Mi smo sinoc imali prijateljsku protiv nekih belgijanaca, laganini dobili 5:0
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Evo da se i ovdje javim vidim da ste pravo aktivni, tamo sam menadjer NK Čelik-a
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
David Villa #7
- samir_tm87
- Kontakt:
Barcelona_1899 je napisao/la:Evo da se i ovdje javim vidim da ste pravo aktivni, tamo sam menadjer NK Čelik-a![]()
dobro-dobri
- elninho_resTO
- Kontakt:
kolko vas je biloBarcelona_1899 je napisao/la:Evo da se i ovdje javim vidim da ste pravo aktivni, tamo sam menadjer NK Čelik-a![]()
daffi jbg dosad je moglo i moze do kraja sezone,al ja ocekujem danapredujem malo na treningu,dosad nije bilo vazno,al kad napunim jos jednu godinu mora bit vazno,kad covjek ima 18 il 19 nije vazno,i fkt nije,imo sam 50 cjelo vrijeme,al isad jedva napredujem na treningu,tako da ispod 200 neigram nigdje u svijetu pa da su oni svedjani prvaci FIDA,a sve preko mi daje poticaj da potpisem za drugi klub
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ja ti platu od 200.000 necu dati,jer nije fer prema mojim igracimaelninho_resTO je napisao/la:kolko vas je biloBarcelona_1899 je napisao/la:Evo da se i ovdje javim vidim da ste pravo aktivni, tamo sam menadjer NK Čelik-a![]()
daffi jbg dosad je moglo i moze do kraja sezone,al ja ocekujem danapredujem malo na treningu,dosad nije bilo vazno,al kad napunim jos jednu godinu mora bit vazno,kad covjek ima 18 il 19 nije vazno,i fkt nije,imo sam 50 cjelo vrijeme,al isad jedva napredujem na treningu,tako da ispod 200 neigram nigdje u svijetu pa da su oni svedjani prvaci FIDA,a sve preko mi daje poticaj da potpisem za drugi klub
Idi slobodno u Celik
oo manageru moj.. ja sam inace i ovdje bio daffy dok nisam banovanBarcelona_1899 je napisao/la:Evo da se i ovdje javim vidim da ste pravo aktivni, tamo sam menadjer NK Čelik-a![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- elninho_resTO
- Kontakt:
posteno jarane
al samo evo ti ispravka,ako ces o postenju onda gledas kolko ko ima godina i prma tome razvrstavas plate tako da imaju isti napredak,recimo naprimjer igrac od 18 godina ima 50 platu i igrac 0d 20 godina ima isto 50,to nije ravnorpavno,ovdje je ako cemo o postenju onda moras podjelit s borjem ogdina i tek onda racunat, jer igrac od 18 godina koji ima 50 platu i uporedi ga sa igracem od 20 godina onda taj mora imat 200 milja da bi bili ravnopravni,matematika cista,tj arvnopravnost
al samo evo ti ispravka,ako ces o postenju onda gledas kolko ko ima godina i prma tome razvrstavas plate tako da imaju isti napredak,recimo naprimjer igrac od 18 godina ima 50 platu i igrac 0d 20 godina ima isto 50,to nije ravnorpavno,ovdje je ako cemo o postenju onda moras podjelit s borjem ogdina i tek onda racunat, jer igrac od 18 godina koji ima 50 platu i uporedi ga sa igracem od 20 godina onda taj mora imat 200 milja da bi bili ravnopravni,matematika cista,tj arvnopravnost
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ne vec 150.. jer max plata za 18 godina je 100, a oni ce dobiti 50.. sto je pola od max.. max plata za 20 god je 300, a pola od toga je 150.. jednostavna racunica.. tebe niko ne tjera, samo je i manageru jasno da u ekipi ti neces imati 200 a da ostali imaju jedva po 10.. nije ovo prva liga pa da se ima toliko para 
- elninho_resTO
- Kontakt:
sto je mene ponjelo da imam 21 godinu,pojede me FIDItalia je napisao/la:ne vec 150.. jer max plata za 18 godina je 100, a oni ce dobiti 50.. sto je pola od max.. max plata za 20 god je 300, a pola od toga je 150.. jednostavna racunica.. tebe niko ne tjera, samo je i manageru jasno da u ekipi ti neces imati 200 a da ostali imaju jedva po 10.. nije ovo prva liga pa da se ima toliko para
tako vec moze,dogovoricemo se,ima vremena
daffi me vratio na pravi put
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Pusti ti njih pokusavaju te navest, dodji kod naselninho_resTO je napisao/la:sto je mene ponjelo da imam 21 godinu,pojede me FIDItalia je napisao/la:ne vec 150.. jer max plata za 18 godina je 100, a oni ce dobiti 50.. sto je pola od max.. max plata za 20 god je 300, a pola od toga je 150.. jednostavna racunica.. tebe niko ne tjera, samo je i manageru jasno da u ekipi ti neces imati 200 a da ostali imaju jedva po 10.. nije ovo prva liga pa da se ima toliko para
tako vec moze,dogovoricemo se,ima vremena![]()
daffi me vratio na pravi put
Imas tamo poruku pa pogledaj pa mi javi..
