HT 0-1
FT 2-1
Kako samo mi to znamo

P.S. Uz kofer pun €

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa gdje im je platini bio veceras? jos cujem da su im ponistili gol (ispravnom odlukom).cera1 je napisao/la:to ti je realnost jaro...pa ti pričaj šta hoćeš...calcio je napisao/la:daj prestanite vise s tim konspiracijama, kako mi to ide na zivac. svaki drugi post o platiniju i sudijama...
Nakon vikanja savez napolje.Izgleda da su presli na nesto konkretnije i opipljivije.doci je napisao/la:Nepoznate osobe fizički napale Bogdana Čeku!
Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli
Nakon utakmice između Luksemburga i BiH (0:3), nekoliko neidetificiranih osoba fizički je nasrnulo na Bogdana Čeku, jednog od tri člana Predsjedništva NS BiH.
Napad na Čeku se dogogio ispred hotela u kojem je smještena naša reprezentacije, nepunih sat vremena nakon što je završila utakmica na stadionu Josy Barthel.
Kako nezvanično saznajemo Čeko je dobio nekoliko udaraca. Još uvijek se ne zna o koliko teškim ozljedama se radi, a to bi trebalo biti poznato tek nakon posjeta hitnoj pomoći. Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli.
Sve se dešavalo neposredno ispred ulaza u hotel naše selekcije. Malo prije napada primjetili smo Čeku kako šeta ispored hotela i ništa nije nagovještavalo da bi moglo doći do napada.
gurace protiv nas...calcio je napisao/la:pa gdje im je platini bio veceras? jos cujem da su im ponistili gol (ispravnom odlukom).cera1 je napisao/la:to ti je realnost jaro...pa ti pričaj šta hoćeš...calcio je napisao/la:daj prestanite vise s tim konspiracijama, kako mi to ide na zivac. svaki drugi post o platiniju i sudijama...
gdje je bio na svjetskom prvenstvu?
nije ni on toliki levat da gura ekipu koja ni san marino ne moze pobjediti
PA favorit Bosna i nije nisam to ni rekao, samo mislim da smo u boljem polozaju trenutno od njih sto se svega tice al nebitno. Vidjet cemo sta ce biti svak ima svoje misljenje.Devil je napisao/la:Daj Boze da se mi cujemo u utorak navece i da BIH pobedi ali malo ti realnosti ne bi skodilo,preuzimati ulogu favorita protiv Francuza,pa svaki bi te selektor/trener a i obicni covek pljunuo u facu.aS_Roma je napisao/la:@ devil
@ gollum
cujemo se nakon utakmice na Kosevu![]()
A u ostalom o znanju sto se tice fudbala i svega vezano za to tanki ste mi![]()
I jos nesto kako nabrajas te igrace da su klasa ovo ono ... pokazuju se redovono, kako pojedini u reprezentaciji tako pojedini u svojim klubovim
dobro eto, vidim ja da si ti vec upisao francuzima pobjedu a nama ulogu moralnog pobjednika i zato neznam o cemu vise da diskutujemo. ja bih radije da sacekam utakmicu.cera1 je napisao/la:gurace protiv nas...calcio je napisao/la:
pa gdje im je platini bio veceras? jos cujem da su im ponistili gol (ispravnom odlukom).
gdje je bio na svjetskom prvenstvu?
nije ni on toliki levat da gura ekipu koja ni san marino ne moze pobjediti
uz hattrick Misela Platinijabayer 04 je napisao/la:Pobijediti će nas 0-6...
heheh mozda i euzebijo kojeg uvalicalcio je napisao/la:uz hattrick Misela Platinijabayer 04 je napisao/la:Pobijediti će nas 0-6...
Sad ce to Mishel na malo elegantniji nacin uraditi, mozda sudija i bude dobar, i pobijedimo ali onda slijedi suspenzijacalcio je napisao/la:uz hattrick Misela Platinijabayer 04 je napisao/la:Pobijediti će nas 0-6...
Upravo, zna se adresa na kojoj stanuju krivci za takav eventualni scenarij.RiNo je napisao/la:Ako i bude suspenzije za to će najmanje kriv biti Platini.
Da se bavi kriminalom i namještanjem utakmica ne bi bio to što jeste (predsjednik UEFA-e)
joj nemojte sad ce se opet javit za proteste i dogovarat akcije i bojkote jedno 5 stranaVanBasten je napisao/la:Upravo, zna se adresa na kojoj stanuju krivci za takav eventualni scenarij.RiNo je napisao/la:Ako i bude suspenzije za to će najmanje kriv biti Platini.
Da se bavi kriminalom i namještanjem utakmica ne bi bio to što jeste (predsjednik UEFA-e)
ledžendnick je napisao/la:joj nemojte sad ce se opet javit za proteste i dogovarat akcije i bojkote jedno 5 stranaVanBasten je napisao/la:Upravo, zna se adresa na kojoj stanuju krivci za takav eventualni scenarij.RiNo je napisao/la:Ako i bude suspenzije za to će najmanje kriv biti Platini.
BRAVO LEGENDE.... Sljedeci Iljo KRME i USLJOsteve-o je napisao/la:doci je napisao/la:Nepoznate osobe fizički napale Bogdana Čeku!
Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli
Nakon utakmice između Luksemburga i BiH (0:3), nekoliko neidetificiranih osoba fizički je nasrnulo na Bogdana Čeku, jednog od tri člana Predsjedništva NS BiH.
Napad na Čeku se dogogio ispred hotela u kojem je smještena naša reprezentacije, nepunih sat vremena nakon što je završila utakmica na stadionu Josy Barthel.
Kako nezvanično saznajemo Čeko je dobio nekoliko udaraca. Još uvijek se ne zna o koliko teškim ozljedama se radi, a to bi trebalo biti poznato tek nakon posjeta hitnoj pomoći. Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli.
Sve se dešavalo neposredno ispred ulaza u hotel naše selekcije. Malo prije napada primjetili smo Čeku kako šeta ispored hotela i ništa nije nagovještavalo da bi moglo doći do napada.
Potpis i biti ce tako ali 1-2!!!hodža je napisao/la:BiH - Francuska
HT 0-1
FT 2-1
Kako samo mi to znamo![]()
P.S. Uz kofer pun €![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.