Meni neki momci što ne znaju za kog navijaju pisali da Aza ima igrače u ekipi od preko sto hiljada kaemova

Vidim i stadion napreduje fino

napraviti čošak tribinu i tunel za svlačionice. Jednostavno i lijepo za okodrakensang je napisao/la:Ova tribina je napravljena bez ikakvog plana i ljudi nisu imali vremena rusit je i pravit jovo na novo, ali znalo se odmah da ce se malo izgubit na estetici, i iskreno ne znam ni ja kakva ce bit kad je urade do kraja, nekako se nadam da ce se izvuc maksimum sto se estetskog dijela
narodniheroj, mislim da ce se ovo rusit, ova gostujucas sad, a da ce gostojuci navijaci upast ovdje u cosak ove nove tribine
Čini mi se da su bili tu smješteni i fukare i nultrasi prije nekoliko godina pa i nije bilo nekih večih problemaFSB je napisao/la:Nije, iz sigurnosnih razloga. Zamisli ultrase da dolaze ispred te tribine gdje se domaći okupljaju pa bilo bi mrtvih. Samo kroz predionicu mogu prići stadionu.MVN1994 je napisao/la:Zar nije logičnije da se na centralnoj tribini napravi gostujući sektor, i to skroz desno, nešto tipa ovako.
Ima dovoljno za krov,a UO će sa sponzorima ostalo odraditi!
Plus stizu svaki dan nove uplate a jos se cini mi se ceka uplate iz Amerike?emil02in je napisao/la:Ima dovoljno za krov,a UO će sa sponzorima ostalo odraditi!
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.