FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 28 okt 2017, 20:02

wobly92 je napisao/la:Na zimu ova garnitura sigurno neće ostati. Ili će babuka pomoći pa da se dovedeu bolji igrači koji će osigurati opstanak i EVENTUALNO pokušati kroz kup nešto, do njegovog eventualnog dolaska, ili će se rasuti i ovo, i doći neki još anonimniji, i mnooogo polovniji igrači...što ne mora značiti da bi bili gori od ovih. Imam osjećaj da bi se, kao i kod Čelika prošlih sezona, borili da se dokažu preko Slboode i odu negdje i uzmu pare.
Slazem se ali je to rizik zestok. Kontam da je i tu trebala pomoc izvan terena pri cemu ne mislim na plate igraca samo se ne prica.
Nego nesto vezano za Ordagica svaki klub za koji je igrao ispao je iz Premijer lige. Da li je Sloboda sljedeca?
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2017, 20:09

Ma vidjeli bi vi kako se igra kada bi se uprava promjenila. Kod ove uprave svako ko dodje vidi da to nije na profesionalnom vec seoskom nivou i tako se u skladu i ponasa. Uprava zabija nos gdje ne treba i podbada igrace te oni onda uzvrate. Kao na svakom poslu, kada nije dobro vodstvo onda i radnici ne zele da se trude.
A ovdje im ne mozes kao na gradjevini reci ako ti nije dobro idi gdje je bolje jer uvijek mogu naci sebi klub.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2017, 20:15

Ima li kakvih novosti,hoce biti ostavki,ako imaju obraza naravno !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 okt 2017, 20:27

Nakon uzasa ili reci kurcoboljebu BN, domaćini t.j.nasi prijatelji iz BN su nas ugostili da nam olaksaju muke uz punu trpezu i lijep razgovor.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 28 okt 2017, 20:28

xeksor je napisao/la:Nakon uzasa ili reci kurcoboljebu BN, domaćini t.j.nasi prijatelji iz BN su nas ugostili da nam olaksaju muke uz punu trpezu i lijep razgovor.
Jesi ti bio u VIP Zoni?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 okt 2017, 20:29

Snjezana i 10 fudbalskih patuljaka popusili u Bijeljini.
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 okt 2017, 20:34

Senad reče na pressici da idemo u Bijeljinu na pobjedu. :shifty:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 okt 2017, 21:04

ma kakvi oni, smeta im Vlado, smeta im uprava, smeta im Slavko, smeta im kisa u drugom pol, sunce u prvom, vjetar u ledja, vjetar u lice...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 okt 2017, 21:21

Ostavke pa neka nam bude kako god. ....
Gore vala ne moze da ga yebes.
Nesto ocigledno ne stima dok se nama prodaje druga prica. Pa nije niko corav u pm. ....
Mrs komplet uprava I skupstina napolje. ...
Vec u ponedeljak vanredna skupstina mi vremena nemamo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 21:28

OSTAVKE ODMAH NJUO! NEMA SE STA CEKATI!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 okt 2017, 21:30

Penaltiky je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Nakon uzasa ili reci kurcoboljebu BN, domaćini t.j.nasi prijatelji iz BN su nas ugostili da nam olaksaju muke uz punu trpezu i lijep razgovor.
Jesi ti bio u VIP Zoni?
Pitaj senada a cujem da ti i u diviziji mama dobro i visoko kotira

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 28 okt 2017, 21:30

xeksor je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Jesi ti bio u VIP Zoni?
Ne seri da inas VIP i za Diviziju
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2017, 21:31

xeksor je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Jesi ti bio u VIP Zoni?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2017, 21:34

Ljudi,nece ovdje niko podnijeti nikakvu ostavku,sta vam je....pa jel'vidite o kakvim se likovima radi....oni su se ukopitili pa dokle dobace.... trepnuti nece na sva ova desavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 okt 2017, 21:35

Xeksore ne spuštaj se na sarsov nivo, nije niko vrijedan ba.
Ostavki nema, neće uz inat sad pogotovo. Tu će biti dok ne odrade svoj cilj. 1 Federalna liga Bosne i Hercegovine.
Senčo je i danas podijelio premije jer smo bliže zacrtanom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 okt 2017, 21:35

Samo se krvite izmedju sebe dok nam unistavaju klub. Bravo "tuzlaci".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 okt 2017, 21:45

Đa sta reci na kraju cojek je toliko nebuloza rekao na presuu a naj veća da jos pipaka ima u svlacionici . Pa u njoj je osto samo lazevski, ordaga i mehmedagić i na kraju ce po njemu vit ti pipci. Cestitam senadu divizijasu i svim dovizijasima koji podrzavaju njega, karića, zdenu itd.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 28 okt 2017, 21:45

Gledam Muharem Civic glavna poluga Zvijezde iz Gradacca a nasi ga htjeli na probu, cojk se pokupi i u Zvijezdu, mora sportski direktor dobit nogu za pocetak pa nece mi on i na zimu dovodit igrace!!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 28 okt 2017, 21:50

wobly92 je napisao/la:Xeksore ne spuštaj se na sarsov nivo, nije niko vrijedan ba.
Ostavki nema, neće uz inat sad pogotovo. Tu će biti dok ne odrade svoj cilj. 1 Federalna liga Bosne i Hercegovine.
Senčo je i danas podijelio premije jer smo bliže zacrtanom.
Cijenim ja i to. Nisam picka. Imam stav. Moze mi se. Pisam vas jer imam para. Ne trebas mi ni ti ni onaj. Imam kucu sa bazenom, cukama, cuvarima. boli me k.
Pusi ga sirotinjo. I nemas nista drugo nego da balis na fudbalskim utakmicama. Djeca vam na tabletima, laptopima kucaju ali ja platu dajem kaze gazda senad, hamid, ahmo, azmir. Sutra ako mi se digne k.... nema koverte. Moze mi se...Eno vam Bakira, Fadila, Kukica, Jasmina, Zlatka, Nermina. Oni se mjenjaju ali ja stojim tu i posao dajem i uzimam, kicmu lomim i sta's sad.
& $ ?

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 okt 2017, 22:16

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
Sto oni. ..ti povedi. .Ja za tobom. ..
Od neki dan da ponovno preflozim

Dosta nas kritikujemo Fukare što ništa ne poduzimaju povodom ovoga, što se ne oglašavaju, što na tribinama ne prozivaju i pozivaju na ostavke, a ne pitamo se gdje smo mi, što mi šutimo.
Da li jedna ideja može proći, a to je da se organizujemo, da ljudi koji su bili u Fukarama, ljudi koji istinski vole Slobodu ako ne na Sjeveru (nije Bogom dato da mora biti) može i na Zapadu narednu domaću i svaku narednu domaću prozivamo Upravu i predsjednika, Karića, Zdenu, Kurevića, Đasmina, da napravimo transparente protiv njih.
To je naše oružje, oni ne vole skandale koje bi objavili nerežimski i neovisni mediji, a kojima bi ovo godilo.
Dajte majku mu da se nešto napravi. Možda bi neko od bivših vvođa navijača ovo mogao pomoći da se realizuje. Neko ko ima karizmu, koga bi raja slušala, ko zna dosta raje, JER OVAKO DRUGOVI NE MOŽE VIŠE, ODOSMO U 3Piiččke materine
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.