Zvjezdan Misimović

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 sep 2010, 23:10

bosnas_ je napisao/la:Svaka cast Misimovicu! odlican je bio veceras,kao i svi nasi reprezentativci..Vidi se da je Miske konacno zadovoljan prelaksom u turski velikan Galatasaray..
Bio je sto je najvaznije,pun volje za igrom,a kda se Misketu igra,onda Francuzi nakon dva kola su osudjeni na 0 bodova.
BosnaE

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 sep 2010, 23:10

Cartman je napisao/la:Veceras maestralan. Ovakav nam Miske treba. Samo bi volio da puca malo cesce, ali sta ces, covjek naviko namjestat Dzeki. :D
Veceras je bas to ova moja raja komentarisala dok smo gledali tekmu. Vise voli asistirati Dzeki, nego da on sam zabije gol.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 sep 2010, 23:18

Ma majstorski svaka čast Miske ,čovjek igra kad hoće svaka lopta proslijeđena za Džeka gol šansa.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 sep 2010, 01:04

Ma ja odavno govorim da je on nas najbolji igrac, i da je najbolji svih vremena s Barbarezom, no neki su se smijali na to moje pisanje, ali drago mi je da Miske iz utakmice u utakmicu pokazuje bas to o cemu pricam. Veceras podvalio loptu Pjanicu, ovaj aistirao Ibricicu, podvalio loptu Dzeki ovaj napravio prekrsaj iz kojeg rezultira gol Pjanica, i onda kao slag na tortu dolazi lopta do Dzeke koji to rutinski rjesava. Moglo bi se ovdje dosta toga pisati no za veceras je dosta.

Edit: Ako je vjerovati Transfermarktu, veceras se izjednacio s Bolicem i jedan i drugi su odigrali po 51 utakmicu, i aBd u Utorak pada taj rekord pa ce konacno dobiti jednu nagradu koju zasluzuje, a koja mu je izmicala prethodnih godina, iz raznih razloga u koje ne bi ulazio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 sep 2010, 01:53

To se cijeni. 8-)
Ali samo kakva lopta za Dzeku? :o Pa ono samo najbolji znaju. :D

Nadam se da ce ponuditi nesto iz svog repertoara i za Francuze, nesto slicno onom prodoru kao u prijateljskoj, s tim da ovaj put sudija svira penal. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 04 sep 2010, 02:44

Kako ce mo gledati Miske u Tursku?? Nema ni jedan channel sto prijenose Tursku ligu!! :(
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 sep 2010, 02:51

Pape je razmisljao da Misketa ostavi na klupi zato jer nije 2-3 dana trenirao zbog transfera u Galatu,u da je to uradio napravio bi kardinalnu gresku! Miske je veceras uz Pjanica i Mujdzu bio nas najbolji igrac! svaka cast Misketu,on je jedan od najboljih fudbalera BIH poslije rata,rame uz rame sa Salihamidzicem,Kodrom,Barbarezom,Hibicem,Konjicem,Bolicem,Baljicem...jos jendom cestitke novopecenom turcinu!:)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2010, 09:33

Miske je sinoć bio poput Cambiassa. Nisam ga ni u Wolfsburgu vidio onako rastrčanog. Kapa do poda zbog toga. O potezima i pasovima za Džeki i kompaniju nema smisla trošiti riječi, jer smo na to i navikli. E ovakav Miske može igrati sa Pjanom u istoj ekipi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 sep 2010, 11:27

konačmo je i miske bio rastrcan, jedino sto se tom igracu moze prigovoriti je to sto je lijen i mrsko mu više trčati, sinoč je i trkački bio dobar, a odigrao je opet super utakmicu u kojoj je asistirao i briljirao sjajnim tehnickim potezima kako on to i najbolje zna
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 sep 2010, 15:15

Najzad je Miske ponovo rasterecen, njegova genijalnost je nevjerovatna, cak je jucer i defenzivne zadatke dobro ispunjao.

Miske ce utakmici protiv Francuske se izjednaciti sa Bolicem, sa 52 nastupa za nasu reprezentaciju, sa cime ce poslije ovih kvalifikacija biti igrac sa najvise nastupa. Mozda bi neki veci transparent zbog toga pred utakmicu bio dobar, nesto sto moze biti dodatna motivacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 sep 2010, 15:27

Principatus je napisao/la:Najzad je Miske ponovo rasterecen, njegova genijalnost je nevjerovatna, cak je jucer i defenzivne zadatke dobro ispunjao.

