FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas jako bitna utakmica. Pobjeda nas ostavlja u igri za trofej i ako se poklopi rezultat u Hercegovačkom derbiju moguće bodovno izjednačenje tri kluba na vrhu tabele. Više puta sam pisao da svi timovi u ligi imaju velike oscilacije, da je teško drzati ritam kakav je npr imao Zrinjski koji nakon Širokog ima par lakših utakmica pa bih volio da danas izgube. Široki je digao formu, igraju lijepo, efikasno, dopadljvo, sa par pojedinaca koji igraju u odlicnoj formi. Trenutno. Ne treba zanemariti ni Sarajevo koje ima šansu danas prići na minus pet što iz njihovog ugla izgleda odlično uzimajući u obzir lose rezultate sa početka koji su nestali dolaskom novog trenera. Oni ce sasvim sigurno biti jedan bitan faktor sa Husrefom do kraja sezone pa cak i ravnopravan kandidat za titulu.
Gdje smo mi u svemu ovome. Ne smijemo kiksati u "malim" utakmicama, jeste klise ali stvarno je tako. Utakmice kao Mladost i Sloboda u gostima se moraju dobijati ako želimo na sami vrh. Trenutno smo u pozitivnoj seriji, dva poraza su izbrisana sa dvije gostujuce pobjede koje jesu doduše bile upisane unaprijed i ne treba ih potcjenjivati. Tome dodati prolaz u kupu, tesko ali zasluženo. Ne igramo briljantno ali ipak pobjeđujemo, imamo mana ali ostali timovi imaju isto ili više. Treba biti realan pa kazati da ovo mora i može dosta bolje i ja se iskreno nadam da će nasa forma ici uzlaznom putanjom i da cemo do kraja ovog jesenjeg dijela skupiti što veći broj bodova. Poraz u utakmicama protiv npr Zrinjskog nike nerealan kao ni gubitak bodova protiv Sirokog ili Sarajeva dok je sve ostalo pod "moramo dobiti".
Danas nekih max pet milja navijaca i nadam se ne tako teskoj pobjedi. Naprijed Željo.
Gdje smo mi u svemu ovome. Ne smijemo kiksati u "malim" utakmicama, jeste klise ali stvarno je tako. Utakmice kao Mladost i Sloboda u gostima se moraju dobijati ako želimo na sami vrh. Trenutno smo u pozitivnoj seriji, dva poraza su izbrisana sa dvije gostujuce pobjede koje jesu doduše bile upisane unaprijed i ne treba ih potcjenjivati. Tome dodati prolaz u kupu, tesko ali zasluženo. Ne igramo briljantno ali ipak pobjeđujemo, imamo mana ali ostali timovi imaju isto ili više. Treba biti realan pa kazati da ovo mora i može dosta bolje i ja se iskreno nadam da će nasa forma ici uzlaznom putanjom i da cemo do kraja ovog jesenjeg dijela skupiti što veći broj bodova. Poraz u utakmicama protiv npr Zrinjskog nike nerealan kao ni gubitak bodova protiv Sirokog ili Sarajeva dok je sve ostalo pod "moramo dobiti".
Danas nekih max pet milja navijaca i nadam se ne tako teskoj pobjedi. Naprijed Željo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- svrakino1921
- Kontakt:
Igrajte danas zaplesite danas pustite krv danas ovi su nahajcani od cijele Bosne da vas uzmu da vas zaustave znaju da su navijaci podjeljeni.Zato danas odigrajte za klub gdje ste proveli nekoliko godina znaju da ste zadnju platu dobili pola iako vi mozda znate da ste dobili cijelu znaju koja ce meza bit poslije utakmice u vip salonu znaju oni i koliko ko od vas moze prdnut jako.Molim Vas samo danas pa idite na zimu gdje god hocete al ako ovo citate danas je bitno.Unaprijed HVALA
Hajdeeeee Zeljoooo
Jako bitna i teska utakmica. Tri boda su pod moranje.
Jako bitna i teska utakmica. Tri boda su pod moranje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trebao si proslo kolo gledati Mladost-Zeljo kadete, da cujes psovke, tipa majcin grob, sarajevsku majku, do onih " tako, prekini mu karijEru odma" prilikom grubih faula nad igracem Zelje. Jasta ste vec krkani.amar009 je napisao/la:a po cemu je mladost krkanska ekipa...vecina navijaca mladosti su navijaci i zelje ali poslije ovih desavanja u kupu i psovki sa sjevera izgubili ste veliki broj navijaca iz kaknja..pozdrav manijacima sa juga...vidimo se sutra...paradzik je vas ...LjoZee je napisao/la:Volio bih nekog omladinca vidjeti na jednoj bekovskoj poziciji u prvih 11. Jesu ovi krkani i bio bi to veliki rizik, ali ni ova odbrana sa Graovcem kao desnim bekom nije bas sigurna.![]()
![]()
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
izvini molim te zaboravio sam da ste vi iz metropole...ackeey je napisao/la:Trebao si proslo kolo gledati Mladost-Zeljo kadete, da cujes psovke, tipa majcin grob, sarajevsku majku, do onih " tako, prekini mu karijEru odma" prilikom grubih faula nad igracem Zelje. Jasta ste vec krkani.amar009 je napisao/la:a po cemu je mladost krkanska ekipa...vecina navijaca mladosti su navijaci i zelje ali poslije ovih desavanja u kupu i psovki sa sjevera izgubili ste veliki broj navijaca iz kaknja..pozdrav manijacima sa juga...vidimo se sutra...paradzik je vas ...LjoZee je napisao/la:Volio bih nekog omladinca vidjeti na jednoj bekovskoj poziciji u prvih 11. Jesu ovi krkani i bio bi to veliki rizik, ali ni ova odbrana sa Graovcem kao desnim bekom nije bas sigurna.![]()
![]()
[/quote]
a po cemu je mladost krkanska ekipa...vecina navijaca mladosti su navijaci i zelje ali poslije ovih desavanja u kupu i psovki sa sjevera izgubili ste veliki broj navijaca iz kaknja..pozdrav manijacima sa juga...vidimo se sutra...paradzik je vas ...
[/quote]
Trebao si proslo kolo gledati Mladost-Zeljo kadete, da cujes psovke, tipa majcin grob, sarajevsku majku, do onih " tako, prekini mu karijEru odma" prilikom grubih faula nad igracem Zelje. Jasta ste vec krkani.[/quote]
izvini molim te zaboravio sam da ste vi iz metropole...[/quote]
Ja samo volim Zelju, uopce nisam iz metropole. Znaci, pola bivse Juge sam obisao s navijacima, ali nigddje nisam cuo psovke upucene djeci od 16 godina, niti zzelje za prekid karijere. Ako su takvi ovi iz Kaknja sto navijaju za Zelju, bolje nek ne navijaju, vise je njanajevo za njih...
a po cemu je mladost krkanska ekipa...vecina navijaca mladosti su navijaci i zelje ali poslije ovih desavanja u kupu i psovki sa sjevera izgubili ste veliki broj navijaca iz kaknja..pozdrav manijacima sa juga...vidimo se sutra...paradzik je vas ...

