Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
"Mi smo gospodski klub i ne obaziremo se na takve natpise i pokušaje sarajevskih medija da unesu nemir u naše redove. Zna se kad treba reagirati, a kad ignorirati na neke situacije. Kad se na neke gluposti ne obazireš, one se u budućnosti neće ponavljati. Kada su vidjeli da su da oprostite pojeli g***o, ta obavijest je za pola sata skinuta s portala.
Vlasnik tog portala koji je prvi objavio to je bivši član Željezničara, njihov nogometaš, a je li to slučajnost, prosudite sami", završio je svoje izlaganje Blaž Slišković
Pročitaj više na:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/baka-lju ... ipu/256624

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Opet kriv neko ko ima veze sa Zeljom.[emoji38]
Bolest
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Zeljo92
-
Kontakt:
Tako ce do kraja sezone govoriti protiv Zelje jer nas smatra jedinim konkurentom za osvajanje titule BiH, paksu uvijek bio.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 27 okt 2017, 14:51
Baka očito nije upućen da su osim medijskog partnera svi ostali mediji na crnoj listi. Moj Baka, lažu o nama a o tebi da ne lažu

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
-
fibonacci
-
Kontakt:
Zna li neko kada je ovaj Adis Jahović igrao kod nas? Ja ga se nikako ne sjećam (eto kakav je trag ostavio). U kojoj je sezoni igrao i skim?
"Truth begins in lies."
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
fibonacci je napisao/la:Zna li neko kada je ovaj Adis Jahović igrao kod nas? Ja ga se nikako ne sjećam (eto kakav je trag ostavio). U kojoj je sezoni igrao i skim?
Sjecam se kad je doso negdje iz svedske, svicarske?? tako nesto ali bio tek treci cetvrti napadac, nije nikako ni igro, i poslije toga otiso u velez pa sarajevo, cini mi se da je rovcanin kod nas tad bio prvi napadac
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Da je mlatnuti sutra Mladost pa nek ovi prozivaju koga hoce.
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 27 okt 2017, 16:52
Proziva nas ko stigne, ma libo nas racku. Ono sto se kaze za dobrim se doratom prasina dize

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Alipasino
-
Kontakt:
Baka ima li gdje Radnika,hoceli bit u prvih 6,ima li penala misu ti ces nekog prozivat.Ponjamke vam se na sve osvojene titule,neznam sto ce vam kad ionako nevolite zemlju u kojoj zivite,sutra kad bi vas pozvali igrali bi u Hrvatskoj ligi.
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 27 okt 2017, 21:05
Kako je lijepo vidjeti da se svi ponosimo našom djecom koja konačno dobijaju priliku ispred promašaja uprave. Ja stvarno i iskreno uživam pogotovu kada vidim da su mnogi licemjeri koji su naš Op i mlade igrače pljuvali sada vrte drugi film. To obraza nema

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Volio bih nekog omladinca vidjeti na jednoj bekovskoj poziciji u prvih 11. Jesu ovi krkani i bio bi to veliki rizik, ali ni ova odbrana sa Graovcem kao desnim bekom nije bas sigurna.
-
amar009
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Volio bih nekog omladinca vidjeti na jednoj bekovskoj poziciji u prvih 11. Jesu ovi krkani i bio bi to veliki rizik, ali ni ova odbrana sa Graovcem kao desnim bekom nije bas sigurna.
a po cemu je mladost krkanska ekipa...vecina navijaca mladosti su navijaci i zelje ali poslije ovih desavanja u kupu i psovki sa sjevera izgubili ste veliki broj navijaca iz kaknja..pozdrav manijacima sa juga...vidimo se sutra...paradzik je vas ...

-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
amar009 je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Volio bih nekog omladinca vidjeti na jednoj bekovskoj poziciji u prvih 11. Jesu ovi krkani i bio bi to veliki rizik, ali ni ova odbrana sa Graovcem kao desnim bekom nije bas sigurna.
a po cemu je mladost krkanska ekipa...vecina navijaca mladosti su navijaci i zelje ali poslije ovih desavanja u kupu i psovki sa sjevera izgubili ste veliki broj navijaca iz kaknja..pozdrav manijacima sa juga...vidimo se sutra...paradzik je vas ...

Zbog svih desavanja koje sam cuo smatram vasu ekipu "krkanskom". Ponasanje odredjenih igraca i bespotrebne provokacije nakon postignutog gola su formirale moje misljenje o vasem timu. Nemam nista protiv vaseg kluba, a i navijaca. Ima tu dosta "nasih". Cak sam jednom ovdje lijepo "razgovarao" sa vasim navijacem. Nesto sa A mu ide nick ( nisam bas siguran). To za psovke kao sto sam mogao vidjeti je bilo upuceno Comoru. On bas i nije omiljen na Grbavici. Vjerovatno i sami znate sta je bilo na vasem stadionu ove sezone izmedju njega i nasih navijaca. Da kako mozemo njemu bi zabranili dolazak na Grbavicu, ali nazalost to nije moguce. A to za sudije necu da komentarisem. Dobrodosli na Grbavicu.
-
amar009
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la:amar009 je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Volio bih nekog omladinca vidjeti na jednoj bekovskoj poziciji u prvih 11. Jesu ovi krkani i bio bi to veliki rizik, ali ni ova odbrana sa Graovcem kao desnim bekom nije bas sigurna.

Zbog svih desavanja koje sam cuo smatram vasu ekipu "krkanskom". Ponasanje odredjenih igraca i bespotrebne provokacije nakon postignutog gola su formirale moje misljenje o vasem timu. Nemam nista protiv vaseg kluba, a i navijaca. Ima tu dosta "nasih". Cak sam jednom ovdje lijepo "razgovarao" sa vasim navijacem. Nesto sa A mu ide nick ( nisam bas siguran). A to za sudije necu da komentarisem. Dobrodosli na Grbavicu.
kod postignutog gola nas igrac mujagic je pozdravio jednu grupu na sjeveru raje koja je dosla...ja mislim da to nije bila provokacija...vidi se to i na izvjestaju...manijaci su uvijek u doboju docekani kao kod svoje kuce...pozzz..
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
joj ludnice u gradu veceras

-
Neymar11
-
Kontakt:
irfo je napisao/la:joj ludnice u gradu veceras

Ito kakva gori svee

Kakavi Mobilizacija za sutra .... Manijaci kapa do poda ev izaslo na ****

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 27 okt 2017, 23:02
no medzutim vas Mujagic prije pozdravljanja te grupe na sjeveru obracao se i zapadu pa pogledaj izvjestaj 1921 pa nam reci jel na zapadu nekog pozdravljao ili....
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
sutra teren ko protiv belgije
-
Zeljo92
-
Kontakt:
Sutra 3000 max, vrijeme hem ocajna igra.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.