NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Kako su Clippersi simpaticniji bez patuljka
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kad Blake odigra MVP sezonu sada. Ako ostanu zdravi on i DJ mogli bi biti ispred Rocketsa što bi bilo prelijepo.Sarmelino je napisao/la:Kako su Clippersi simpaticniji bez patuljka
Gledao sam im jednu tekmu ove sezone i odlično su izgledali. Moram pogledati više za neki ozbiljan uzorak.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bili bi mi jos drazi da nema onog sto nije cuo za frizera. Memphis ove sezone kao i prijeKawhi je napisao/la:Kad Blake odigra MVP sezonu sada. Ako ostanu zdravi on i DJ mogli bi biti ispred Rocketsa što bi bilo prelijepo.Sarmelino je napisao/la:Kako su Clippersi simpaticniji bez patuljka
Gledao sam im jednu tekmu ove sezone i odlično su izgledali. Moram pogledati više za neki ozbiljan uzorak.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cesto se i olako ovdje odbacuje konstantnost dobrih rezultata i dugo igranje zajedno jedne ekipe samo zato sto se neka druga pojacala i dovela "zvucna" imena.MEM je skoro svake godine na ivici ili van POa po prognozama mnogih,a ljudi komforno ulaze u PO.

Joseph Tsai, the executive vice chairman and co-founder of Chinese e-commerce goliath Alibaba, has reached an agreement in principle to purchase a 49 percent minority stake in the Brooklyn Nets that includes the option to acquire controlling interest of the NBA franchise in several years, league **** told ESPN.
The purchase price will be based on a $2.3 billion valuation of the team, league **** said.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Through five games for DeMarcus Cousins
PPG: 33.0 (2nd in the NBA)
RPG: 14.2 (3rd)
BPG: 2.8 (2nd)
DeMarcus Cousins has one technical foul in 22 games as a Pelican.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
znaci prohorov konacno skontao da ovaj biznis nije za njegamiki_92 je napisao/la:Joseph Tsai, the executive vice chairman and co-founder of Chinese e-commerce goliath Alibaba, has reached an agreement in principle to purchase a 49 percent minority stake in the Brooklyn Nets that includes the option to acquire controlling interest of the NBA franchise in several years, league **** told ESPN.
The purchase price will be based on a $2.3 billion valuation of the team, league **** said.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
pa Prokhorov ne ide nigdje jos min. 4 godine, 51% dionica je i dalje njegovo + Barclays Centar a jos je zaradio pun qrac prodajom ovih 49%KK_Bosna je napisao/la:znaci prohorov konacno skontao da ovaj biznis nije za njegamiki_92 je napisao/la:Joseph Tsai, the executive vice chairman and co-founder of Chinese e-commerce goliath Alibaba, has reached an agreement in principle to purchase a 49 percent minority stake in the Brooklyn Nets that includes the option to acquire controlling interest of the NBA franchise in several years, league **** told ESPN.
The purchase price will be based on a $2.3 billion valuation of the team, league **** said.![]()
nowitzki dosao do 1400. tekme u karijeri,7. svih vremena
Markkanen izgleda nastavio tamo gdje je stao na Eurobasketu, mogli bismo uživati u njegovim utakmicama prema svemu sudeći. Volio bih da uspije u NBA, samo da nastavi sa svojim radom, treningom, igrom u odbrani i tako dalje, a ne sumnjam u njegovu motivaciju ni sekunde. Nema mi skoro ništa draže u košarci nego vidjeti vrhunskog euroigrača kako pali širom ove lige, a upravo on djeluje kao jedan od takvih.
Sinoć se mučio sa tricom, ali je zato imao par finih ulaza. Momak je stvarno dobar atleta, a predobro građen. Ali naravno Ameri pred draft, ti neki "eksperti" Markanen je samo šuter maksimum mu je Ryan Anderson
Ono što je vrlo ohrabrujuće za njega je što je popravio skok, pogotovo u odbrani a i sama odbrana mu je po statistikama solidna. Moje lično mišljenje je da će Markanen biti bolji od Porzingisa 

Ziggs je napisao/la:Sinoć se mučio sa tricom, ali je zato imao par finih ulaza. Momak je stvarno dobar atleta, a predobro građen. Ali naravno Ameri pred draft, ti neki "eksperti" Markanen je samo šuter maksimum mu je Ryan AndersonOno što je vrlo ohrabrujuće za njega je što je popravio skok, pogotovo u odbrani a i sama odbrana mu je po statistikama solidna. Moje lično mišljenje je da će Markanen biti bolji od Porzingisa

Dje ce biti ispred, prestani pushit te narkotikeKawhi je napisao/la:Kad Blake odigra MVP sezonu sada. Ako ostanu zdravi on i DJ mogli bi biti ispred Rocketsa što bi bilo prelijepo.Sarmelino je napisao/la:Kako su Clippersi simpaticniji bez patuljka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Stvarno fino igra Orlando, ovo niko nije očekivao od njih. Bili su zapali u zaborav bukvalno
Vrlo je jednostavno zašto. Ja sam odlučio igrati Fourniera under, a kada je igram ljude under to znači da ništa što bace prema košu neće otići pored, pa makar to bila i veš mašina.
ne fulaju
Lideri Istoka.Ziggs je napisao/la:Stvarno fino igra Orlando, ovo niko nije očekivao od njih. Bili su zapali u zaborav bukvalno

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nabijem te.Steph je napisao/la:Vrlo je jednostavno zašto. Ja sam odlučio igrati Fourniera under, a kada je igram ljude under to znači da ništa što bace prema košu neće otići pored, pa makar to bila i veš mašina.

Nemoj vise ulaziti u kladionicu.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pazi ovoKawhi je napisao/la:Nabijem te.Steph je napisao/la:Vrlo je jednostavno zašto. Ja sam odlučio igrati Fourniera under, a kada je igram ljude under to znači da ništa što bace prema košu neće otići pored, pa makar to bila i veš mašina.
Nemoj vise ulaziti u kladionicu.
Jokić over -> 0/3
Jokić under -> 7/8 za ~pet minuta.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.