Trebao si proslo kolo gledati Mladost-Zeljo kadete, da cujes psovke, tipa majcin grob, sarajevsku majku, do onih " tako, prekini mu karijEru odma" prilikom grubih faula nad igracem Zelje. Jasta ste vec krkani.[/quote]
izvini molim te zaboravio sam da ste vi iz metropole...[/quote]
Ja samo volim Zelju, uopce nisam iz metropole. Znaci, pola bivse Juge sam obisao s navijacima, ali nigddje nisam cuo psovke upucene djeci od 16 godina, niti zzelje za prekid karijere. Ako su takvi ovi iz Kaknja sto navijaju za Zelju, bolje nek ne navijaju, vise je njanajevo za njih...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kakav je teren na Grbavici?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Zeba klupiran !?
kuknjava

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ne vjerujem da je to moguce. Mora makar prvo poluvrijeme biti u prvih 11. [emoji38] [emoji38]
Nasi manekeni, jeb.... se za poraz od Slobode.
Nasi manekeni, jeb.... se za poraz od Slobode.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ona kanta od trenera što je kod nas sramno izgubila titulu, šest utakmica, četiri poraza, jedan remi i jedina pobjeda protiv ovog našeg tima, pretežno sačinjenog od bogalja koje on ili vodio ili doveo. Proklet bio dan kada si došao u Želju, krme debelo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dajte ovom momku BAN! Naso vrijedjat petrovica!!!!!Neandertalac je napisao/la:Ona kanta od trenera što je kod nas sramno izgubila titulu, šest utakmica, četiri poraza, jedan remi i jedina pobjeda protiv ovog našeg tima, pretežno sačinjenog od bogalja koje on ili vodio ili doveo. Proklet bio dan kada si došao u Želju, krme debelo.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zeba na klupi. Sabanadzovic umjesto Hajdarevica. Ostalo sve isto.
Nema Zebe hvala Allahu Uzvišenom neka je salavat i selam na njegovog Poslanika Muhammeda saws, njegovu porodicu, ashabe i sve one koji slijede njegov sunnet
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Idemo naši 
Dajte linkove bilo kakve, može i u 80 pixela

Dajte linkove bilo kakve, može i u 80 pixela

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Amin!!!Rokoko87 je napisao/la:Nema Zebe hvala Allahu Uzvišenom neka je salavat i selam na njegovog Poslanika Muhammeda saws, njegovu porodicu, ashabe i sve one koji slijede njegov sunnet
Nema drugog Boga osim Allaha dz.s a Muhamed saws je Boziji rob i Boziji poslanik

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pomozi nam dragi Boze [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde link u pp a da nije onaj "ko prenosi", ne može na mobu...
Mogu li platiti taj Moja Tv ako ima za mobitel?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Bilo šta?Neandertalac je napisao/la:Hajde link u pp a da nije onaj "ko prenosi", ne može na mobu...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Doktorinho, knoa i 21 gost.