Pa haram im sve
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sariel1987 je napisao/la:Nece san na oci sta nam ljudi rade![]()
![]()
Pa haram im sve
Lik je u potpunosti upravu, mozda ova uprava nije najbolja do sad ali koliko god losu upravu imali ne igraju oni na terenu vec zvijezde u nasem timu. Plate dobijaju, sta je problem?tuzlak1987 je napisao/la:Trola ba, nije on glup. Pametan je, samo zafrkant nece da usmjeri pamet u prave stvaristaragarda je napisao/la:Eo gaChinaglia je napisao/la:nije UO kriv, krivce treba trazit medju igracima, tj oni su krivi za lose rezultate![]()
![]()
Slazem se, tako to nekako priblizno i ja gledam.Chinaglia je napisao/la:nije to stvar organizacije, vec stvar novca
kakvu je organizaciju imala Sloboda dok je Husic bio tu, nikakvu, al imao je lovu i igraci su imali sigurnost da ce uvijek dobit plate, imali su dobre plate, novac je sve pokretao i pravio atmosferu, za Sencu ocigledno ne misle tako, tj cinjenica je da nema kao Husic, samim time oni to posmatraju skroz drugim ocima i ne igraju kako znaju, bukvalno samo odradjuju posao preko neke stvari, a opet uzmu platu za to i to nije u redu
jednim dijelom krivicu snose i navijaci, jer se ponasaju isto kao i igraci, samo na tribinama, ili cak ni tamo
Cekamo onda proljece. Neka nauce na greskama..DoeTz je napisao/la: Lik je u potpunosti upravu, mozda ova uprava nije najbolja do sad ali koliko god losu upravu imali ne igraju oni na terenu vec zvijezde u nasem timu. Plate dobijaju, sta je problem?
Ja se samo nadam da ce Celo sutnut pola ovih igraca i dovest konkretne ljude na zimskom roku, tek onda nam opstanak nece bit u pitanju uopste. Doduse za opstanak se i ne brinem, ono sto me brine je kup. Imamo odlicnu sansu da dodjemo do finala, jedina ekipa koja bi nam bila probmleticna je Siroki, ostale bi mogli na guzove i dobit ako razmislis malo bolje, ali Siroki nam nikad nije lezao tako da bi nas s pola snage rasuli. Tako da molim Boga da prodjemo samo sledece kolo jer se nadam da ce ova ekipa bit peterostruko jaca nakon zimskog prelaznog roka.
Cisto sumnjam da mi mozemo sabrati neku kritičnu masu da potegnemo nesto...u ljudima su jednostavno ubili volju...al eto,nadam se da grijesim.... Fukare su taj teret i borbu morale uzeti na sebe...da oni budu ta inicijalna kapisla....al jednostavno neslavno su zavrsiliMortus je napisao/la:Sve smo mi to dobro analizirali. Samo sad jos da dana mi to da neke konkretne akcije i poteze kojim cemo stati u kraj ovome. Na nama je drugovi, nije valjda da cemo samo nijemo promatrati i cekati januar da vidimo pojacanja. Tvrdim da mozemo igracki samo slabiji biti. Posebno ako na nadu stetu budemo raskidali ugovire sa vecinom igraca...
Vidis, ja tebe ne nazivam ogranicenim iako nemas kapaciteta cak ni za to, matori lazove. Halali sto moradoh ovako grubo ti odgovoriti. Dokazan si forumski lazov i levat, izofirao te Mario javno pa si poceo bauljati i objasnjavati nam "nesto", a ustvari objasnio sebe.xeksor je napisao/la:Ma ja vama je bitno sto vam je xeksor napisao "sumljaam" a nije vam bitno sto vas predsjednik laze , pravi vas volovima a vi poslusno klimate glavom dok ga gledate u majici divizije. Bolje biti nepismen jer i u 40-im migu nauciti pravopis i postat pismen al ko se rodi glup to si pajdo citav zivot.Beduin je napisao/la:Xeksore, jel' sumLJas ili sumNJam? Bice da si od Azmirova kraja.
Nego, hajmo danas po pobjedu, nikakav X nam ne godi. A vidicemo koliko je i kako vraceno duga ubrzo, da li kao i Azmir u vidu pozajmice ili nekim drugim kanalima. Uceras vracenom milionu ako se opet duguje, samo drugoj osobi, kao sto je i Azmir vratio cca 2mil duga, a na kraju njemu dugujemo 3mil. Jedino ako nema u planu da tu pozajmicu aktivira i tako preuzme Slobodu ponovo, sto i Staragarda potenrica indirektno kao mogucu varijantu. E onda bismo mu svi halalili tu, mada s nasima se nikad ne zna.
A to za pozajmice je receno 100 puta. Al posto si ogranicen i nekontas zaba ti objasnjavat da pozajmice su neminovnost bile. Neko kaze sto AH kroz sponzorstvo svoje firme nije poklanjao novce. Pa ta firma sto mu radi u BiH nema toliki obrt da od prihida dobiti uplaćije svaki mjesec 120 000 km. Osim binga i nekih JP to niko ne moze niti hoće a najbolji sponzorski ugovor ima sarajevo nekih 500000 godisnje. Toliko o tebi i pozajmicama. A ja krenuh put bjeljine a ti sjedi i smisljaj jos kaku glupost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.