FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 29 okt 2017, 00:43

Nece san na oci sta nam ljudi rade :lol: :(
Pa haram im sve

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 okt 2017, 00:47

Pocela je skupstina,precjedava Faraon licno :!:

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 okt 2017, 00:49

Čanglia to ti samo govori da je atmosfera itekako bitna.
Da je Ćulum npr. došao u onu ekipu siguran sam da bi bio barem 70% bolji. Prvo što bi imao dobre igrače oko sebe, željne dokazivanja, drugo što bi i sam sebe htio nametnuti, treće je što bi imao poticaj za tako nešto, kao i što su svi oni imali.
Ovako, dođeš u oronulu atmosferu, gdje te ne gleda ni hiljadu ljudi, gdje ti predsjednik priča nebuloze po medijima i dođeš u ekipu koja je moralno na dnu.
Tu se ni Ordagić ne može istaknuti, kamo li neko drugi da odigra nešto bolje.
Organizacija iza zelenog terena je ipak važan faktor.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 okt 2017, 00:51

Sariel1987 je napisao/la:Nece san na oci sta nam ljudi rade :lol: :(
Pa haram im sve
:shock:
Ovo od sariela da dođe?
Početničke greške opet, ko god da si.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 okt 2017, 01:00

Ovako ce to da izgleda kada jednom pravda dodje po svoje,izmedju sebe ce se grobari pokusurat

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2017, 01:12

Ako cemo realno onda da bude sve realno, kada je Husic bio tu imali smo 12 bodova u 15 kola. To je ovaj neki prosjek sada. Bilo je lose ako se sjecate jednako ovome, nije bilo igraca, bili su svi promasaji od Jankovica, Mitrovica, Bajraktarevica, golmana Fejzica, Secerovica.. Jedino je Radovanovic bio dobar.

Ali tada je bila i frka jel on ostaje, nije imao garancije i zato nije trosio, pa je onda prezimio i na proljece remont uradio. Povukao pravi potez i sa trenerom i sa igracima. I od tada je krenulo sve dobro, 28 bodova u proljetnom dijelu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 okt 2017, 01:34

nije to stvar organizacije, vec stvar novca

kakvu je organizaciju imala Sloboda dok je Husic bio tu, nikakvu, al imao je lovu i igraci su imali sigurnost da ce uvijek dobit plate, imali su dobre plate, novac je sve pokretao i pravio atmosferu, za Sencu ocigledno ne misle tako, tj cinjenica je da nema kao Husic, samim time oni to posmatraju skroz drugim ocima i ne igraju kako znaju, bukvalno samo odradjuju posao preko neke stvari, a opet uzmu platu za to i to nije u redu

jednim dijelom krivicu snose i navijaci, jer se ponasaju isto kao i igraci, samo na tribinama, ili cak ni tamo

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 okt 2017, 01:57

tuzlak1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:nije UO kriv, krivce treba trazit medju igracima, tj oni su krivi za lose rezultate
Eo ga :urnebes: :urnebes: :rol:
Trola ba, nije on glup. Pametan je, samo zafrkant nece da usmjeri pamet u prave stvari :)
Lik je u potpunosti upravu, mozda ova uprava nije najbolja do sad ali koliko god losu upravu imali ne igraju oni na terenu vec zvijezde u nasem timu. Plate dobijaju, sta je problem?

Ja se samo nadam da ce Celo sutnut pola ovih igraca i dovest konkretne ljude na zimskom roku, tek onda nam opstanak nece bit u pitanju uopste. Doduse za opstanak se i ne brinem, ono sto me brine je kup. Imamo odlicnu sansu da dodjemo do finala, jedina ekipa koja bi nam bila probmleticna je Siroki, ostale bi mogli na guzove i dobit ako razmislis malo bolje, ali Siroki nam nikad nije lezao tako da bi nas s pola snage rasuli. Tako da molim Boga da prodjemo samo sledece kolo jer se nadam da ce ova ekipa bit peterostruko jaca nakon zimskog prelaznog roka.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2017, 02:00

Chinaglia je napisao/la:nije to stvar organizacije, vec stvar novca

kakvu je organizaciju imala Sloboda dok je Husic bio tu, nikakvu, al imao je lovu i igraci su imali sigurnost da ce uvijek dobit plate, imali su dobre plate, novac je sve pokretao i pravio atmosferu, za Sencu ocigledno ne misle tako, tj cinjenica je da nema kao Husic, samim time oni to posmatraju skroz drugim ocima i ne igraju kako znaju, bukvalno samo odradjuju posao preko neke stvari, a opet uzmu platu za to i to nije u redu

jednim dijelom krivicu snose i navijaci, jer se ponasaju isto kao i igraci, samo na tribinama, ili cak ni tamo
Slazem se, tako to nekako priblizno i ja gledam.

