solinas je napisao/la:SARS je napisao/la:Evo ja predlazem za ove ovdje pametnjakovice, a posebno za ovog harry_90 i starugardu,wobly,njonjovam,xeksor posto vam evo smeta ovo sve isto kao i meni ustanite sledecu utakmicu i povedite navijanje uprava na polje...Pametujete ovdje nesto a niko nista ne smije poduzeti jer nema muda, smijete se kriti iza ovih ovdje nickova i to je to...Doduse starugardu sad znamo ko je i lahko se moze doci do njega
Sto oni. ..ti povedi. .Ja za tobom. ..
Od neki dan da ponovno preflozim
Dosta nas kritikujemo Fukare što ništa ne poduzimaju povodom ovoga, što se ne oglašavaju, što na tribinama ne prozivaju i pozivaju na ostavke, a ne pitamo se gdje smo mi, što mi šutimo.
Da li jedna ideja može proći, a to je da se organizujemo, da ljudi koji su bili u Fukarama, ljudi koji istinski vole Slobodu ako ne na Sjeveru (nije Bogom dato da mora biti) može i na Zapadu narednu domaću i svaku narednu domaću prozivamo Upravu i predsjednika, Karića, Zdenu, Kurevića, Đasmina, da napravimo transparente protiv njih.
To je naše oružje, oni ne vole skandale koje bi objavili nerežimski i neovisni mediji, a kojima bi ovo godilo.
Dajte majku mu da se nešto napravi. Možda bi neko od bivših vvođa navijača ovo mogao pomoći da se realizuje. Neko ko ima karizmu, koga bi raja slušala, ko zna dosta raje, JER OVAKO DRUGOVI NE MOŽE VIŠE, ODOSMO U 3Piiččke materine
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)