Miske ce utakmici protiv Francuske se izjednaciti sa Bolicem, sa 52 nastupa za nasu reprezentaciju, sa cime ce poslije ovih kvalifikacija biti igrac sa najvise nastupa. Mozda bi neki veci transparent zbog toga pred utakmicu bio dobar, nesto sto moze biti dodatna motivacija.
Ako je vjerovati Transfermarktu u Utorak ce prestici Bolica i biti igrac s najvise nastupa za BiH svih vremena. Eh sada ne znam sta je tacno, a sta nije, ali ipak vise vjerujem TM.de.

Po njima Misimovic je za reprezentaciju odigrao 51 utakmicu, postigao 16 golova i ima 18 asistencija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 sep 2010, 15:29

Kako god , uskoro će biti igrač sa najviše nastupa, ko bi to očekivo... Evo jedna izjava priej nekoliko godina:

sport.sajt: Da, ali sam na internetu pročitao tvoju izjavu koju si dao za njemačke medije, a koju je prenio za web site Srpska dijaspora u kojoj si kazao želim po svaku cijenu da igram za Srbiju. Istina, to si rekao 2003. godine u novembru?

MISIMOVIĆ: Zaista se ne sjećam toga, znate kako prenose izjave, nekada to nema veze sa istinom. Igrao sam za Srbiju i Crnu Goru, jer su me zvali. Kada su me pozvali iz Sarajeva, prihvatio sam ponudu i to je kraj svake priče. Mislim da nema potrebe da govorimo o nekim stvarima koje nisu istinite. Nikad se nisam pokajao, dapače, uvijek sam sa zadovoljstvom igrao za reprezentaciju BiH i tako će biti uvijek.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2010, 16:07

A sad cemo vidit ko ce prvi prestignut Bolica sto se tice golova. I Miske i Dzeko imaju po 16, dok Bola ima 24...Mislim da ce Dzeko imat toliko do kraja kvalifikacija. :)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 05 sep 2010, 17:47

Cartman je napisao/la:A sad cemo vidit ko ce prvi prestignut Bolica sto se tice golova. I Miske i Dzeko imaju po 16, dok Bola ima 24...Mislim da ce Dzeko imat toliko do kraja kvalifikacija. :)
Bolić ima 22 gola, jesam li u pravu?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2010, 18:11

Bosna_Ponosna je napisao/la:
Cartman je napisao/la:A sad cemo vidit ko ce prvi prestignut Bolica sto se tice golova. I Miske i Dzeko imaju po 16, dok Bola ima 24...Mislim da ce Dzeko imat toliko do kraja kvalifikacija. :)
Bolić ima 22 gola, jesam li u pravu?
Negdje pise 22, negdje 24...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 sep 2010, 00:04

Misimovic vec preko 100 000 turskih fanova :shock: :shock:
Zasluzio si kralju !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 sep 2010, 00:11

51 utakmica 24 gola Bolic
51 utakmica 16 golova Misimovic

Utorak ljubilej Miske igrac sa najvise nastupa za BiH ...

Bravo Majstore ..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 06 sep 2010, 00:16

avenija je napisao/la:Misimovic vec preko 100 000 turskih fanova :shock: :shock:
Zasluzio si kralju !
Bas sam to sad vidio na FB-u. Interesantno je da od svih nogometnih klubova Galatasaray ima najvise fanova. Turci su bas zaludjeni nogometom. Ili Facebookom :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 sep 2010, 00:19

Misimovic - dokle cemo da trpimo ovog tip u prvih 11 i da uvjek ima rezervisano mjesto. Kazu Francuzi ga cuvali danas :D :D :D , Spnci proslih utakmica :D :D , i tako dalje .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 sep 2010, 00:20

kimbo je napisao/la:Misimovic - dokle cemo da trpimo ovog tip u prvih 11 i da uvjek ima rezervisano mjesto. Kazu Francuzi ga cuvali danas :D :D :D , Spnci proslih utakmica :D :D , i tako dalje .....
jesi li gledao ti utakmicu, razmisli malo

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.