Ova uprava kada dovodi igrace obavezno mora se pozabaviti karakterom igraca. Mladi igraci do 22 godine ako ne zele trenirati duplo jace od iskusnijih pravac druga liga ili gdje misle da im je bolje, iskusniji igraci ako misle da ovdje dolaze samo da uzmu koju paru i pruze manje jer su u tim godinama zavrsili u ovakvoj ligi isto pravac druga ekipa. A takvi su Lazevski, Ignjatovic, Culum, Osmanagic i jos neki. Njima je krivo sto su u tim godinama ovdje zaglavili, pa misle sto bi mi nesto sada trenirali na 100% i ganjali trofeje kada smo igrali i u vecim klubovima od Slobode.

Iskusni igraci moraju imati karakter, a mladi moraju trenirati duplo vise, a ne uzivati u izlascima jer onda i oni postaju mediokriteti, a da to i ne primjete.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2017, 02:09

DoeTz je napisao/la: Lik je u potpunosti upravu, mozda ova uprava nije najbolja do sad ali koliko god losu upravu imali ne igraju oni na terenu vec zvijezde u nasem timu. Plate dobijaju, sta je problem?

Ja se samo nadam da ce Celo sutnut pola ovih igraca i dovest konkretne ljude na zimskom roku, tek onda nam opstanak nece bit u pitanju uopste. Doduse za opstanak se i ne brinem, ono sto me brine je kup. Imamo odlicnu sansu da dodjemo do finala, jedina ekipa koja bi nam bila probmleticna je Siroki, ostale bi mogli na guzove i dobit ako razmislis malo bolje, ali Siroki nam nikad nije lezao tako da bi nas s pola snage rasuli. Tako da molim Boga da prodjemo samo sledece kolo jer se nadam da ce ova ekipa bit peterostruko jaca nakon zimskog prelaznog roka.
Cekamo onda proljece. Neka nauce na greskama..

Moraju gledati svaki faktor kada dovode igraca. A ne samo dovesti igrace opet neke.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 okt 2017, 02:13

pa normalno, vidjelo se i u drugoj sezoni kod Husica da to nije to, ocekivala se ponovo borba za titulu, a kako su igrali do Mladosti, odnosno zakljucno sa tom tekmom, upitna bi i evropa bila tu sezonu, a zasto su igrali tako

generalno, Sloboda, Sarajevo, Zeljescar itd, imaju te probleme, to su takve sredine gdje uvijek imas te neke struje u i oko kluba, igraci se sprdaju, cesto ne daju sve od sebe, za razliku od npr Zrinje, u kome nema nista od toga

ja vam zivotom garantujem, uzmite Zrinjinu kompletnu ekipu i premjestite ih u Slobodu, to vise ne bi bila ista ekipa, to su jednostavno to neke stvari koje je tesko objasnit jbg

Husic bi sa Slobodom uzeo jednu titulu npr, al sa Zrinjom bi uzeo pet, kontate me...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2017, 02:35

Kriva je seoska varalica on je jedini krivac :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 okt 2017, 05:05

Sve smo mi to dobro analizirali. Samo sad jos da dana mi to da neke konkretne akcije i poteze kojim cemo stati u kraj ovome. Na nama je drugovi, nije valjda da cemo samo nijemo promatrati i cekati januar da vidimo pojacanja. Tvrdim da mozemo igracki samo slabiji biti. Posebno ako na nadu stetu budemo raskidali ugovire sa vecinom igraca...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2017, 05:12

Mortus je napisao/la:Sve smo mi to dobro analizirali. Samo sad jos da dana mi to da neke konkretne akcije i poteze kojim cemo stati u kraj ovome. Na nama je drugovi, nije valjda da cemo samo nijemo promatrati i cekati januar da vidimo pojacanja. Tvrdim da mozemo igracki samo slabiji biti. Posebno ako na nadu stetu budemo raskidali ugovire sa vecinom igraca...
Cisto sumnjam da mi mozemo sabrati neku kritičnu masu da potegnemo nesto...u ljudima su jednostavno ubili volju...al eto,nadam se da grijesim.... Fukare su taj teret i borbu morale uzeti na sebe...da oni budu ta inicijalna kapisla....al jednostavno neslavno su zavrsili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 okt 2017, 05:47

xeksor je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Xeksore, jel' sumLJas ili sumNJam? Bice da si od Azmirova kraja. :)