@Daffy pa sta im druze ucini pa te banovase
2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7
David Villa #7
naljutili su me.. zamalo da ih nisam ja banovao, ali reko "pametniji popusta" 
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma ja odgovorio sam tiBarcelona_1899 je napisao/la:Pusti ti njih pokusavaju te navest, dodji kod naselninho_resTO je napisao/la:sto je mene ponjelo da imam 21 godinu,pojede me FIDItalia je napisao/la:ne vec 150.. jer max plata za 18 godina je 100, a oni ce dobiti 50.. sto je pola od max.. max plata za 20 god je 300, a pola od toga je 150.. jednostavna racunica.. tebe niko ne tjera, samo je i manageru jasno da u ekipi ti neces imati 200 a da ostali imaju jedva po 10.. nije ovo prva liga pa da se ima toliko para
tako vec moze,dogovoricemo se,ima vremena![]()
daffi me vratio na pravi put![]()
Imas tamo poruku pa pogledaj pa mi javi..
@Daffy pa sta im druze ucini pa te banovase
nego daffi nije vajlda trajni ban,sumnjam da daju takve banove vise,probaj mozda ti je isteko
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Kad Pocinje nova sezona ? 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ma ne zna ti se jos to, nije se ni ova jos zavrsila, mada bi trebala danas.Stivi_Dzi je napisao/la:Kad Pocinje nova sezona ?
EDIT: Daffy, znas li kada se dijele ove timske nagrade i koliko se za koju povecava rejting
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
cuj nedaju se trajni banovi.. meni je najtrajniji
ne znam kad ce nagrade, a daju ti ratinga onoliko koliko vrijedi nagrada.. ipak mislim da cu ja dobiti najvise ratinga u jednoj nagradi.. Top Average Match Rating
ne znam kad ce nagrade, a daju ti ratinga onoliko koliko vrijedi nagrada.. ipak mislim da cu ja dobiti najvise ratinga u jednoj nagradi.. Top Average Match Rating
- elninho_resTO
- Kontakt:
sve je dogovoreno s celikom
,oni ce dobit 2 extra igraca,ali ek kad nastupi nova sezona,znaci cim pocne ta 2 igraca se prikljucuju ekipi
radujem se borbi protiv daffija za prvo mjesto i nadam se da ce i balkan ostat u 2ligi da imam jos jednog aktivnog protivnika
ocekujem borbu izmedju celika i hacestera za prvo mjesto,mada nesumnjam da ce celik osvojit isto,al moram malo poradit na nekim djelovima momcadi,imamo prevelk roster
al sve ce doc na svoje
radujem se borbi protiv daffija za prvo mjesto i nadam se da ce i balkan ostat u 2ligi da imam jos jednog aktivnog protivnika
ocekujem borbu izmedju celika i hacestera za prvo mjesto,mada nesumnjam da ce celik osvojit isto,al moram malo poradit na nekim djelovima momcadi,imamo prevelk roster
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
hahahah...neka dabogda potrajo jos maloItalia je napisao/la:cuj nedaju se trajni banovi.. meni je najtrajniji![]()
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
jak je Red Bull.. gledao sam par tekmi..
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja zaboravio sam i na njih,dobri su i oni,imacemo trio znaci
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
zasto si uskljucio Ajvar ako ispadnu..? sasvim dobra i aktivna za sada ekipa..
El Ninho u kojem si ti timU?
I da,ja i mesanovic smo dogovorili prelazak u Celik,tako da nije upitno ko ce osvojiti 2. ligu
I da,ja i mesanovic smo dogovorili prelazak u Celik,tako da nije upitno ko ce osvojiti 2. ligu
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.