maus legende, miki maus igraci
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Pa dobro probisvjete, nije dosta što nas oni handre, ne moraš i ti. kuknjava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.