17p,4sk,2st - 18minTracy3McGrady je napisao/la:Sa koliko završi poena. Nisam zadnju četvrtinu gledao?
Penny Hardaway #1
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
-
edinjo-bih
- Kontakt:
bravo malac
hoce li izlaziti na sledeci draft aBd?
Ponovo dobar,odbranbeno i skakacki takodjer 
12p,4skok prema stat.(imao je vise) za 15 min
neopravdano manja minutaza.
12p,4skok prema stat.(imao je vise) za 15 min
guillermo je napisao/la:Ponovo dobar,odbranbeno i skakacki takodjer
12p,4skok prema stat.(imao je vise) za 15 minneopravdano manja minutaza.
Izveo ga je kada su nabili razliku.Bio je dobar mogao je bez problema na +20..
Btw,ja ako prestanem gledati Basket razlog je Zganec..
Pa mogao ga je pustiti zadnju cetvrtinu da igra malo. Dobra utakmica. U trenutku kad je izlazio bio najbolji igrac na terenu.
Kasnije ga presli Ameri.
Kasnije ga presli Ameri.
Kajzer10 je napisao/la:Pa mogao ga je pustiti zadnju cetvrtinu da igra malo. Dobra utakmica. U trenutku kad je izlazio bio najbolji igrac na terenu.
Kasnije ga presli Ameri.
nema potrebe za takve stvari,ponekad izvedes najboljeg i odmoris ga
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jel moguce da je momak nakon 12 ubacenih poena protiv Andore izjavio: "Osjecam da me niko ne moze cuvati"?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
BuffonGigi je napisao/la:Jel moguce da je momak nakon 12 ubacenih poena protiv Andore izjavio: "Osjecam da me niko ne moze cuvati"?
dobro ,voli i on da lupa
Hoce ali ce ostati jos sezonu dvije u Evropi.edinjo-bih je napisao/la:bravo malac![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
BuffonGigi je napisao/la:Jel moguce da je momak nakon 12 ubacenih poena protiv Andore izjavio: "Osjecam da me niko ne moze cuvati"?
ZELJEZNICAR 1921!
Pa 12 poena za 15 minuta je odlican ucinak,17 kontra Zvezde za 18 minuta je još bolji,.Da ima minutažu kakvu imaju Cedevitini Ameri i njihov broj šuteva bez problema bi svaku tekmu išao na 15 ili cak i 20 + poena,.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
valjda ce se i to popraviti kako sezona bude odmicala, ne moze ovoliku slobodu dati amerima kroz citavu godinu nea smisla nece nista postici
Ma dobro,duga je sezona,igraju na više frontova pa je možda i dobro da Musu ne forsira previše a bice prilike sigurno da pokaže koliko može,.QUARTERBACK je napisao/la: valjda ce se i to popraviti kako sezona bude odmicala, ne moze ovoliku slobodu dati amerima kroz citavu godinu nea smisla nece nista postici
Nego meni smeta što se bošnjo ufati za 12 poena a ne vidi da je to ucinak za 15 minuta,kontam da ovdje neki misle da je ova Andora iz Andore
Pa tim jeste iz Andore.chily-rz je napisao/la:Ma dobro,duga je sezona,igraju na više frontova pa je možda i dobro da Musu ne forsira previše a bice prilike sigurno da pokaže koliko može,.QUARTERBACK je napisao/la: valjda ce se i to popraviti kako sezona bude odmicala, ne moze ovoliku slobodu dati amerima kroz citavu godinu nea smisla nece nista postici
Nego meni smeta što se bošnjo ufati za 12 poena a ne vidi da je to ucinak za 15 minuta,kontam da ovdje neki misle da je ova Andora iz AndoreLjudi igrali play off u Španiji,ispali od Reala,dobili jednu utakmicu kuci,.
možda nije tako mislioChstal je napisao/la:Pa tim jeste iz Andore.chily-rz je napisao/la:Ma dobro,duga je sezona,igraju na više frontova pa je možda i dobro da Musu ne forsira previše a bice prilike sigurno da pokaže koliko može,.QUARTERBACK je napisao/la: valjda ce se i to popraviti kako sezona bude odmicala, ne moze ovoliku slobodu dati amerima kroz citavu godinu nea smisla nece nista postici
Nego meni smeta što se bošnjo ufati za 12 poena a ne vidi da je to ucinak za 15 minuta,kontam da ovdje neki misle da je ova Andora iz AndoreLjudi igrali play off u Španiji,ispali od Reala,dobili jednu utakmicu kuci,.
Ma poenta je trebala da bude da nisu baš toliki levati cim su u stanju Reala pobjediti,.
A ima logike da je Andora iz Andore,šo jes,jes
A ima logike da je Andora iz Andore,šo jes,jes
Kakav dribling i ulaz na desnu stranu Muse i naravno kos
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Yucca je napisao/la:Kakav dribling i ulaz na desnu stranu Muse i naravno kos
Spomeni onda i dva promasena slobodna..Ugasio Sam jer goru tekmu odavno nisam gledao
- legenda reala
- Kontakt:
Ne moze niko nista da pogodilumani je napisao/la:Yucca je napisao/la:Kakav dribling i ulaz na desnu stranu Muse i naravno kos
Spomeni onda i dva promasena slobodna..Ugasio Sam jer goru tekmu odavno nisam gledao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.