Wolffire je napisao/la:Addict je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Lopta ide u okvir gola, lik brani rukom, dovidjenja i prijatno.
Pročitaj pravilnik fifin kralju. Nema veze gdje ide lopta, i druga stvar i ne vidimo ide li u okvir ako ćemo sad detalje. Ko kaže da ne ide pored ili preko, ovdje se ne vidi taj detalj. Jedino mjerodavno su oni gore parametri, pročitajte još jednom i sam sebi reci je li ili nije. Ovakvih vidim svaki dan po evropi i ne sude se.
Ma išla u rašlje same stvarno bezobrazno od igrača mladosti, trebali su svi leći na pod. Inače Željo opet pokazao svoju lepršavu sudijsku igru.
Fakat se čovjek razočara kad vidi ove komentare. Sinoć sam bio na sjeveru, pola raje kaže bruka je ovo.
Željo je veliki klub, bruka je da se ovako gura kroz kup. Onda mi naumpadne onaj penal u kupu protiv Krupe čini mi se prošle ili pretprošle sezone...
Ja da sam navijač Želje bilo bi me stid, nije sad stvar uopšte ko ide dalje i kako, ali bruka je da tako veliki klub neko tako ofirno gura preko male Krupe i male Mladosti i još se ovakvi komentari postavljaju, a pri tome se poziva na veličinu, tradiciju, istoriju... bruka
A onda kad se njima desi, što je rijetko, ali se desi, onda se povlače linije ili daju saopćenja, proziva sudijska organizacija i savez. Nikad neće biti bolje dok sutis kad sude za tebe a galamis kad sude protiv tebe. Veliko klubovi bi trebali biti prvi koji će ustati protiv nepravde, prema bilo kome, a ne ustaju. Ne ustaju jer nisu veliki i tu je kraj priče. Puno sam poštovanja imao prema Želji do sinoć. Psovke, nazivanje ciganima, majka seljačka, stoka, ubi ga, zakolji ga, samo jer ne mogu da nas dobiju regularno. Veliki Željo i mala Mladost.
A onda odu veliki maloj Mladosti, maloj Krupi, malom GOSKu, pa ih ljudi ugoste kako treba, domaćinski, ljudski, pa se ovi kao zahvale, a onda te dočekaju ovako. Mjesne zajednice, granični prelazi su veći od polufinala protiv Videotona, govorite šta hoćete tako je. Na vaš obraz.