Nego, hajmo danas po pobjedu, nikakav X nam ne godi. A vidicemo koliko je i kako vraceno duga ubrzo, da li kao i Azmir u vidu pozajmice ili nekim drugim kanalima. Uceras vracenom milionu ako se opet duguje, samo drugoj osobi, kao sto je i Azmir vratio cca 2mil duga, a na kraju njemu dugujemo 3mil. Jedino ako nema u planu da tu pozajmicu aktivira i tako preuzme Slobodu ponovo, sto i Staragarda potenrica indirektno kao mogucu varijantu. E onda bismo mu svi halalili tu, mada s nasima se nikad ne zna.
Ma ja vama je bitno sto vam je xeksor napisao "sumljaam" a nije vam bitno sto vas predsjednik laze , pravi vas volovima a vi poslusno klimate glavom dok ga gledate u majici divizije. Bolje biti nepismen jer i u 40-im migu nauciti pravopis i postat pismen al ko se rodi glup to si pajdo citav zivot.

A to za pozajmice je receno 100 puta. Al posto si ogranicen i nekontas zaba ti objasnjavat da pozajmice su neminovnost bile. Neko kaze sto AH kroz sponzorstvo svoje firme nije poklanjao novce. Pa ta firma sto mu radi u BiH nema toliki obrt da od prihida dobiti uplaćije svaki mjesec 120 000 km. Osim binga i nekih JP to niko ne moze niti hoće a najbolji sponzorski ugovor ima sarajevo nekih 500000 godisnje. Toliko o tebi i pozajmicama. A ja krenuh put bjeljine a ti sjedi i smisljaj jos kaku glupost
Vidis, ja tebe ne nazivam ogranicenim iako nemas kapaciteta cak ni za to, matori lazove. Halali sto moradoh ovako grubo ti odgovoriti. Dokazan si forumski lazov i levat, izofirao te Mario javno pa si poceo bauljati i objasnjavati nam "nesto", a ustvari objasnio sebe.
Svi ovdje znaju da mene boli kita i za Azmirom i Senadom, a i za svakim narednim koji dodje. Dok si ti ovdje lagao, ja sam javno na FB prozivao i Senada i Karica, i podjebavao Cickovog malog i jos njih par, uceraj im.
Oko pozajmica nisi shvatio bit moga posta, pretpostavljam usljed rijeci koju poturas drugima, tj. "ogranicen". Iako nisi ogranicen (fuj, ne volim kad moram nekome lagati i izigravati Xeksora) pojednostavicu ti, nepismeni sugovornice: pitao sam u kojem fazonu je Senad vratio milion KM, ako je vratio, ako je vratio u vidu pozajmica pa se njemu opet to isto duguje onda uceraj tom "vracanju". Razumijes? Ne? Zelim reci: ako ces nesto vracati i fiksirati u vidu pozajmica onda popravi stvar do kraja i kreni napred, a ne iz dubioze u dubiozu se vracati i prolongirati. Razumijes sad? Ne? Onda bolje upisi vecernju skolu i makar negaciju usavrsi jer valja djeci, unucima pomagati oko zadace a ti to nisi kadar, ober prevarantu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 08:49

Pogledajte kako laze i to u kameru! Pa vi niste mogli da platite igrace koji igraju u cvajtari. Rasputiti ste sve igrace koji vrijede jer niste zeljeli da ih placate. Sve sto govori je okrenuto naopako. Mozda cetrvti al' odozdo i to sumnjam.
Nego de ti reci navijacima da yebu mater igracima. :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 okt 2017, 08:55

Ma nema se tu sta vise reci.Nije mu ovo privatna firma.Rezultati govore sami za sebe.
Napolje!!!
Pitanje obraza podrzat ga il ne podrzat!!!
Ne znas sta je gore da oni nesposobnjalovici stvarno imaju tolika primanja navodno 4ti u ligi(sto je tek problrm jer.poteze pitanje odgovornosti i nesposobnosti uprave i sp.direktora)il da imamo disu koji malo lagi.malo vise.
Kako god. Napolje!!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 29 okt 2017, 09:32

Ja se samo bojim scenarija Čelika. Uprava odlazi skupština je tanka karika i niko se ne prihvata vruće stolice. Stihijski se pokušava nesto a vrijeme klizi. Sad skupština kojoj bas ne vjerujem puno mora iznaći pravo rješenje i to hitno. Jeste da kasne dva tri mjeseca ali evo neka u narednoj sedmici nesto urade na rješavanju problema i klime negativne.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 10:36

Eno huja ga uhvatila na sabahu. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OSTAVKE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 okt 2017, 10:58

E cuj bojkotuju Upravu haha. To se opet brane igraci, vrli profesionalci haha. Ne bojkotuju oni nista, vec ne znaju. Kako dosad niste skontali
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.